MC Thunder 2 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Navijacko deljenje minutaze je epska 1 besmislica, narocito kada se uzme u obzir da je Zeljko svake od ove 4 sezone to hardkor pobio. A kad nije on, onda su igraci svojim kanalčinama u formi, povredama ili brzim faulovima na utakmicama.
Jakob Aman Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ne znam samo odakle bilo kome ideja da neće doći još jedna petica a otišli su i Rambo i Balsa... još manje da Osetkovski može pokriti ozbiljnije na 5...
Sector Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Rivero je na tržištu, ako još tražite provjerenu peticu. 1 1 3
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mi nemamo ogranicenja... nr znsm koliko je kvo uopste pouzdan.. al ajd... neko je pisao ovde o ovom igracy 1
Papanikolesku Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Naravno da će doći petica, samo je pitanje kakvog kvaliteta i sposobnosti. Ako je istina da smo jurili Milutinova, to je praktično startna petica, kvalitet evroligaškog startera. Ostanak Majka je besmislen, s obzirom da momak nije u stanju da bar deluje kao legitimna opcija protiv nekog prosečnog abaligaša, o EL da ne govorimo. Ali ajde, nećemo se sad previše buniti zbog treće četvorke u rosteru, što se mene tiče gledaću ga kao Balšu - ako nešto uradi korisno, super, ako ne, klupa/tribine. 1
Čočo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: Mi nemamo ogranicenja... nr znsm koliko je kvo uopste pouzdan.. al ajd... neko je pisao ovde o ovom igracy Ozbiljan centar za evropske uslove. Ali pitanje je koliko i pouzdana informacija s obzirom da u NBA je,, nestašica" centara. On bi u tim okolnostima lagano mogao da bira u kojem će NBA klubu da igra. U najgorem slučaju kao bek ap sa 15,20 minuta po meču.
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Čočo said: Ozbiljan centar za evropske uslove. Ali pitanje je koliko i pouzdana informacija s obzirom da u NBA je,, nestašica" centara. On bi u tim okolnostima lagano mogao da bira u kojem će NBA klubu da igra. U najgorem slučaju kao bek ap sa 15,20 minuta po meču. meni je tu sumnjivo trajanje ugovora... jebem li ga... negde pisu da ovaj decko prati kosarku, retko pise o pojacanjima tj nije neki umisljenje insajder... mi nemamo ogranicenja, zato i postavih
Čvarkov Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 35 minutes ago, ScepanScekicSto said: Mi nemamo ogranicenja... nr znsm koliko je kvo uopste pouzdan.. al ajd... neko je pisao ovde o ovom igracy 29 minutes ago, ScepanScekicSto said: mi nemamo ogranicenja, zato i postavih U redu je brt. Spoiler Edited 6 hours ago by Čvarkov 9
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Citam po drugim mestima da je ovaj twitteras ozbiljan skaut pogotovo za juniore, i nas navijac... do sad se nije izletao sa najavama... videcemo hoce li demanti ubrzo izaci i samo kad ovi prepisivaci vide... 1
Papanikolesku Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ako je ovo istina, odličan odličaan. Ozbiljan skakač, sam vrh. Pakuj, ne treba mašnica. Sve nam završava. 1
Stiletto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) I po Instagramu je počelo da iskače da smo potpisali ovog dečka, da ne linkujem sad raznorazne. Centar od 2.03 koji hvata muve u letu pod oba koša, a kamoli loptu. Živi bili pa videli. A da, nemamo ograničenja. 😁 Edited 5 hours ago by Stiletto 1
Xpert Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 29 minutes ago, Papanikolesku said: Ozbiljan skakač, sam vrh. Pakuj, ne treba mašnica. Sto bi se reklo, skace bez ogranicenja. 6
Alek The Great Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 hours ago, ScepanScekicSto said: kako bi bila mizerna minutaza ako iskljucis Majka, i pokusevski treba da se bori? ostaju ti Na 4: Parker i Osetkovzko Na 5: Tajrik ili sam ja nesto prezubcio, al nama je otisoa planirani prvi centar a bio je drugi, i mi to nismo doveli Ja pre svega mislim na EL. Ja sam i dalje stava da ce Osetkovski dosta vise minuta biti na petici. A rekli su da se radi na tome da Poku dobije na masi i da igra peticu. Tu ako Osetkovski uzme 10min i Tajrik 25min, za Pokua ostaje 5min. Na cetvorci Jabari 25min, Poku 10min i 5min Osetkovski. To je moj rezon. Naravno, ako se na Pokua ne racuna u ovolikoj meri onda moze jos jedan igrac tu.
Son_of_a_gun Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Zar nije ovog @realno *w skoro priželjkivao ili sam pomiješao nešto?
MilošVB Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: Zar nije ovog @realno *w skoro priželjkivao ili sam pomiješao nešto? I on i Frensis.
DameTime Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 6 minutes ago, MilošVB said: I on i Frensis. Ok, ko je od njih dvojice Željko ili Savić? 😁 1
MilošVB Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 1 minute ago, DameTime said: Ok, ko je od njih dvojice Željko ili Savić? 😁 Realno*w mi je preveliki gospodin za Željka i Zorana, znači Frensis. Edited 5 hours ago by MilošVB 1
Son_of_a_gun Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne znam kako izgleda Frensis ali Realni definitvno nije Željko 😁 1
SteveFrancis#3 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 36 minutes ago, MilošVB said: Realno*w mi je preveliki gospodin za Željka i Zorana, znači Frensis. Da si me video onomad na svadbi u zarinom odelu, ne bi tako pricao... 1 9
wrach Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ne moze Savic da udje u Zara odelo, nema trika Edit: sad vidim javio se Edited 4 hours ago by wrach
DameTime Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 42 minutes ago, MilošVB said: Realno*w mi je preveliki gospodin za Željka i Zorana, znači Frensis. Realno (hehe) i @SteveFrancis#3 je gospoče 2
SteveFrancis#3 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 15 minutes ago, DameTime said: Realno (hehe) i @SteveFrancis#3 je gospoče
Alek The Great Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako cemo realno ja sam ga pomenuo, a @SteveFrancis#3 se nadovezao i rekao vise. 1
Recommended Posts