DameTime Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Traži @goofy neki razlog da promeni avatar, pošto vidi da od KK Partizan nema vajde 1
DameTime Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Dobro, činjenica je da sam ja opasna i naoružana Spoiler 3
Problem sa licnim greskama Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dobar intervju Obradovica kod Slavena Bilica. Izvinite ako je bilo, siguran sam da ce mnogi od vas uzivati. Ja jesam, super je ispalo. 2 1
Alek The Great Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nego, jesmo li mi kaparisali NWG za sledecu sezonu? Znam da bi bila guzva, ali slusajuci ovo sa Bilicem, cuh nesto zanimljivo - "dobar igrac se ne propusta".
Jonas Lunden Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, DameTime said: Dobro, činjenica je da sam ja opasna i naoružana Hide contents Jel ovo crtas Sterlingu kako da dodje u tvoje odaje 🫶
fillam Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Goofy-jev avatar sve više ima smisla, a naivno sam mu poverovao da ima veze sa Partizanom. Izdrži, brate naš, biće! Edited 2 hours ago by fillam 1
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 32 minutes ago, Alek The Great said: Nego, jesmo li mi kaparisali NWG za sledecu sezonu? Znam da bi bila guzva, ali slusajuci ovo sa Bilicem, cuh nesto zanimljivo - "dobar igrac se ne propusta". zaista ne vidim gde ni zasto
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: zaista ne vidim gde ni zasto Konkretno, ako se uvidi da ce se ovo sa Frenkom nastaviti i sledece sezone.
DameTime Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago (edited) 1 hour ago, Jonas Lunden said: Jel ovo crtas Sterlingu kako da dodje u tvoje odaje 🫶 A lady never tells ☺️ 2 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Dobar intervju Obradovica kod Slavena Bilica. Izvinite ako je bilo, siguran sam da ce mnogi od vas uzivati. Ja jesam, super je ispalo. Na pola sam emisije i shvatam da sam toliko puta slušala Željkove intervjue, da već znam kako će odgovoriti na koje pitanje. Pri čemu on i svaki put ispriča na isti/sličan način, nema ono da nakiti priču 😅 Edited 2 hours ago by DameTime
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Brate bar si ti ovdje uvijek bio glas razuma, koji ti je moj sad? 😁
MC Thunder 2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 13 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Au bate imam tremu uzas S pravom. Videli smo kako igramo kod kuce kada imamo bezobrazno mnogo vremena za odmor. Plus smo uvek usrali kada je bilo to malo prilika za odlepiti se na tabeli. A iskreno, ne valja ni kad mi sa njima imamo ovoliku pauzu 🥲 Edited 1 hour ago by MC Thunder 2
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Brate ovi opušteno igraju a nama gori... bice valjda dobro
Recommended Posts