Dzep Posted March 14 Posted March 14 (edited) Želeo bih da znam zbog čega je Karlik večeras tako lako i neobjašnjivo brzo gubio dribling, a kad i nije, išao na ulaz umesto njegovih poludistanci. Čist brainfart, no dobro, nije kao da je jedini, ali pošto je realno najbolji, najviše je i odgovoran. Šteta, ali nije kao da je bio zicer pa da je katastrofa. Naš karakter će se videti na sledećoj utakmici, do or die i to opet protiv Efesa (zahuktalog). Aj da vidimo ima li znanja i muda za nešto više osim (eventualnog) desetog mesta. E da, bravo Majk, konačno!! Edited March 14 by Dzep
kendrick duckworth Posted March 14 Posted March 14 Ostaje žal jer je bila winnable tekma, i to uprkos stravičnoj 2/4. Biti najbolji kad je najvažnije je još jedno naj - najteže. Put do toga nije jesi ili nisi nego pun kurac inkremenata, odluka, koncentracije i sreće. Večeras je to bilo loše, i to je većina toga bilo u našoj kontroli. Ali nešto su nas naterali i igrači Barselone, zajedno sa sucima i atmosferom. 2
Beonegro Posted March 14 Posted March 14 Zašto mi nismo u stanju da u drugoj četvrtini, koji protivnik gotovo čitavu igra bez petice, uvalimo loptu na niski post? 1
SteveFrancis#3 Posted March 14 Posted March 14 Mi dobiti Real u Areni necemo i to svi ovde dobro znamo. Bayern u gostima je L kao kuca. Cak i sa pobedama protiv Efesa i Albe, bice potrebno da se tresne Zalgiris i opet da se nadamo razmotavanju ostalih rezultata kako nam odgovara. Pobediti Barsu u gostima nikada u vakuumu ne moze biti must, medjutim nama niko nije kriv sto smo poceli sa jebenih 2-8 i do sada napravili gomilu kikseva gajbi koje moramo da peglamo. Nije ovo bio zicer, ali jeste bio mec koji se objektivno mogao dobiti, a u sadasnjim okolnostima je to bilo i prilicno neophodno. Naravno da nismo zavrsili ucesce u EL, ali mi nemamo prava vise niti na jednu gresku i klizanje do kraja, a u to tesko da veruju i najveci i najnepopravljiviji optimisti. 1
DameTime Posted March 15 Author Posted March 15 Slažem se sa izrečenim o partiji bivšeg kapitena, pa od reči do reči. I da izjavim nešto, kao mlada ženska osoba - kakav je frajer ovaj čovek 😁 Da je bar dve decenije mlađi... 😁 2 1 2 2
ScepanScekicSto Posted March 15 Posted March 15 Ja cu ponoviti... nismo odigrali toliko lose, i ovaj tim moze da igra dobar basket.. to je pokazao... za koje ce mesto to biti dovoljno, kako bude... imali smo sansu sinoc, i meni je bas nesto tesko pao poraz, ali mora se dalje, igrali smo protiv dve dobre ekipe, u jednoj se nismo pitali, sinoc smo imali svoje prilike ali individualne gluposti, malo sreca i to je to... i dalje mi je ova ekipa neopisivo draga jer vidim da zele, nek odigraju posteno preostalih 5 kola pa kako bude... to sam pisao i na 2-8 i pisem sad... 2
Barkley#34 Posted March 15 Posted March 15 Sinoć smo otprilike videli sve što čini ovaj tim. Peglanje dobre odbrane, fantastičan odgovor na dobar šut, povratak iz minusa i katastrofalnih perioda, borbenost, kvalitet koji postoji i daje osnovu za sve gore nabrojano... ali smo isto tako videli i potpuni gubitak koncentracije, povremeno do nivoa bezobrazluka, nesposobnost da se brzinski prekine s tim i vrati na kolosek, zatim sve što proizlazi iz pomenutog - gubljenja u odbrani, bacanja, zicere, sumanute odluke u napadu... Ovo drugo je sinoć prevagnulo i to me je najviše zabolelo. Ovaj tim ima doseg velikih visina ali i strašnih ponora, ponekad u par minuta razlike a kamoli od meča do meča. Iritira me što to još uvek nismo unormalili, a što je ključno za uspeh u sezoni i što će odrediti da li ćemo biti izvučeni kao peti ili jedanaesti u ovom izjednačenom bubnju. 3
MC Thunder 2 Posted March 15 Posted March 15 (edited) Koliko je iritantan Tajrik bio sinoc sa onim idiotskim pokusajima da ubaci zicer, kontrola na nivou deteta od 5 godina...ni milisekund strpljenja da uopste baci pogled na prostor iako je u sva 3 navrata imao cist pogled i cuvar mu bio u kontra skoku...jednom, ode na klupu u nadi da ce se ohladi...opet...pa opet... Da se smeje svako ko ne navija za Partizan. Da se razumemo, nije on glavni razlog poraza, Karlik je. Edited March 15 by MC Thunder 2 2
Barkley#34 Posted March 15 Posted March 15 Nije samo Karlik. Krivi su i oni što su se izbacili iz meča pa je ostalo na njemu da rešava. Ostali takođe. 1
MC Thunder 2 Posted March 16 Posted March 16 On 3/14/2025 at 11:42 PM, Beonegro said: Zašto mi nismo u stanju da u drugoj četvrtini, koji protivnik gotovo čitavu igra bez petice, uvalimo loptu na niski post? Nista ne bi promenilo, s obzirom na to sa koliko fokusa i IQ su nasi centri igrali, narocito Tajrik ne mogu zicer ni da kupim Dzouns.
