Jump to content

Recommended Posts

2 minutes ago, Alek The Great said:

A ko ce da isplati i sledecu sezonu?

Moje zivotno ako on nastavi ovako.

1 minute ago, Papanikolesku said:

Što je dirate, ne razumem. Ili sam ja pogrešno skapirao ovo.

Haha ma ovo sam hteo da se nasalim da bi samo odredjeni profil ljudi gledao ovo opet : ) 

4 minutes ago, Papanikolesku said:

Što je dirate, ne razumem. Ili sam ja pogrešno skapirao ovo.

Ja sam kapirala da wrach misli da otkrivam kakav sam mazohista sto bacam oko na reprizu ovog meca 😂, a nemam vise reakcija pa ne mogu da mu udelim reakciju 

• Like 1

Just now, kojihit said:

Ja sam kapirala da wrach misli da otkrivam kakav sam mazohista sto bacam oko na reprizu ovog meca 😂, a nemam vise reakcija pa ne mogu da mu udelim reakciju 

Dada, pojasnio je o/

5 minutes ago, realno *w said:

I zašto pobobu nije bilo Nilikine posle? 

Utisak mi je da smo bili na pravu toga da ih baš smirimo sa njime na terenu, odigrali par vrhunskih odbrana, a koševe koje su i dali, su bili preteški šutevi.

Neverovatno da ga je klupirao celo drugo poluvreme. Ali Mike što je dobio Điđi Datome porciju shame on u  😄

9 minutes ago, kojihit said:

I to pametna grobarka 🥰

5 minutes ago, Don Dusko said:

Znaci jos jedna grobarka na forumu?

Vidim ja jos malo pa ce biti vise grobarki nego grobara ovde.

E vidim sad da si ti moderator, jel mozeš da mi sredis kao welcome poklon, iako sam iz suprotnog tabora, malo vise reakcija, brzo ih potrosim, a citam sve i volim da lupim lajk na dobre, informativne i smesne postove

Hvala unapred

43 minutes ago, JPM said:

Pardonirajte me, ali mislim da je ovo prvi put da sam upao na Partizanovu temu a da je po sadrzaju besmisleniji od nase teme bar zadnjih bar strana. Eto i to se desilo.

Najmanje što možemo d'uradimo posle onakvog meča je da budemo kolektivno besmisleni. Što napisa kolega, da izbacimo sve iz sebe a posle uključujemo zaborav. 

• Like 4

1 hour ago, Nini3112 said:

Bitno je da ste dobili,ove pobede su najbitnije po meni,mi to godinama ispustamo iz ruke,da skupite sto vise pobeda sada,drugi deo sezone vam je bas zaieban

Ovo je takav "misconception" koji svi furaju, a uopste nije tacna teza. Mi u drugom delu racunajuci i ova dva sledeca kola imamo kuci Lion, Fener, Makabi, Pariz, Zvezdu, Baskoniu, Efes, Albu i Real sto je odlican raspored realno. 
Dok u gostima od ekipa sa kojima mozemo da se pobijemo imamo Zalgiris, Bajern, Virtus, Milano, Lion, Efes i one druge Barsa, Oly, Monako i Pao gde nemamo preterano puno sansi. 
Gledajuci sada u ovom trenutku od 19 utakmica po kladionicama bi bili "favoriti" u 13, a "autsajderi" u samo 6. 

Takodje kada CZ i Oli sutra zavrse mec, mi cemo imati samo jednu utakmicu vise kao domacini od zvezde, a narativ i navijaca Partizna i navijaca Zvezde je kao da smo igrali 20 vise kuci. 

Edited by fedor
  • Like 7

Ovo nije utakmica kojom se osigurava plejof, ali je definitivno meč kojim se moglo završiti maštanje da ćemo se na kraju nekako ugurati. Bili smo zreli za baš baš hladan tuš. Piši tamo pobjedu u gostima u neizvjesnoj završnici, i sve ostalo briši iz pamćenja. 

Baš ozbiljno pomračenje, i jedna od onih noći kad se u 9 od 10 slučajeva i završi kako ne treba.

• Like 1