Angola Posted May 17 Posted May 17 Duane je hodajuca sramota u odbrani...Sa kakvom lakocom njega pretrce, probiju, obidju, to je da bude crven od sramote. Ni da se potrudi da nekog isprati nogama.
ScepanScekicSto Posted May 18 Posted May 18 (edited) Poziva se @Stex i da ovde ekipi javi koje to igrace dovodimo i zasto Musa, jebo ih Musa 🤯 Edited May 18 by ScepanScekicSto
ScepanScekicSto Posted Monday at 01:22 PM Posted Monday at 01:22 PM https://www.instagram.com/p/DJ1gcijN7NP/?igsh=MThrNGZ6bjRsYXRwMg== Osetkowski iz Unikahe 1
ScepanScekicSto Posted Monday at 02:26 PM Posted Monday at 02:26 PM Ako dolazi, jedino umesto Brendona...
ScepanScekicSto Posted Monday at 03:33 PM Posted Monday at 03:33 PM Sta ti je igra sudbine Dilan menja Brendona 1 18
Eddard Posted Monday at 03:57 PM Posted Monday at 03:57 PM 23 minutes ago, ScepanScekicSto said: Sta ti je igra sudbine Dilan menja Brendona Ako dođe Keli s njim, potpisuj! 2 3 3
Alek The Great Posted Monday at 04:16 PM Posted Monday at 04:16 PM (edited) Ic mi se ne svidja. Edit: Lici mi na Todora Gecevskog. Edited Monday at 04:17 PM by Alek The Great
Coz29 Posted Monday at 08:48 PM Posted Monday at 08:48 PM (edited) @Stex javljaj i nama napacenima ovde da je Osetkovski done deal... Edited Monday at 08:49 PM by Coz29
Davai Davai Posted Monday at 10:19 PM Posted Monday at 10:19 PM https://buzzsport.de/dylan-osetkowski-signs-11-contract-with-partizan-belgrade/
Coz29 Posted Monday at 10:25 PM Posted Monday at 10:25 PM Iskusnija i bolja verzija Smajlija. Mora Zeljko da ima igraca sa pozicije 5 koji ce da širi. Osetkovski je i talija, gde god je igrao osvojio je trofej, što dalje implicira da ćemo najzad sledece godine da uzmemo i taj kup jebem mu misa 😅 2
Sharp Posted Monday at 10:27 PM Posted Monday at 10:27 PM Zar nije on više 4 nego 5? OK, može u nekim small ball varijantama na 5, ali onda mora igrati uz još jednog sličnog igrača sebi tipa Poku.
Stex Posted Monday at 10:43 PM Posted Monday at 10:43 PM Nas je Dylan, samo sto sada prepisuju svi zivi, prvi sam preneo da je nas definitivno. Drugo je pregovarati sa nekim igracem, a nesto sasvim trece potpisati ga. Izvinjavam se sto ne kacim ovde nista, ali kontam da me pratite makar na nekoj drustvenoj mrezi pa vidite.
Magia Posted Monday at 10:45 PM Posted Monday at 10:45 PM 1 minute ago, Stex said: Nas je Dylan, samo sto sada prepisuju svi zivi, prvi sam preneo da je nas definitivno. Drugo je pregovarati sa nekim igracem, a nesto sasvim trece potpisati ga. Izvinjavam se sto ne kacim ovde nista, ali kontam da me pratite makar na nekoj drustvenoj mrezi pa vidite. Kako si zadovoljan potpisom? I ne samo ti, nego ko god da je gledao ovog gospodina? :)
kendrick duckworth Posted Monday at 11:02 PM Posted Monday at 11:02 PM Ja došao da prijavim da sam tripovao da je igrao za PAO prošle godine, pa sam skontao da sam ga pomešao sa Balcerowskim... 5
Igor_ Posted Tuesday at 12:21 AM Posted Tuesday at 12:21 AM Hvalospevi po netu slicno kao kada je Majk potpisao, odlican igrac ispod radara i slicno.. A realnost da ga niko nije gledao vise od 2-3 puta u sezoni ako i toliko 😁. Da sacekamo prvo da potpise on. 1
ScepanScekicSto Posted Tuesday at 04:43 AM Posted Tuesday at 04:43 AM Ja mislim da ce biti na 5, i igrati ono sto je trebao Dejvis, moci ce i na 4, te se nadam da je zamena za njega.
Son_of_a_gun Posted Tuesday at 05:13 AM Posted Tuesday at 05:13 AM Jel samo ja mislim da ovakve vijesti unose nemir u ekipu pred finiš sezone ili više nikog nije briga? 1
DameTime Posted Tuesday at 05:22 AM Author Posted Tuesday at 05:22 AM 6 hours ago, Coz29 said: Osetkovski je i talija, gde god je igrao osvojio je trofej, što dalje implicira da ćemo najzad sledece godine da uzmemo i taj kup tu Evroligu jebem mu misa 😅 Ali ABA liga s ovom pauzom od fucking 10 dana, zaboravila sam da treba da se igra serija... 3
ScepanScekicSto Posted Tuesday at 06:17 AM Posted Tuesday at 06:17 AM 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Jel samo ja mislim da ovakve vijesti unose nemir u ekipu pred finiš sezone ili više nikog nije briga? i meni padne na pamet... al evo pogledaj net bruji Gos dobio najveci ugovor u istoriji Zalgirisa, a covek treba da igra F4 evrolige prosto u takvom vremenu zivimo internet je najveca posast 21 veka
MC Thunder 2 Posted Tuesday at 06:21 AM Posted Tuesday at 06:21 AM Cek, jel lik dolazi od sledece sezone ili ce igrati i u ovoj?
NMX Posted Tuesday at 07:07 AM Posted Tuesday at 07:07 AM 10 hours ago, Barkley#34 said: Kud baš u Zagrebu sam ću izaći 2 3 1 1
VISOKOLETAC Posted Tuesday at 08:14 AM Posted Tuesday at 08:14 AM 1 hour ago, MC Thunder 2 said: Cek, jel lik dolazi od sledece sezone ili ce igrati i u ovoj? Bice spreman za KLS 😂 1
Recommended Posts