Nini3112 Posted Sunday at 09:43 PM Share Posted Sunday at 09:43 PM Vama je Nilikina mnogo bitan igrac,mislim da neki ljudi ne cene dovoljno njegove poteze na terenu,od Iffea za sada nista niste dobili tako da je suplja prica da vam on fali... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted Sunday at 09:45 PM Share Posted Sunday at 09:45 PM 29 minutes ago, Bad said: Bez brige, sledeći derbi je za 7 dana, a mi kao dobre komšije smo uvek tu da vas podignemo kad padnete u depru E jezik, pregrizo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted Sunday at 09:46 PM Share Posted Sunday at 09:46 PM Samo mi je žao što su vukli ovu djecu stotinama kilometara da gledaju ovu kurcobolju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Sunday at 09:59 PM Share Posted Sunday at 09:59 PM 3 minutes ago, Nini3112 said: Vama je Nilikina mnogo bitan igrac,mislim da neki ljudi ne cene dovoljno njegove poteze na terenu,od Iffea za sada nista niste dobili tako da je suplja prica da vam on fali... Sa prvim se slažem a sa drugim ekstremno ne slažem. Inače, ne bih previše mračio. Znamo da ove ekipa ne pršti od previše talenta niti od igrača koji su na ludilo spremni da preokrenu meč (osim Karlika) niti možemo da dobijamo na suvi kvalitet tako da igramo dobro samo kada smo kompletno u fokusu. Primili smo se na dobar pristup nakon nekoliko stvarno odličnih utakmica u nizu ali nije realno da ga stalno držimo na istom nivou. Posebno kad fali par bitnih igrača. Da se razumemo, nije ovo bilo dobro ali mislim da nije ni bilo katastrofalno, ako se ne bude ponavljalo. Recimo, pozitivno je što smo opet spakovali 90, uz ne baš dobar šut i prečesto trokiranje u napadu. Ono što mi se nije svidelo (i to baš) je što domaća osnova nemoćno deluje protiv jačih Aba ligaša. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted Sunday at 10:03 PM Share Posted Sunday at 10:03 PM Ovo preuzimanje na prvom piku će mi doći glave definitivno. Sve utakmice pre Albe smo dobili kombinovanim odbarnama i sakrivanjem Karlika. Večeras celu jebenu utakmicu kad je Tajrik u igri preuzimamo sve i da Javor nije pripomogao tu i tamo, bilo bi 20 razlike. Skoro stotku smo primili u Areni. Doduše i atmosfera je bila kao da igramo sa Borcem iz Čačka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Sunday at 10:04 PM Share Posted Sunday at 10:04 PM (edited) 54 minutes ago, Bad said: Počeo si sa jinxom 7 dana unapred Igrace Boki, Deda i Dobric. Samo kazem kako jeste. Nema dovoljno jinxova koji ce anulirati prisustvo domaceg dvojca, pre svega. Edited Sunday at 10:11 PM by MC Thunder 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdaš96 Posted Sunday at 10:16 PM Share Posted Sunday at 10:16 PM 10 minutes ago, MC Thunder 2 said: Igrace Boki, Deda i Dobric. Samo kazem kako jeste. Nema dovoljno jinxova koji ce anulirati prisustvo domaceg dvojca, pre svega. Bukvalno ovaj meč miriše na 1000% pobedu Zvezde, ali problem je što ako si primetio takve mečeve Zvezda baš retko dobija godinama unazad posebno u evroligi(vidi pod mečevi kod kuće protiv Albe, ali Boga mi i Asvela iz Liona) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted Sunday at 10:24 PM Share Posted Sunday at 10:24 PM Nisam iznenađen, u suštini video sam energetski pad još protiv Žalgirisa ali se u međuvremenu desio PAO koji je delovao kao anomalija, ali sada se vidi da nije, obzirom na njihove rezultate... Elem, mi možemo da igramo onako kako želimo samo kada smo ili svi tu, ili skoro svi tu - ali bez tri jako bitna igrača sigurno uvek postoji mogućnost da te kvalitetna ekipa poput Future dobije. Čestitke protivniku, a mi svi u halu u utorak, u principu jedino mi možemo da ih podignemo, bez naše najbolje navijačke predstave ove godine ovako iskasapljen tim nema šansi, pa makar preko puta bio i Asvel (koji uopšte nije loše, Maledon je top) 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted Sunday at 10:26 PM Share Posted Sunday at 10:26 PM Drakce baksuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Sunday at 10:31 PM Share Posted Sunday at 10:31 PM 43 minutes ago, Son_of_a_gun said: Samo mi je žao što su vukli ovu djecu stotinama kilometara da gledaju ovu kurcobolju. Na vreme da se naviknu na Partizan. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Sunday at 10:55 PM Share Posted Sunday at 10:55 PM 23 minutes ago, Barkley#34 said: Na vreme da se naviknu na Partizan. Opasno preterujete. