Jump to content

Recommended Posts

Posted

Duane je hodajuca sramota u odbrani...Sa kakvom lakocom njega pretrce, probiju, obidju, to je da bude crven od sramote. Ni da se potrudi da nekog isprati nogama.

Posted

Iskusnija i bolja verzija Smajlija. 

Mora Zeljko da ima igraca sa pozicije 5 koji ce da širi.

Osetkovski je i talija, gde god je igrao osvojio je trofej, što dalje implicira da ćemo najzad sledece godine da uzmemo i taj kup jebem mu misa 😅

• Ha-ha 2
Posted

Zar nije on više 4 nego 5? OK, može u nekim small ball varijantama na 5, ali onda mora igrati uz još jednog sličnog igrača sebi tipa Poku. 

Posted

Nas je Dylan, samo sto sada prepisuju svi zivi, prvi sam preneo da je nas definitivno.

Drugo je pregovarati sa nekim igracem, a nesto sasvim trece potpisati ga.

Izvinjavam se sto ne kacim ovde nista, ali kontam da me pratite makar na nekoj drustvenoj mrezi pa vidite.

Posted
1 minute ago, Stex said:

Nas je Dylan, samo sto sada prepisuju svi zivi, prvi sam preneo da je nas definitivno.

Drugo je pregovarati sa nekim igracem, a nesto sasvim trece potpisati ga.

Izvinjavam se sto ne kacim ovde nista, ali kontam da me pratite makar na nekoj drustvenoj mrezi pa vidite.

Kako si zadovoljan potpisom? 

I ne samo ti, nego ko god da je gledao ovog gospodina? :) 

Posted

Hvalospevi po netu slicno kao kada je Majk potpisao, odlican igrac ispod radara i slicno..

A realnost da ga niko nije gledao vise od 2-3 puta u sezoni ako i toliko 😁

Da sacekamo prvo da potpise on. 

• Like 1
Posted
6 hours ago, Coz29 said:

Osetkovski je i talija, gde god je igrao osvojio je trofej, što dalje implicira da ćemo najzad sledece godine da uzmemo i taj kup  tu Evroligu jebem mu misa 😅

:girl:

Ali ABA liga s ovom pauzom od fucking 10 dana, zaboravila sam da treba da se igra serija...

• Like 3
Posted
1 hour ago, Son_of_a_gun said:

Jel samo ja mislim da ovakve vijesti unose nemir u ekipu pred finiš sezone ili više nikog nije briga? 

i meni padne na pamet... al evo pogledaj net bruji Gos dobio najveci ugovor u istoriji Zalgirisa, a covek treba da igra F4 evrolige

prosto u takvom vremenu zivimo

internet je najveca posast 21 veka