Carl Johnson Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Nilikina ne igra sutra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 8 minutes ago, Carl Johnson said: Nilikina ne igra sutra? Ma kakvi, još neko vreme je aut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Sutra ocekujem kilavljenje do poluvremena, a onda Zeljko uvodi Sterlinga uz ocinski savet Bambusaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 9 minutes ago, Kronostime said: Sutra ocekujem kilavljenje do poluvremena, a onda Zeljko uvodi Sterlinga uz ocinski savet Bambusaj! Očinski savet može biti samo jedan: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Poku i Mitar se razboleli i pod upitnikom su za derbi. https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/dvojica-bolesni-tajrik-se-vraca/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago (Jakob) Aman više ! 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Karlik, Ife, Sterling, Mike, Davis verujem da sa ovim izlazimo sutra. Mekintajera braniti metodom "njega Bog čuva" iza 6.75, udvajati Petruševa, pa da mu vidimo pregled igre, i denial na Kenanu za one dve akcije koje imaju za njega. Majk i Bonga naizmenično na Kaliniću, tu da mu oduzmemo igru na postu, kao prethodna dva puta. Verovatno će i oni imati neke korekcije i usmeravanja; ali sutra se malo više mi pitamo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warren Haynes Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Ekipo, ako imate kontakt nekog iz kluba molim vas da mi pošaljete u PP. Pogotovo ako je iz medicinskog sektora. Uvoznici smo Ecomera i hteo bih da im doniram, jer ovo više nema smisla... malo, malo neko bolestan. Ajde povrede ali prehlade?! Hvala unapred 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Srećo jeben te Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 9 hours ago Author Share Posted 9 hours ago Prilika za nekog drugog da iskoči, pardon, uskoči. Pobeda 7 razlike Još jednom spavamo i povampiruje se Deda derbi. Ako se stvarno povampiri, Želimire, cepaj trenersku diplomu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Večeras smo uz Žalgiris, Baskoniju, Panatinaikos, Asvel i studente 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 24 minutes ago, Papanikolesku said: Večeras smo uz Žalgiris, Baskoniju, Panatinaikos, Asvel i studente Za tolko klubova ni Đoković ne navija... 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Da i ja rečem dvije ova ekipa je imala nekoliko ispita u dosadasnjem delu sezone virtus kuci nije polozila Komsije na 2-8, polozili asvel kuci nismo polozili asvel tamo polozili milano tam9 polozili pariz kuci polozili imali smo jos pobeda i poraza ali po mom misljenju ovo su utakmice koje su donekle odredjivale mini periode sezone... proslomedeljna pobeda nad Parizom je bila bas zajeban ispit i bas zbog sutrasnje utakmice nemerljivo je bitno sto smo pobedili... sutra pobeda svakoj ekipo donosi dosta, poraz ne znaci smak sveta (nama upravo zbog pobede nad parizom) vec sam pisao (ovde se mnogi smejali) da se mi i komsije koncepcijski razlikujemo i da im ne odgovaramo kao ekipa. od mene podrska i zelja da ekipa odigra posteno i maximalno (samo to zelim) a ako komsije budu bolje pruziti Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 4 hours ago Author Share Posted 4 hours ago 5 hours ago, Papanikolesku said: Verovatno će i oni imati neke korekcije i usmeravanja; ali sutra se malo više mi pitamo. @Čočo > @Papanikolesku 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Ne dirajte Čoča pliz, propala mu je srećna svirka i čovek oseća ogroman pritisak sujeverja na leđima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 26 minutes ago, DameTime said: @Čočo > @Papanikolesku Moram da priznam da nisam uhvatio nit ovde 😶🌫️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Nama je pobeda potrebnija, tako da ono... