Angola Posted Saturday at 12:00 PM Posted Saturday at 12:00 PM Duane je hodajuca sramota u odbrani...Sa kakvom lakocom njega pretrce, probiju, obidju, to je da bude crven od sramote. Ni da se potrudi da nekog isprati nogama.
ScepanScekicSto Posted Sunday at 05:18 AM Posted Sunday at 05:18 AM (edited) Poziva se @Stex i da ovde ekipi javi koje to igrace dovodimo i zasto Musa, jebo ih Musa 🤯 Edited Sunday at 05:20 AM by ScepanScekicSto
ScepanScekicSto Posted Monday at 01:22 PM Posted Monday at 01:22 PM https://www.instagram.com/p/DJ1gcijN7NP/?igsh=MThrNGZ6bjRsYXRwMg== Osetkowski iz Unikahe 1
ScepanScekicSto Posted Monday at 02:26 PM Posted Monday at 02:26 PM Ako dolazi, jedino umesto Brendona...
ScepanScekicSto Posted Monday at 03:33 PM Posted Monday at 03:33 PM Sta ti je igra sudbine Dilan menja Brendona 1 18
Eddard Posted Monday at 03:57 PM Posted Monday at 03:57 PM 23 minutes ago, ScepanScekicSto said: Sta ti je igra sudbine Dilan menja Brendona Ako dođe Keli s njim, potpisuj! 2 3 3
Alek The Great Posted Monday at 04:16 PM Posted Monday at 04:16 PM (edited) Ic mi se ne svidja. Edit: Lici mi na Todora Gecevskog. Edited Monday at 04:17 PM by Alek The Great
Coz29 Posted Monday at 08:48 PM Posted Monday at 08:48 PM (edited) @Stex javljaj i nama napacenima ovde da je Osetkovski done deal... Edited Monday at 08:49 PM by Coz29
Davai Davai Posted Monday at 10:19 PM Posted Monday at 10:19 PM https://buzzsport.de/dylan-osetkowski-signs-11-contract-with-partizan-belgrade/
Coz29 Posted Monday at 10:25 PM Posted Monday at 10:25 PM Iskusnija i bolja verzija Smajlija. Mora Zeljko da ima igraca sa pozicije 5 koji ce da širi. Osetkovski je i talija, gde god je igrao osvojio je trofej, što dalje implicira da ćemo najzad sledece godine da uzmemo i taj kup jebem mu misa 😅 2
Sharp Posted Monday at 10:27 PM Posted Monday at 10:27 PM Zar nije on više 4 nego 5? OK, može u nekim small ball varijantama na 5, ali onda mora igrati uz još jednog sličnog igrača sebi tipa Poku.
Stex Posted Monday at 10:43 PM Posted Monday at 10:43 PM Nas je Dylan, samo sto sada prepisuju svi zivi, prvi sam preneo da je nas definitivno. Drugo je pregovarati sa nekim igracem, a nesto sasvim trece potpisati ga. Izvinjavam se sto ne kacim ovde nista, ali kontam da me pratite makar na nekoj drustvenoj mrezi pa vidite.
Magia Posted Monday at 10:45 PM Posted Monday at 10:45 PM 1 minute ago, Stex said: Nas je Dylan, samo sto sada prepisuju svi zivi, prvi sam preneo da je nas definitivno. Drugo je pregovarati sa nekim igracem, a nesto sasvim trece potpisati ga. Izvinjavam se sto ne kacim ovde nista, ali kontam da me pratite makar na nekoj drustvenoj mrezi pa vidite. Kako si zadovoljan potpisom? I ne samo ti, nego ko god da je gledao ovog gospodina? :)
kendrick duckworth Posted Monday at 11:02 PM Posted Monday at 11:02 PM Ja došao da prijavim da sam tripovao da je igrao za PAO prošle godine, pa sam skontao da sam ga pomešao sa Balcerowskim... 5
Igor_ Posted Tuesday at 12:21 AM Posted Tuesday at 12:21 AM Hvalospevi po netu slicno kao kada je Majk potpisao, odlican igrac ispod radara i slicno.. A realnost da ga niko nije gledao vise od 2-3 puta u sezoni ako i toliko 😁. Da sacekamo prvo da potpise on. 1
ScepanScekicSto Posted Tuesday at 04:43 AM Posted Tuesday at 04:43 AM Ja mislim da ce biti na 5, i igrati ono sto je trebao Dejvis, moci ce i na 4, te se nadam da je zamena za njega.
Son_of_a_gun Posted Tuesday at 05:13 AM Posted Tuesday at 05:13 AM Jel samo ja mislim da ovakve vijesti unose nemir u ekipu pred finiš sezone ili više nikog nije briga? 1
DameTime Posted Tuesday at 05:22 AM Author Posted Tuesday at 05:22 AM 6 hours ago, Coz29 said: Osetkovski je i talija, gde god je igrao osvojio je trofej, što dalje implicira da ćemo najzad sledece godine da uzmemo i taj kup tu Evroligu jebem mu misa 😅 Ali ABA liga s ovom pauzom od fucking 10 dana, zaboravila sam da treba da se igra serija... 3
ScepanScekicSto Posted Tuesday at 06:17 AM Posted Tuesday at 06:17 AM 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Jel samo ja mislim da ovakve vijesti unose nemir u ekipu pred finiš sezone ili više nikog nije briga? i meni padne na pamet... al evo pogledaj net bruji Gos dobio najveci ugovor u istoriji Zalgirisa, a covek treba da igra F4 evrolige prosto u takvom vremenu zivimo internet je najveca posast 21 veka
MC Thunder 2 Posted Tuesday at 06:21 AM Posted Tuesday at 06:21 AM Cek, jel lik dolazi od sledece sezone ili ce igrati i u ovoj?
NMX Posted Tuesday at 07:07 AM Posted Tuesday at 07:07 AM 10 hours ago, Barkley#34 said: Kud baš u Zagrebu sam ću izaći 2 3 1 1
VISOKOLETAC Posted Tuesday at 08:14 AM Posted Tuesday at 08:14 AM 1 hour ago, MC Thunder 2 said: Cek, jel lik dolazi od sledece sezone ili ce igrati i u ovoj? Bice spreman za KLS 😂 1
Recommended Posts