realno *w Posted December 12 Share Posted December 12 I zašto pobobu nije bilo Nilikine posle? Utisak mi je da smo bili na pravu toga da ih baš smirimo sa njime na terenu, odigrali par vrhunskih odbrana, a koševe koje su i dali, su bili preteški šutevi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted December 12 Share Posted December 12 2 minutes ago, Alek The Great said: A ko ce da isplati i sledecu sezonu? Moje zivotno ako on nastavi ovako. 1 minute ago, Papanikolesku said: Što je dirate, ne razumem. Ili sam ja pogrešno skapirao ovo. Haha ma ovo sam hteo da se nasalim da bi samo odredjeni profil ljudi gledao ovo opet : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted December 12 Share Posted December 12 Just now, wrach said: Moje zivotno ako on nastavi ovako. Haha ma ovo sam hteo da se nasalim da bi samo odredjeni profil ljudi gledao ovo opet : ) Oprosti, loše sam protumačio tvoj upis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted December 12 Share Posted December 12 4 minutes ago, Papanikolesku said: Što je dirate, ne razumem. Ili sam ja pogrešno skapirao ovo. Ja sam kapirala da wrach misli da otkrivam kakav sam mazohista sto bacam oko na reprizu ovog meca 😂, a nemam vise reakcija pa ne mogu da mu udelim reakciju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted December 12 Share Posted December 12 Just now, kojihit said: Ja sam kapirala da wrach misli da otkrivam kakav sam mazohista sto bacam oko na reprizu ovog meca 😂, a nemam vise reakcija pa ne mogu da mu udelim reakciju Dada, pojasnio je o/ 5 minutes ago, realno *w said: I zašto pobobu nije bilo Nilikine posle? Utisak mi je da smo bili na pravu toga da ih baš smirimo sa njime na terenu, odigrali par vrhunskih odbrana, a koševe koje su i dali, su bili preteški šutevi. Neverovatno da ga je klupirao celo drugo poluvreme. Ali Mike što je dobio Điđi Datome porciju shame on u 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 12 Share Posted December 12 Znaci jos jedna grobarka na forumu? Vidim ja jos malo pa ce biti vise grobarki nego grobara ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted December 12 Share Posted December 12 I to sam veceras radila overtajm da nadokadim izostanak Dejmtajm 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted December 12 Share Posted December 12 9 minutes ago, kojihit said: Ja sam kapirala da wrach misli da otkrivam kakav sam mazohista sto bacam oko na reprizu ovog meca 😂, a nemam vise reakcija pa ne mogu da mu udelim reakciju I to pametna grobarka 🥰 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 12 Share Posted December 12 Ja sam sebi zabranio live temu. Znao sam da je to najpametnija stvar u vezi sa Partizanom koju cu uraditi ove sezone. A verovatno i jedina pametna, lecbiril. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted December 12 Share Posted December 12 Just now, wrach said: I to pametna grobarka 🥰 Awww, mada iq se maaaaliko smanjio uz ovu repriz, ladno je negledljivo 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 12 Share Posted December 12 Bitno je da ste dobili,ove pobede su najbitnije po meni,mi to godinama ispustamo iz ruke,da skupite sto vise pobeda sada,drugi deo sezone vam je bas zaieban Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted December 12 Share Posted December 12 5 minutes ago, Don Dusko said: Znaci jos jedna grobarka na forumu? Vidim ja jos malo pa ce biti vise grobarki nego grobara ovde. E vidim sad da si ti moderator, jel mozeš da mi sredis kao welcome poklon, iako sam iz suprotnog tabora, malo vise reakcija, brzo ih potrosim, a citam sve i volim da lupim lajk na dobre, informativne i smesne postove Hvala unapred Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 12 Share Posted December 12 Pardonirajte me, ali mislim da je ovo prvi put da sam upao na Partizanovu temu a da je po sadrzaju besmisleniji od nase teme bar zadnjih bar strana. Eto i to se desilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 12 Share Posted December 12 @MetalHead Tebrex, pliz, poskidaj drugarici limite za novog clana. Jamcimo za dobro vladanje svi odavde sa topika. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted December 12 Share Posted December 12 Jes ovih zadnjih par strana ko poslednji minuti utakmice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted December 12 Share Posted December 12 Just now, SteveFrancis#3 said: @MetalHead Tebrex, pliz, poskidaj drugarici limite za novog clana. Jamcimo za dobro vladanje svi odavde sa topika. Što nisi tako jamčio za mene Frensise, 6+ meseci sam bio u okovima 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted December 12 Share Posted December 12 Tek stigao kući, prema trenutnom rezultatu liči (gledam reprizu) da je situacija u četvrtoj četvrtini bila napeta kao u fabrici tregera. Svaka čast svima koji su ovo gledali uživo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 12 Share Posted December 12 16 minutes ago, Papanikolesku said: Što nisi tako jamčio za mene Frensise, 6+ meseci sam bio u okovima Tek sam od tebe i saznao posle onog humble plea pre neki dan da postoje ta ogranicenja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 12 Share Posted December 12 43 minutes ago, JPM said: Pardonirajte me, ali mislim da je ovo prvi put da sam upao na Partizanovu temu a da je po sadrzaju besmisleniji od nase teme bar zadnjih bar strana. Eto i to se desilo. Najmanje što možemo d'uradimo posle onakvog meča je da budemo kolektivno besmisleni. Što napisa kolega, da izbacimo sve iz sebe a posle uključujemo zaborav. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted December 12 Share Posted December 12 (edited) 1 hour ago, Nini3112 said: Bitno je da ste dobili,ove pobede su najbitnije po meni,mi to godinama ispustamo iz ruke,da skupite sto vise pobeda sada,drugi deo sezone vam je bas zaieban Ovo je takav "misconception" koji svi furaju, a uopste nije tacna teza. Mi u drugom delu racunajuci i ova dva sledeca kola imamo kuci Lion, Fener, Makabi, Pariz, Zvezdu, Baskoniu, Efes, Albu i Real sto je odlican raspored realno. Dok u gostima od ekipa sa kojima mozemo da se pobijemo imamo Zalgiris, Bajern, Virtus, Milano, Lion, Efes i one druge Barsa, Oly, Monako i Pao gde nemamo preterano puno sansi. Gledajuci sada u ovom trenutku od 19 utakmica po kladionicama bi bili "favoriti" u 13, a "autsajderi" u samo 6. Takodje kada CZ i Oli sutra zavrse mec, mi cemo imati samo jednu utakmicu vise kao domacini od zvezde, a narativ i navijaca Partizna i navijaca Zvezde je kao da smo igrali 20 vise kuci. Edited December 12 by fedor 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted December 12 Share Posted December 12 Raspored je mnogo povoljniji kada ekipa dobro igra. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted December 13 Share Posted December 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 13 Author Share Posted December 13 Opasan je mamojeb Carlik. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted December 13 Share Posted December 13 Tema opet smislena, its a new day Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted December 13 Share Posted December 13 Ovo nije utakmica kojom se osigurava plejof, ali je definitivno meč kojim se moglo završiti maštanje da ćemo se na kraju nekako ugurati. Bili smo zreli za baš baš hladan tuš. Piši tamo pobjedu u gostima u neizvjesnoj završnici, i sve ostalo briši iz pamćenja. Baš ozbiljno pomračenje, i jedna od onih noći kad se u 9 od 10 slučajeva i završi kako ne treba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts