SteveFrancis#3 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ne mislim da su potrebni radikalni rezovi i nekakav remont polovine ekipe. Moramo konacno imati pravu startnu cetvorku i jos jednog upotrebljivog centra. Jedan plej tipa Gillespiea bi bio cist bonus jer ne vidim da Carlik sam drzi keca na EL nivou cele sezone, a ovi pokusaji sa Iffeom i French Frankom na pointu moraju vise prestati. Davies, Mike i Balsa out jer zaista nemaju kvalitet niti koncepcijski imaju ikakvog smisla. 2
Del Piero Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ne bih ja gubio vreme sa Washingtonom, on jacu ulogu moze da ima samo u neobaveznoj kosarci. 3
Coz29 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 33 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ne mislim da su potrebni radikalni rezovi i nekakav remont polovine ekipe. Moramo konacno imati pravu startnu cetvorku i jos jednog upotrebljivog centra. Jedan plej tipa Gillespiea bi bio cist bonus jer ne vidim da Carlik sam drzi keca na EL nivou cele sezone, a ovi pokusaji sa Iffeom i French Frankom na pointu moraju vise prestati. Davies, Mike i Balsa out jer zaista nemaju kvalitet niti koncepcijski imaju ikakvog smisla. Mislim da Frenka treba zameniti, jako slab doprinos, staklen je, iz povrede sporo vraća formu, mučenje je i njemu i nama. Asvel je za njega neka prava prica. Za sledeću sezonu faktički za prvu petorku nam fali samo prav 4, ukoliko pretpostavimo da ostaju Karlik, Braun, Bonga i Tajrik. Iffe, Vasington, Vanja, Poku, (Osetkovski), Lakic, Nakic, Mitar. Potrebi su Drugi plej koji ce znati da stane na loptu kada je gusto( neki namazan igrac Tipa Marselinjo koga nazalost nismo uspeli da dovedemo, ili igrac tipa Nando De Colo) Prva atletski moćna četvorka. Drugi centar. I to je apsolutno sve. Edited 12 hours ago by Coz29 1
jedibojan Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ako se dovodi James, boli me tuki da li Wash ostaje. Ako ostajemo na zemlji, trebace nam mnogo stabilniji i kvalitetniji skorer
Barkley#34 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Očigledno bi Dvejna trebalo napijati pred svaki meč. 3 2 1
DameTime Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago Kaže Karaičić da je ideja u prvom poluvremenu bila da se igračima prvo istera alkohol iz organizma, pa da onda zaigraju košarku 6
40Wins Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ne mislim da momak treba da ostane kod nas, ali respekt za 40 poena, to nije lako ni ispred zgrade uraditi... 2
MC Thunder 2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 hours ago, Coz29 said: Prva atletski moćna četvorka. Drugi centar. I to je apsolutno sve. Prvi centar, da se ne lazemo. Tajrik nije jos blizu da bude Matijas. Iako znam da ovo nije EL manager igrica i igraci imaju emocije i misljenja o licnim kvalitetima i zaslugama i siguran sam da on sebe ne vidi kao drugog centra. Mada svakako treba da ima jake minute ukoliko kontrolise faulove.
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 hours ago, Shonewizard said: Mogu da ih vidim i dogodine u timu, ali mi je skroz razumljivo i ako ih ne bude: Mike - ostaje nekako sjenka te povrede na startu i nikakvog ritma cijele godine. Može li možda da bude neki džoker sa klupe sa ovim fizikalijama i da pegla ABAu, pojma nemam. Ono što mu je ove godine bila projektovana uloga jednostavno ne pije vodu nakon svega viđenog. Ovo čitam po ko zna koji put, takvo preuveličavanje te povrede... Čovek se oporavio tipa 15. oktobra. U ABA ligi je odigrao 33 od 39 utakmica Partizana. Jeste on super lik, njegov pristup utakmicama ni najmanje nije problem, ali jednostavno ne može da nađe način da izmisli neke poene, da na bilo kakav način bude pretnja po koš protivnika. Jbt i na onoj tekmi sinoć, airball, izgubljena, promašaj, sve u krug. 34 minuta na parketu, 5 poena uz 8-2 iz igre i 4 izgubljene. Na sve to, makar da može da namesti tu trojku iz ćoška, kad ostane sam, dosta bi promenilo stvari... Sve u svemu, nama možda i primarno pojačanje treba da bude četvorka. Ako će, kao što se nadam, i Bonga da bude tu, pa imaš Pokua, gde je tu mesto za Majka? Četvrta četvorka? 4
