Jump to content

Recommended Posts

Karlik, Ife, Sterling, Mike, Davis verujem da sa ovim izlazimo sutra. 

Mekintajera braniti metodom "njega Bog čuva" iza 6.75, udvajati Petruševa, pa da mu vidimo pregled igre, i denial na Kenanu za one dve akcije koje imaju za njega. Majk i Bonga naizmenično na Kaliniću, tu da mu oduzmemo igru na postu, kao prethodna dva puta. Verovatno će i oni imati neke korekcije i usmeravanja; ali sutra se malo više mi pitamo. 

• Like 3

Ekipo, ako imate kontakt nekog iz kluba molim vas da mi pošaljete u PP.

Pogotovo ako je iz medicinskog sektora.

Uvoznici smo Ecomera i hteo bih da im doniram, jer ovo više nema smisla... malo, malo neko bolestan. Ajde povrede ali prehlade?!

Hvala unapred

• Like 2

Da i ja rečem dvije

ova ekipa je imala nekoliko ispita u dosadasnjem delu sezone

virtus kuci nije polozila

Komsije na 2-8, polozili

asvel kuci nismo polozili

asvel tamo polozili

milano tam9 polozili

pariz kuci polozili

imali smo jos pobeda i poraza ali po mom misljenju ovo su utakmice koje su donekle odredjivale mini periode sezone...

proslomedeljna pobeda nad Parizom je bila bas zajeban ispit i bas zbog sutrasnje utakmice nemerljivo je bitno sto smo pobedili...

sutra pobeda svakoj ekipo donosi dosta, poraz ne znaci smak sveta (nama upravo zbog pobede nad parizom)

vec sam pisao (ovde se mnogi smejali) da se mi i komsije koncepcijski razlikujemo i da im ne odgovaramo kao ekipa. 

od mene podrska i zelja da ekipa odigra posteno i maximalno (samo to zelim) a ako komsije budu bolje pruziti 

3 minutes ago, DameTime said:

Tako je i Čočo pisao na Zvezdinoj temi kako se oni više pitaju, pa su dobili po guzici...

Aha, nemam pojma, tamo je tad većina pisala da će nas pregaziti, a pošteno rečeno - i ja sam mislio da će nas omlatiti s obzirom kako smo izgledali u tom periodu. Oni sada nisu ni blizu u tako lošem momentu. Mislim da smo blagi favoriti, da se sutra mi pitamo više, i lično, očekujem pobedu. 

14 minutes ago, Papanikolesku said:

Aha, nemam pojma, tamo je tad većina pisala da će nas pregaziti, a pošteno rečeno - i ja sam mislio da će nas omlatiti s obzirom kako smo izgledali u tom periodu. Oni sada nisu ni blizu u tako lošem momentu. Mislim da smo blagi favoriti, da se sutra mi pitamo više, i lično, očekujem pobedu. 

Najveća razlika između ekipa nije u pojedinačnom kvalitetu igrača, već u jasnoći i definisanosti uloga. KKP je ušao u zonu gde se za svakog igrača zna šta tačno radi na terenu, u svakom trenutku, kao i šta se očekuje od njega. KKCZ je tu u popriličnom zaostatku.

Btw, upravo u jednom dorćolskom kafiću slušam diskusiju na temu ko dobija derbi, gde lik izjavljuje da očekuje laganu pobedu Partizana. Jer je ovo bolja ekipa od one koja je igrala PO.

Si ti normalan, bolji od Lesora, Pantera i Nanelija?

Ma to je bio samo nalet, usralo ih. :lol_2:

• Like 1
  • Ha-ha 1

11 minutes ago, DameTime said:

Najveća razlika između ekipa nije u pojedinačnom kvalitetu igrača, već u jasnoći i definisanosti uloga. KKP je ušao u zonu gde se za svakog igrača zna šta tačno radi na terenu, u svakom trenutku, kao i šta se očekuje od njega.

Nismo ni mi tu uvek sjajni, zato što ne možemo da budemo na broju. Ako Poku zbog bolesti ne bude mogao da odigra nešto smisleno sve će morati da se menja, pa i očekivanja. Ionako nam je rotacija upitna, samo nam još to fali.

7 minutes ago, DameTime said:

Najveća razlika između ekipa nije u pojedinačnom kvalitetu igrača, već u jasnoći i definisanosti uloga. KKP je ušao u zonu gde se za svakog igrača zna šta tačno radi na terenu, u svakom trenutku, kao i šta se očekuje od njega. KKCZ je tu u popriličnom zaostatku.

Btw, upravo u jednom dorćolskom kafiću slušam diskusiju na temu ko dobija derbi, gde lik izjavljuje da očekuje laganu pobedu Partizana. Jer je ovo bolja ekipa od one koja je igrala PO.

Si ti normalan, bolji od Lesora, Pantera i Nanelija?

Ma to je bio samo nalet, usralo ih. :lol_2:

Slažem se, deluje da smo mi bolje posloženi, i da svako igra svoju ulogu. 

A što se tiče one PO ekipe i ove sada, ona ekipa je bila barabar sa šampionom Evrope, kao i sa svakim učesnikom F4 te godine. Još je sveža ta rana 😔

• Like 2