Dorcol Posted March 16 Posted March 16 Mnogo smo mogli da dobijemo ovom pobedom, ali nismo taj kalibar. Barselona je bila u velikim problemima ali su se digli i dobili nas. Velika podrska u Blaugrani, uzivanje je bilo bodriti Partizan pa cak i u, po mom misljenju, veoma teskom porazu 10
DameTime Posted March 16 Author Posted March 16 Kažu da je ovo Vanjin story na whatsapp-u, ali nisam sigurna da li je istinito, pošto nemam njegov broj jelte 1
Son_of_a_gun Posted March 17 Posted March 17 Nekako mi je košarka pala u drugi plan, krajičkom mozga sam upratio da igramo danas. 🙄 7
MC Thunder 2 Posted March 17 Posted March 17 Dok se umroni od r'n'g rivala vratimo iz Dubaija, covek bi rekao premalo vremena za oporavak pred izuzetno tezak mec protiv Efesa. Sta znam, deluje da smo najbolji kada nemamo previse vremena za pripremu meceva, tako da nije smak sveta.
JPM Posted March 17 Posted March 17 Ko je kod vas zadužen da odmeni Karlika Džounsa. Ja tek skoro primetio da čovek uvek guli 30+ minuta. Nekad i skoro celu utakmicu. U takvoj situaciji, baš i nije korektno kriviti ga za poraze.
Son_of_a_gun Posted March 17 Posted March 17 3 minutes ago, JPM said: Ko je kod vas zadužen da odmeni Karlika Džounsa. Ja tek skoro primetio da čovek uvek guli 30+ minuta. Nekad i skoro celu utakmicu. U takvoj situaciji, baš i nije korektno kriviti ga za poraze. Nisam imao kad da se uključujem u razpravu ali mislim da je njegov i Tajrikov pad direktna posljedica raubovanja prije i posle kupa a kup navodim ovdje kao poseban faktor. I Sterling je imao manji pad ali evo vraća se pa da se nadamo da će i ova dvojica. Karlik sad ima pomoć Ifea i Nilikine pa će se manje trošiti. Treba nam svaki igrač za završnicu, Bongice nedostaješ!
JPM Posted March 17 Posted March 17 Da bre...hahaha, Lunberga onolikog čoveka sam zaboravio. Svašta. Hvala na odgovoru svejedno. 1
Stiletto Posted March 17 Posted March 17 Ife je bio bolestan, nije igrao u Barseloni. Ne znam da li se oporavio za danas.
TripleJ Posted March 17 Posted March 17 Bonga je otvorio sezonu opasnim sutem i procentima za 3, nadamo se da ce Mike isto tako da je zavrsi. Da ne ostane zaboravljeno negde : 1
ScepanScekicSto Posted March 17 Posted March 17 Interesantno je da je Bonga sa ekipom bio u Barseloni,ako sam dobro video na pbgtv jbt kako nam je falio u ovih par utakmica
MC Thunder 2 Posted March 17 Posted March 17 Mi imamo taj problem (iz objektivnih razloga ili ne) da cim dobijemo nekog igraca kao sto je sada bio Majk, izgubimo u isto vreme najmanje dvojicu, trojicu. Sto zbog povreda, sto zbog dekoncentracije i max upotrebe manjka Iq, sto zbog forme...
odupri se ludilu Posted March 17 Posted March 17 Iako smo fokusom na sledećim obavezama osvrnuo bih se. Ne toliko na prethodnu utakmicu koliko na jedan moj utisak koji sam stekao kod ovog Željkovog Partizana. Ove njegove ekipe uopšte nisu namazane da tako kažem. Čini mi se da Žoc tome ne pridaje pažnju. Evo recimo u ABA ligi nam se često proslih sezona dešavalo, a z Evroligi pogotovo, da izgledamo naivno ko francuska sobarica. Evo u Barsi imam utisak da smo imali jednog iskusnjaru da ne kažem namazanog igrača mi bi bolje prošli. Imali smo Anderson a preko puta koji je bio na ivici ali odradio svoj posao. Pa hebote imao si Pantera godinama tu i znaš da ga je dosta lako isprovocirati i njegovo izbacivanje iz ritma je ključ. Bilo i prije utakmice a ispostavilo se i na utakmici. Ne moraju svi koa Real biti ali malo se i potući u okviru dozvoljenog nije na odmet. U suštini mi smo i uzeli Aba kada je ekipa bila spremna na fajt. Doduše nakon školovanja od strane Ljulja i ekipe. Mozda grešim ali Žoc ne gaji taj stil, ja čak mislim da on ne daje previše pažnje na psihologiju ekipe, ali iskreno nisam ga pratio ima ovdje njih koji to bolje znaju. Moraju se zubi pokazati.
MC Thunder 2 Posted March 17 Posted March 17 1 hour ago, odupri se ludilu said: Evo u Barsi imam utisak da smo imali jednog iskusnjaru da ne kažem namazanog igrača mi bi bolje prošli. Prosli bi mi bolje da Karlik nije prodavao lopte, sutirao trojku u 4.sekundi na -3, da Tajrik i Brendon nisu promasili 23 zicera. Te da Duan nije zapatio Sv Georgije sindrom mozga za onaj blickrig. Da smo pola od toga uradili kako profi kosarkasi trebaju, prljavstina bi nam trebala tek kao plan b ili c A barsa bi dobila po onome po cemu.odavno vec treba. 1
Papanikolesku Posted March 17 Posted March 17 Poslati Radu da pita Želimira jel misli da ostatak sezone igramo rekreativno ili? U kritičnom delu sezone, ekipa mu izgleda kao raspuštena banda. Još jednom, Efes pobeda ili laku noć.
Recommended Posts