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 3 hours ago Author Share Posted 3 hours ago Just now, Papanikolesku said: Moram da priznam da nisam uhvatio nit ovde 😶🌫️ Tako je i Čočo pisao na Zvezdinoj temi kako se oni više pitaju, pa su dobili po guzici... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Jos jednom da se ponovim - sutra tezi mec nego gostovanje Monaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 3 minutes ago, DameTime said: Tako je i Čočo pisao na Zvezdinoj temi kako se oni više pitaju, pa su dobili po guzici... Aha, nemam pojma, tamo je tad većina pisala da će nas pregaziti, a pošteno rečeno - i ja sam mislio da će nas omlatiti s obzirom kako smo izgledali u tom periodu. Oni sada nisu ni blizu u tako lošem momentu. Mislim da smo blagi favoriti, da se sutra mi pitamo više, i lično, očekujem pobedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 3 hours ago Author Share Posted 3 hours ago 14 minutes ago, Papanikolesku said: Aha, nemam pojma, tamo je tad većina pisala da će nas pregaziti, a pošteno rečeno - i ja sam mislio da će nas omlatiti s obzirom kako smo izgledali u tom periodu. Oni sada nisu ni blizu u tako lošem momentu. Mislim da smo blagi favoriti, da se sutra mi pitamo više, i lično, očekujem pobedu. Najveća razlika između ekipa nije u pojedinačnom kvalitetu igrača, već u jasnoći i definisanosti uloga. KKP je ušao u zonu gde se za svakog igrača zna šta tačno radi na terenu, u svakom trenutku, kao i šta se očekuje od njega. KKCZ je tu u popriličnom zaostatku. Btw, upravo u jednom dorćolskom kafiću slušam diskusiju na temu ko dobija derbi, gde lik izjavljuje da očekuje laganu pobedu Partizana. Jer je ovo bolja ekipa od one koja je igrala PO. Si ti normalan, bolji od Lesora, Pantera i Nanelija? Ma to je bio samo nalet, usralo ih. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 11 minutes ago, DameTime said: Najveća razlika između ekipa nije u pojedinačnom kvalitetu igrača, već u jasnoći i definisanosti uloga. KKP je ušao u zonu gde se za svakog igrača zna šta tačno radi na terenu, u svakom trenutku, kao i šta se očekuje od njega. Nismo ni mi tu uvek sjajni, zato što ne možemo da budemo na broju. Ako Poku zbog bolesti ne bude mogao da odigra nešto smisleno sve će morati da se menja, pa i očekivanja. Ionako nam je rotacija upitna, samo nam još to fali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 7 minutes ago, DameTime said: Najveća razlika između ekipa nije u pojedinačnom kvalitetu igrača, već u jasnoći i definisanosti uloga. KKP je ušao u zonu gde se za svakog igrača zna šta tačno radi na terenu, u svakom trenutku, kao i šta se očekuje od njega. KKCZ je tu u popriličnom zaostatku. Btw, upravo u jednom dorćolskom kafiću slušam diskusiju na temu ko dobija derbi, gde lik izjavljuje da očekuje laganu pobedu Partizana. Jer je ovo bolja ekipa od one koja je igrala PO. Si ti normalan, bolji od Lesora, Pantera i Nanelija? Ma to je bio samo nalet, usralo ih. Slažem se, deluje da smo mi bolje posloženi, i da svako igra svoju ulogu. A što se tiče one PO ekipe i ove sada, ona ekipa je bila barabar sa šampionom Evrope, kao i sa svakim učesnikom F4 te godine. Još je sveža ta rana 😔 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Za sada 0 rezultata idu na ruku. Od 2 za nas najvaznija meca veceras, Zalgiris je izgubio ubedljivo, a na putu je ka tome i Asvel. Ali ok, najvazniji rezultat kola je onaj koji cemo mi ostvariti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 3 hours ago, Papanikolesku said: Večeras smo uz Žalgiris, Baskoniju, Panatinaikos, Asvel i Vučića Kako ide, bolje da ispravimo ovo dok ne bude kasno. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts