KK Partizan 2024/25 - Page 322 - Košarka - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted
15 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Poraz kao kuca, bas zato sto nam treba pobeda kao leba

Barselona je s razlogom tu gde jeste na tabeli, jedna od najgorih sezona evrolige za njih, i igrački i po pitanju rezultata. Vama treba mirna i stabilna utakmica svih 40 minuta i obratiti pažnju na Brizuelu, svakako najopasniji igrač koji nije neko veliko ime evropske košarke. Ume da ispogađa svakakve frljoke.

Ako ne bude velikih rupa u igri, rekao bih 50-50 su vam šanse.

Srećno.

Posted
17 minutes ago, Barkley#34 said:

U međuvremenu

Objavila se CB Dijaspora, klub je dobio cirka 1500 karata i razdeljeno je grupama

Čak i Bajern će karte prodavati samo sezoncima, znam baš dosta ljudi koji su isplanirali put i smeštaj i sve pa će visiti kod hale u nadi da nađu preprodavce

Posted

Bez brige, kad nas je manje (ali ipak dovoljno), tad smo složniji, glasniji i bolji, tako da će im se ovo obiti o glavu.

Barsa - od početka godine mi se nekako crtalo da će ovo biti najvažnije gostovanje i s jedne strane mi je užasno žao što nisam tamo (a mogao bih i da nađem kartu i da uđem) ali mi je s druge strane jako drago što sam u ovom momentu u Srbiji. Nadam se da ćemo uspeti da ih dobijemo večeras, treba nam sigurnija i nadasve hrabrija igra neko protiv Olija. Ako si sam, pucaj je u pičku materinu, teško će ići ulazi, a neće ni svirati mnogo toga. S druge strane, u meso u odbrani pa da vidimo ko je jači.

(U nekom mom dream scenariju, dobijamo nekih 5 do 10 razlike a Vanja pumpa u intervjuu nakon utakmice u lajvu...)

• Pumpaj! 11
Posted
18 minutes ago, Dzep said:

(U nekom mom dream scenariju, dobijamo nekih 5 do 10 razlike a Vanja pumpa u intervjuu nakon utakmice u lajvu...)

Evo i admiri na forumu nam omogućili pumpaj emodži reakciju, dakle sve se crta da je večeras iskoristimo možda jednom zbog -17.

• Ha-ha 5
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)

Kakav šesdešahovski potez Frensisa, a kao tebi pomaže :classic_biggrin: Možda vas pozovemo na proslavu EL titule :classic_tongue:

Edited by DameTime
Posted

Kljuc je defanzivna energija kao protiv Milana ili Monaka, mi smo protiv oba Grcka tima igrali vrlo mlohavo, a oba meca su dosla nakon produžetaka u Abi.

Barsa nije ni malo naivna, ako budemo mlaki mi cemo primiti 90+ poena.

Za napad se ne brinem, msm da cemo tu biti na ok nivou.

• Like 1
Posted

ŠKK, no Ife večeras?? Bolestan 

Oće li već jednom ovaj tihi maler da odjebe, u vražju mater sve

Posted
19 minutes ago, Shonewizard said:

:classic_ninja:

Dwiz u tebe gledamo svi. 👀

Vise u Nilikinu. Mnogo je vazniji za nasu igru od Washa.

Posted

Sad se prakticno mora pobediti sve do kraja za direkt plejof...

Izvodljivo? Da, ali sa fokusom i igrom iz Monaka ili Milana. Nesto deluje da smo to potrosili i fizicki i intelektualno kao tim.