Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Papanikolesku said:

Nema tu šta, dati Frensisu i Barkliju, oni su umereni u kritici i očekivanjima, a i nešto malo se razumeju u košarku 😄

A može i tandem Thunder-Pendulum, jedan da vedri drugi da mrači, i eto kompozicije

Ja ne mracim, samo kazem kako je, sta ne valja i na cemu raditi. Dobro i mindfuck greske koje ne smeju da prave profi kosarkasi 😁

Mnogo losu percepciju imade forum ovaj o meni. Vazda sam hvalio kada se zasluzi i cak pozivao na svetle tacke u datim momentima 😌

Look it up.

• Like 1
Posted
6 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Ja ne mracim, samo kazem kako je, sta ne valja i na cemu raditi. Dobro i mindfuck greske koje ne smeju da prave profi kosarkasi 😁

Mnogo losu percepciju imade forum ovaj o meni. Vazda sam hvalio kada se zasluzi i cak pozivao na svetle tacke u datim momentima 😌

Look it up.

I ja 😁

Posted (edited)
6 hours ago, ChrisJudd said:

Sledeću sezonu da otvori neko od pesimista, onako skromno, bez očekivanja nekih.

Frensis je zicer, posle njegovog otvaranja makar znaš da se ništa crnje neće pojaviti u toku čitave sezone. 😁

2 hours ago, SteveFrancis#3 said:

@DameTime

Ti mozes da budes samo majonez

Ko je na tim drugim forumima, neka napise uiniju i safetu da urade par lajni za otvaranje

Safet je rekao da će se vrne kad uzmemo titulu EL, tako da naše je da ga ne zaboravimo i da ga se zauvijek rado sjećamo…

Uini kad nije otvarao prošle godine kad smo potpisali Nilikinu ove sigurno neće.

P.S. Ananas na pici je moj guilty pleasure. 😳

Edited by Son_of_a_gun
  • Like 3
  • Love 1
Posted
3 hours ago, Papanikolesku said:

Ne vidim toliki problem sa majonezom na pici. Ja lično nemam običaj, ali bez problema pileću salatu iz bucka (čija je baza majonez) kao i goveđu, derem. 

Pice iz Bucka su vazda bile tesko djubre sem pilece/govedje salate . 

• Thanks 1
Posted (edited)
1 minute ago, Kosjan Willavić said:

Pice iz Bucka su vazda bile tesko djubre sem pilece/govedje salate . 

Istinu zboriš, ne znam što ne promene, nije neka nauka. Mada ih verovatno boli k

Edited by Papanikolesku
  • Like 1
Posted
1 hour ago, MC Thunder 2 said:

Look it up.

1 hour ago, Papanikolesku said:

I ja 😁

Dve reči za vas, momci: emocionalna regulacija :classic_smile: Što manje regulišite i kanališite emocije (pogotovo negativne) kroz sport. I krenite na terapiju, mada ovo važi za sve ljude :classic_biggrin:

12 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Mislim da bi 1 pogled kosarkasa Partizana na ovih par strana topika bolno ukazao na sve sto (ne)rade na terenu. Ovo bi ih osamarilo jace nego Efes 😁😥

Apsolutno se slažem. Ako su prilično racionalni i fokusirani grobari temu pretvorili u chit-chat, jasno je koliko je sati.

• Like 1
Posted
9 minutes ago, DameTime said:

Dve reči za vas, momci: emocionalna regulacija :classic_smile: Što manje regulišite i kanališite emocije (pogotovo negativne) kroz sport. I krenite na terapiju, mada ovo važi za sve ljude :classic_biggrin:

Apsolutno se slažem. Ako su prilično racionalni i fokusirani grobari temu pretvorili u chit-chat, jasno je koliko je sati.

Teško je racionalno sagledavati kada si emocionalno involviran. Ali ja, pogotovo ovde, trudim se da isključim emocije, kao recimo prema Željku. Da nije tako, ne bih mogao nikad ni baznu kritiku da napišem. Nisam siguran da ljudi uopšte ovde shvataju da je meni Želimir > Dule, i to ogromnom razlikom. Želimir pa par mesta prazno, pa Sale i Kića. Ali teško je zažmuriti na ovo što nam prezentuje u drugom mandatu. Baš zato što ima status božanstva među nama, odgovornost mu je beskonačno veća. 

Inače kad spomenu terapiju, imam svog psihologa već duži niz godina, doduše ne zbog Partizana već ovako, kao drugačija perspektiva i pristup; mislim da zna više o meni nego rođena majka ili pak žena, ogolila me kao klip kukuruza. 

• Like 2
Posted (edited)
42 minutes ago, Papanikolesku said:

Teško je racionalno sagledavati kada si emocionalno involviran. Ali ja, pogotovo ovde, trudim se da isključim emocije, kao recimo prema Željku. Da nije tako, ne bih mogao nikad ni baznu kritiku da napišem.

Ma ne postoji potpuno racionalan i objektivan čovek. To je zabluda. Samo većina ljudi ne prihvata da su i te kako subjektivni i iracionalni, pa onda nisu u miru sa sopstvenim emocijama.

Pogotovo kad je navijanje u pitanju, jasno je da u tom trenutku emocije vladaju, to je nešto što ti mnogo znači. Ali i nad tim se može imati neki stepen kontrole.

Više referiram na one ponore i dubioze koje dostižu pojedini navijači, ili stanja totalne euforije, gde se dosta toga (npr. izazovi i negativne emocije iz privatnog života) projektuju na sport. Pa se jebavaju majke igračima i tera trener nakon svakog poraza, jer ekipa ne uspe da održi taj osećaj euforije, već ih "gura" u ponore razočaranja.

Naravno, i ja svašta projektujem na Želimira :classic_biggrin: zato ga toliko gotivim, ta arogancija, želja za pobedom i takmičarski duh u apsolutno svemu. Pa kao što ne dam na sebe, ne dam ni na njega :classic_biggrin:

42 minutes ago, Papanikolesku said:

Inače kad spomenu terapiju, imam svog psihologa već duži niz godina, doduše ne zbog Partizana već ovako, kao drugačija perspektiva i pristup; mislim da zna više o meni nego rođena majka ili pak žena, ogolila me kao klip kukuruza. 

Super, drago mi je :classic_smile:

Edited by DameTime
  • Thanks 1
Posted
4 hours ago, Papanikolesku said:

Ne vidim toliki problem sa majonezom na pici. Ja lično nemam običaj, ali bez problema pileću salatu iz bucka (čija je baza majonez) kao i goveđu, derem. 

Dobro, drugi koji će biti izbačen sa teme.

1 hour ago, DameTime said:

Što manje regulišite i kanališite emocije (pogotovo negativne) kroz sport. I krenite na terapiju

Napisa osoba koja je "zakoračila iza rampe ispod juga i ušla na mesto na kome obitavaju prokletnici". Koga, bre, zajebavaš sa tom regulacijom emocija. :classic_biggrin:

Posted
1 hour ago, DameTime said:

Što manje regulišite i kanališite emocije (pogotovo negativne) kroz sport. I krenite na terapiju, mada ovo važi za sve ljude :classic_biggrin:

Ako neko vodi svoje emocije a ne obrnuto, taj sam. Uz to, posotovalac i praktikant psihoterapije vec 3 godine. Hvala na savetu, svakako.

13 minutes ago, Barkley#34 said:

Dobro, drugi koji će biti izbačen sa teme.

Napisa osoba koja je "zakoračila iza rampe ispod juga i ušla na mesto na kome obitavaju prokletnici". Koga, bre, zajebavaš sa tom regulacijom emocija. :classic_biggrin:

I koja nema sa kim se nije pokacila svojevremeno 😅

Posted

Nećemo da se vređamo, pokačim se ja i sad :classic_biggrin: Ali sam svesna da su to moje emocije i, na kraju dana, moja stvar. I prihvatam ih kao takve. 

4 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Ako neko vodi svoje emocije a ne obrnuto, taj sam. Uz to, posotovalac i praktikant psihoterapije vec 3 godine. Hvala na savetu, svakako.

Nisam ti rekla da te (nužno) vode emocije. A i skroz je okej da nekad bude tako. Svakako, super i za tebe:)

Posted
1 hour ago, Small Owl said:

Jes' da nisam relevantan ali mislim da bi otvaranje od strane kolege @mipivi bilo veoma interesantno.

zeljko ne znae. opet.

naebali smo. opet. 

😁

• Ha-ha 1