jedibojan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, MC Thunder 2 said: Prvi centar, da se ne lazemo. Tajrik nije jos blizu da bude Matijas. Iako znam da ovo nije EL manager igrica i igraci imaju emocije i misljenja o licnim kvalitetima i zaslugama i siguran sam da on sebe ne vidi kao drugog centra. Mada svakako treba da ima jake minute ukoliko kontrolise faulove. Teoretski da. U praksi - em je trziste takvo da cemo tesko naci prvu peticu, em kontam da cemo kesirati prvu cetvorku i ako to bude ono sto zelimo, na 5 ce nam biti laganije (na 5 ce i Dilan i Poku u odredjenim kombinacijama). 4 je kljuc (C. G. Yung)
Shonewizard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 26 minutes ago, realno *w said: Ovo čitam po ko zna koji put, takvo preuveličavanje te povrede... Čovek se oporavio tipa 15. oktobra. U ABA ligi je odigrao 33 od 39 utakmica Partizana. Jeste on super lik, njegov pristup utakmicama ni najmanje nije problem, ali jednostavno ne može da nađe način da izmisli neke poene, da na bilo kakav način bude pretnja po koš protivnika. Jbt i na onoj tekmi sinoć, airball, izgubljena, promašaj, sve u krug. 34 minuta na parketu, 5 poena uz 8-2 iz igre i 4 izgubljene. Na sve to, makar da može da namesti tu trojku iz ćoška, kad ostane sam, dosta bi promenilo stvari... Sve u svemu, nama možda i primarno pojačanje treba da bude četvorka. Ako će, kao što se nadam, i Bonga da bude tu, pa imaš Pokua, gde je tu mesto za Majka? Četvrta četvorka? Što se povrede tiče, ja sam više bio pod utiskom onog njegovog intervjua u kojem priznaje da je bio u paranoji kako će da popije otkaz i kako previše kasni za ostatkom tima. Za nekoga ko svakako prelazi na viši nivo i tek treba da se pokaže na istom, takve stvari su sigurno ozbiljan ograničavajući faktor. Što se pozicije tiče, ja njega svakako vidim kao nekog prašinara koji će da krpi po potrebi u ovoj gomili utakmica. Nekad kao "visoki", nekad kao trojka, nekad kao što smo gledali ove godine kao primarni defanzivac na protivničkim niskim, itd. Roster ćemo svakako morati da popunimo, i rezon koji tu vidim jeste da je možda bolje imati atletski sposobnog igrača koji već poznaje sistem, nego oper prolaziti sličan put. Sa druge strane, nemam pojma o kojim cifram je tu riječ, posebno nakon ovakve sezone i možemo li da nađemo nešto domaće. Kako god, opet ponavljam, da danas objave da je Mike bivši vjerujem da niko ne bi bio iznenađen i da za to ima sasvim dovoljno rezona, ovo su samo naša razglabanja kad već ima vremena između "komičnih" utakmica KLS-a 😄
realno *w Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago (edited) 2 hours ago, Shonewizard said: Što se povrede tiče, ja sam više bio pod utiskom onog njegovog intervjua u kojem priznaje da je bio u paranoji kako će da popije otkaz i kako previše kasni za ostatkom tima. Za nekoga ko svakako prelazi na viši nivo i tek treba da se pokaže na istom, takve stvari su sigurno ozbiljan ograničavajući faktor. Sve stoji što kažeš, ali onda pogledaš - niko mu nije dao otkaz, nije ispadao iz 12, eto uzeli smo ABA ligu, maksimalno poverenje koje može da dobije jedan igrač koji ne igra dobro. I opet mu ne znači. U serijiama protiv Dubaija i Budućnosti, ukupno 3 poena, za nekih 37-38 minuta. Šut 1 od 7. Sinoć slično, nema tu pomoći. 2 hours ago, Shonewizard said: Roster ćemo svakako morati da popunimo, i rezon koji tu vidim jeste da je možda bolje imati atletski sposobnog igrača koji već poznaje sistem, nego oper prolaziti sličan put. Sa druge strane, nemam pojma o kojim cifram je tu riječ, posebno nakon ovakve sezone i možemo li da nađemo nešto domaće. Evo ja bih voleo da neko uzme snimak tekme i pokaže mi "evo po ovom i ovom potezu se vidi da on poznaje sistem". Čuči u ćošku, dobije loptu i uglavnom promaši, ne znam kad sam zadnji put video njegovu kretnju bez lopte, gde je dobio neku dobru loptu i dao lake poene. Protiv Dubaija 3-4 puta dobije loptu, ne zna šta da radi sa njom, krene da zida, ne može naravno, fade away i promašaj. Gde je tu poznavanje sistema? Onda pogledaš primer Tajsa recimo, koji dolazi u Monako krajem februara, posle 5 dana daje 21 poen u Evroligi, sa recimo 7-8 asistiranih poena, sve iz pnr-a pnp-a... Ako znaš, znaš. Ako se neko nije pomerio sa mrtve tačke godinu dana, neće ni sledeće. Edited 36 minutes ago by realno *w
Recommended Posts