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted Sunday at 11:15 PM Share Posted Sunday at 11:15 PM Tesko sa ovako skracenom rotacijom, oseca se pad energije kod svih igraca. Sad bi bilo sjajno dobiti jednu od naredne dve EL, derbi sta god da bude, ceracemo se jos u ABA. Nadam se brzom povratku bar Natekline. Rambo, koliko god da ga pljujemo bas znaci bar kao ime u rosteru, to koliko Bakica moze protiv ozbiljnijih kao prvi backup centar, videlo se veceras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Monday at 05:10 AM Author Share Posted Monday at 05:10 AM (edited) 9 hours ago, MC Thunder 2 said: Igrace Boki, Deda i Dobric. BB se tek vraća iz povrede, za Dedu mislim da teško može biti faktor kao protiv Ledaya i ekipe. Ova ekipa KKCZ ima jednu veliku manu u odnosu na KKP, a to je nedostatak atleticizma. Što baš ne mogu da nadoknade za mesec dana. Edit: vidim da je Boki igrao sinoć i bio dobar, nisam stigla da ispratim. Svejedno smatram da nemate od čega toliko da cvikate. Edited Monday at 07:39 AM by DameTime dopuna Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted Monday at 07:33 AM Share Posted Monday at 07:33 AM Usro nas Arsenije 2 2 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted Monday at 08:23 AM Share Posted Monday at 08:23 AM 20 hours ago, Arsenije Pesic said: Kad se sledeći put bude pravila lista za naj papuču, ostavi tamo prvih 5 mesta prazno. Da li znaš gde će ovaj tužni, šonjasti izgovor za mužjaka biti večeras u vreme utakmice? Par stotina metara dalje, u jebenom Sava Centru, na koncertu Sergeja fkn Ćetkovića. A što bi rekao topšop, i to nije sve! Ideja je bila lično moja, da eto prijatno iznenadim gospođu i to ne da je organizujem sa drugaricama, sestrama i tako to, ne, ne, ja lično idem s njom jer ipak je to jedini pravi način da joj pokažem koliko je volim i cenim. Hrk pu, dabogda bilo pet biseva, majmune. Ma šta 5, prvih 10 mesta moje. Deste pičke, rešio čiča pa ipak svrati povremeno na terapiju. Ja pokušavam da se malo odmorim od ovog foruma ali kad vidim kakve to promene izaziva na nekad cool forumašima moraću dobro da razmislim. Pogledi u tami. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted Monday at 08:37 AM Share Posted Monday at 08:37 AM Sergej dobro spremio meč, držao se game plana, kad je postalo gusto uveo kao taktičko iznenađenje tandem Bosiljčić - Tomašević, i na kraju slavio na krilima publike posle tri produžetka. 1 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted Monday at 09:00 AM Share Posted Monday at 09:00 AM 20 minutes ago, Arsenije Pesic said: Sergej Bosiljčić - Tomašević uh kakav anti harizma trio fantastiko, fale im još tipa aleksandra radović ili neka lena kovačević 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Monday at 09:06 AM Share Posted Monday at 09:06 AM Mmmmmm Lena Kovačević 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Monday at 09:15 AM Author Share Posted Monday at 09:15 AM 36 minutes ago, Arsenije Pesic said: Sergej dobro spremio meč, držao se game plana, kad je postalo gusto uveo kao taktičko iznenađenje tandem Bosiljčić - Tomašević, i na kraju slavio na krilima publike posle tri produžetka. Ko ti kriv što je nisi vodio na Vlada Georgieva. I to zakazao 4 Sava Centra, mogao si da biraš datum koji se ne poklapa sa utakmicom 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Monday at 09:17 AM Share Posted Monday at 09:17 AM 39 minutes ago, Arsenije Pesic said: Sergej dobro spremio meč, držao se game plana, kad je postalo gusto uveo kao taktičko iznenađenje tandem Bosiljčić - Tomašević, i na kraju slavio na krilima publike posle tri produžetka. Znači, Podgoričani sinoć izdominirali na svim frontovima. 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted Monday at 10:26 AM Share Posted Monday at 10:26 AM Stvarno su odigrali odlicnu utakmicu, oca im jebem 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Monday at 12:15 PM Share Posted Monday at 12:15 PM Igra li Frenki sutra? 🙏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Monday at 01:13 PM Share Posted Monday at 01:13 PM 56 minutes ago, MC Thunder 2 said: Igra li Frenki sutra? 🙏 Nadajmo se. Treba neko da spreči Maledona da nam strpa 37 poena uz šut iz igre 13/14. Ili Nanda, da ne doživi drugu mladost uz tango sa našom odbranom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Monday at 01:36 PM Share Posted Monday at 01:36 PM https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/partizan-asvel-utorak-20-45-sk1-nilikina-dejvis-marinkovic-lundberg-i-nakic-povredjeni/ Danas i Vanja preskočio trening. Trenutno pet igrača van stroja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Monday at 01:51 PM Share Posted Monday at 01:51 PM (edited) 15 minutes ago, Stiletto said: https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/partizan-asvel-utorak-20-45-sk1-nilikina-dejvis-marinkovic-lundberg-i-nakic-povredjeni/ Danas i Vanja preskočio trening. Trenutno pet igrača van stroja. Ebote, ima li kraja ovome? A sutra ekipa koja trči, ne staje. Baš mi je Nilikina bio pik za Maledona, da može koliko toliko da ga iskontroliše. I sve se dešava pred duplo kolo + derbi. Edited Monday at 01:52 PM by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts