Jump to content

Recommended Posts

Već sam pričao, radio bi nama posao znatno skromniji igrač od Zeka.

Bilo ko, ko makar odbrambeno i skakački može da pokrije tu poziciju, da ne maltretiramo Bongu.

Ne mislim da je Poku daleko od toga, ali i dalje nije tu. 

Kakav je potez imao protiv Virtusa, čim je ušao: povuče kontru, ukršteno korak, ima polaganje, on napravi još jedan korak da bi kucao... jbt 

Ali jbg, u NBA mu to verovatno ne bi zamerili.

• Like 3

49 minutes ago, realno *w said:

Bilo ko, ko makar odbrambeno i skakački može da pokrije tu poziciju, da ne maltretiramo Bongu.

Kakav je potez imao protiv Virtusa, čim je ušao: povuče kontru, ukršteno korak, ima polaganje, on napravi još jedan korak da bi kucao... jbt 

Mislim da mu ne bi svirali da je brže izveo ukršteni

5 hours ago, MC Thunder 2 said:

Nikada nama izostanci protivnickih igraca nisu pomogli. Tj, mi jednostavno ne znamo to da iskoristimo.

Ma, naci ce on neki kraj klupe tamo u amerikama. Mnogi od njih pre biraju to nego riljanje i batinanje po evro parketima za svaki posed.

4 hours ago, MC Thunder 2 said:

Da se razumemo, ja se slazem da se treba raspitati za Tajsovo zdravlje (može Bonga da obavi 1 lagani skype). Ali Zeljkov body language kaze da uopste ne razmislja o bilo kakvoj doselekciji ove sezone.

Theiss će lagano naći ekipu, pa evo mučeni Klipersi vape za rezervnim centrom, naći će mu nešto lagano. A i da se jednom prekine s tim pričama - koliko se da naslutiti, ne dolazi niko, pojačanja možemo da dobijemo samo povratkom povređenih i to je to.

Večeras - ne dozvoliti im vezu bekova i centara, nek James igra sam, pa dokle se stigne

Napred Partizan!

• Like 2

3 hours ago, realno *w said:

Bas ovo, meni kao posmatracu sa strane od starta sezone jedino deluje da je Partizan omasio sa dovodjenjem startne cetvorke- sto je trebao biti Majk. Pokusevski je bio opravdan rizik. Mladji, domaci igrac nad kojim je bio upitnik, ali nije bio planiran za prvu opciju. Ostalo deluje lepo skockano i zamisljeno, pritom je Zeljko ocigledno zamislio da jahanje nosilaca sa visokom minutazom nivelise godistima istih, sto mu se za sada vraca jer ste za EL uslove mladji tim.

24 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Bas ovo, meni kao posmatracu sa strane od starta sezone jedino deluje da je Partizan omasio sa dovodjenjem startne cetvorke- sto je trebao biti Majk. Pokusevski je bio opravdan rizik. Mladji, domaci igrac nad kojim je bio upitnik, ali nije bio planiran za prvu opciju. Ostalo deluje lepo skockano i zamisljeno, pritom je Zeljko ocigledno zamislio da jahanje nosilaca sa visokom minutazom nivelise godistima istih, sto mu se za sada vraca jer ste za EL uslove mladji tim.

Moram jednu korekciju, startna četvorka nije trebao biti Majk, planiran je za rezervnu četvorku u rotaciji

• Like 1

15 minutes ago, Papanikolesku said:

Moram jednu korekciju, startna četvorka nije trebao biti Majk, planiran je za rezervnu četvorku u rotaciji

Sportskog direktora Partizana Zorana Savića brine povreda Ajzee Majka pred početak nove sezone.

- Malo vremena imamo za pripreme. Evroliga ne dozvoljava više od pet sedmica da se pripremimo, pa mislim da smo u tom periodu napravili dosta. Jedini problem koji imamo je povreda Ajzee Majka, pa ne znamo gde se nalazimo kada je u pitanju startna četvorka. Mislim da će da se vrati narednih dana treninzima, pa ćemo da vidimo kakva je tu situacija. Sve u svemu, zadovoljan sam dosadašnjim tokom priprema - rekao je Savić.

Pa, sad, ako je lagao... 

47 minutes ago, Kooineeperk said:

Pa, sad, ako je lagao... 

Pa jurio je jednog jutjubera celo leto, ne znam baš koliko bi mu on bio druga opcija iza Majka. Nije ni bitno, sjebali su žestoko, i ništa nisu uradili da to isprave, sad teramo dalje. Iako me užasno trigeruje svaki put kad se spomene četvorka 😂

Sta su to sjebali? Sto nisu hteli da daju milku i po za obestecenje? Meni je ta cifra i dalje suluda pa da imamo i 50 miliona budzet. A da ne govorim da je to Monekeu bila tek prva iole dobra sezona.

Nesto se ne secam da je neko skoro platio slicnu cifru. Pada mi na pamet Abalde, ali tu je bila neka teska mutljavina. On je kao nesto pozajmio od Reala da plati sebi slobodu pa je potpisao za Real visegodisnji ugovor.

• Like 2

Just now, Alek The Great said:

Sta su to sjebali? Sto nisu hteli da daju milku i po za obestecenje? Meni je ta cifra i dalje suluda pa da imamo i 50 miliona budzet. A da ne govorim da je to Monekeu bila tek prva iole dobra sezona.

Nesto se ne secam da je neko skoro platio slicnu cifru. Pada mi na pamet Abalde, ali tu je bila neka teska mutljavina. On je kao nesto pozajmio od Reala da plati sebi slobodu pa je potpisao za Real visegodisnji ugovor.

Haha jel Moneke jedini igrač na svetu? Ti ako ne vidiš šta su sjebali, nakon 3/4 EL sezone, ne vidim kako bih ti ja mogao objasniti bolje od samog terena. 

1 hour ago, Papanikolesku said:

Pa jurio je jednog jutjubera celo leto, ne znam baš koliko bi mu on bio druga opcija iza Majka.

Eno lepo ti rece Alek - nema sta da ga juri i kao "jaoj nismo uspeli da dovedemo startnu cetvorku - evo to ce biti Majk". Ako je tako kao sto ti kazes, trebalo je samo platiti obestecenje za Monekea, a ako je mislio da moze bez toga, onda tek ne znam sta da kazem. 

Doveden je Majk kao clan prve petorke EC - 4 od tih 5 igraca su sada EL igraci. 

Majka je zeznula povreda, inace bi bio mnogo bolji. Da se znalo da ce onoliko odsustvovati i da nece zbog toga moci da uhvati formu, reagovalo bi se... inicijalno je bilo reci o mnooooogo kracoj pauzi. 

p.s. hvala na sklanjanju Monaka 🙂 cestitke!

On 2/5/2025 at 10:28 PM, Shonewizard said:

Bio sam ljut i razočaran 100%, nakon ovoga večeras sam na 57%. Imaju petak da to dovedu na 0, pa da krenemo ljubav iz početka. 🙂

Ajdeeeeee! Opet se volimo! Svaka čast momci, ovo je ozbiljan stejtment

❤️

• Like 4