JPM Posted March 14 Posted March 14 15 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Poraz kao kuca, bas zato sto nam treba pobeda kao leba Barselona je s razlogom tu gde jeste na tabeli, jedna od najgorih sezona evrolige za njih, i igrački i po pitanju rezultata. Vama treba mirna i stabilna utakmica svih 40 minuta i obratiti pažnju na Brizuelu, svakako najopasniji igrač koji nije neko veliko ime evropske košarke. Ume da ispogađa svakakve frljoke. Ako ne bude velikih rupa u igri, rekao bih 50-50 su vam šanse. Srećno.
NikolaTest Posted March 14 Posted March 14 Jel stvarno toliko ne verujete u pobedu ili samo pokusavate da skinete losu karmu? Ja stavio 2, pa vi kako hocete.
realno *w Posted March 14 Posted March 14 Dosadila i njima okupacija hala... jbt kako nas progone, širom Evrope, tužno baš...
Shikamaru Posted March 14 Posted March 14 17 minutes ago, Barkley#34 said: U međuvremenu Objavila se CB Dijaspora, klub je dobio cirka 1500 karata i razdeljeno je grupama Čak i Bajern će karte prodavati samo sezoncima, znam baš dosta ljudi koji su isplanirali put i smeštaj i sve pa će visiti kod hale u nadi da nađu preprodavce
Dzep Posted March 14 Posted March 14 Bez brige, kad nas je manje (ali ipak dovoljno), tad smo složniji, glasniji i bolji, tako da će im se ovo obiti o glavu. Barsa - od početka godine mi se nekako crtalo da će ovo biti najvažnije gostovanje i s jedne strane mi je užasno žao što nisam tamo (a mogao bih i da nađem kartu i da uđem) ali mi je s druge strane jako drago što sam u ovom momentu u Srbiji. Nadam se da ćemo uspeti da ih dobijemo večeras, treba nam sigurnija i nadasve hrabrija igra neko protiv Olija. Ako si sam, pucaj je u pičku materinu, teško će ići ulazi, a neće ni svirati mnogo toga. S druge strane, u meso u odbrani pa da vidimo ko je jači. (U nekom mom dream scenariju, dobijamo nekih 5 do 10 razlike a Vanja pumpa u intervjuu nakon utakmice u lajvu...) 11
kendrick duckworth Posted March 14 Posted March 14 18 minutes ago, Dzep said: (U nekom mom dream scenariju, dobijamo nekih 5 do 10 razlike a Vanja pumpa u intervjuu nakon utakmice u lajvu...) Evo i admiri na forumu nam omogućili pumpaj emodži reakciju, dakle sve se crta da je večeras iskoristimo možda jednom zbog -17. 5 1
DameTime Posted March 14 Author Posted March 14 Samo da najavim da @kojihit i ja nastavljamo tradiciju i večeras, uskoro ćemo imati skor kao Sfero protiv Želimira 4 3
SteveFrancis#3 Posted March 14 Posted March 14 Samo ako nije problem metalnom i moderaciji da za veceras ubace i ovaj emotikon. Trebace. 13 2
odupri se ludilu Posted March 14 Posted March 14 Oni će biti spremni na sve, moramo biti oprezni.Treba i lopte u dvorani pregledati i NaPumpati!
kojihit Posted March 14 Posted March 14 56 minutes ago, goofy said: džaba nas ložiš, ne verujemo ti više A meni? 1
SteveFrancis#3 Posted March 14 Posted March 14 @goofy sad ti repliciras sa onom domacom ne verujem lepim zenama i mozda ipak zavrsis kao Keanu
DameTime Posted March 14 Author Posted March 14 (edited) Kakav šesdešahovski potez Frensisa, a kao tebi pomaže Možda vas pozovemo na proslavu EL titule Edited March 14 by DameTime
Elevator Operater Posted March 14 Posted March 14 Plakaćemo kolektivno večeras baš zato što je ovakva Barsa pobediva...
Tex_Willer Posted March 14 Posted March 14 Kljuc je defanzivna energija kao protiv Milana ili Monaka, mi smo protiv oba Grcka tima igrali vrlo mlohavo, a oba meca su dosla nakon produžetaka u Abi. Barsa nije ni malo naivna, ako budemo mlaki mi cemo primiti 90+ poena. Za napad se ne brinem, msm da cemo tu biti na ok nivou. 1
Dzep Posted March 14 Posted March 14 ŠKK, no Ife večeras?? Bolestan Oće li već jednom ovaj tihi maler da odjebe, u vražju mater sve
Xpert Posted March 14 Posted March 14 19 minutes ago, Shonewizard said: Dwiz u tebe gledamo svi. 👀 Vise u Nilikinu. Mnogo je vazniji za nasu igru od Washa.
Elevator Operater Posted March 14 Posted March 14 Sad se prakticno mora pobediti sve do kraja za direkt plejof... Izvodljivo? Da, ali sa fokusom i igrom iz Monaka ili Milana. Nesto deluje da smo to potrosili i fizicki i intelektualno kao tim.
Son_of_a_gun Posted March 14 Posted March 14 Barselona ima hiljadu mana ali nijedna od njih nije Partizan. Pumpaj dalje. 2
Recommended Posts