DameTime Posted February 28 Author Posted February 28 Traži @goofy neki razlog da promeni avatar, pošto vidi da od KK Partizan nema vajde 1
DameTime Posted February 28 Author Posted February 28 Dobro, činjenica je da sam ja opasna i naoružana Spoiler 4
Problem sa licnim greskama Posted February 28 Posted February 28 Dobar intervju Obradovica kod Slavena Bilica. Izvinite ako je bilo, siguran sam da ce mnogi od vas uzivati. Ja jesam, super je ispalo. 4 1
Alek The Great Posted February 28 Posted February 28 Nego, jesmo li mi kaparisali NWG za sledecu sezonu? Znam da bi bila guzva, ali slusajuci ovo sa Bilicem, cuh nesto zanimljivo - "dobar igrac se ne propusta".
Jonas Lunden Posted February 28 Posted February 28 1 hour ago, DameTime said: Dobro, činjenica je da sam ja opasna i naoružana Hide contents Jel ovo crtas Sterlingu kako da dodje u tvoje odaje 🫶
fillam Posted February 28 Posted February 28 (edited) Goofy-jev avatar sve više ima smisla, a naivno sam mu poverovao da ima veze sa Partizanom. Izdrži, brate naš, biće! Edited February 28 by fillam 1
ScepanScekicSto Posted February 28 Posted February 28 32 minutes ago, Alek The Great said: Nego, jesmo li mi kaparisali NWG za sledecu sezonu? Znam da bi bila guzva, ali slusajuci ovo sa Bilicem, cuh nesto zanimljivo - "dobar igrac se ne propusta". zaista ne vidim gde ni zasto
Alek The Great Posted February 28 Posted February 28 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: zaista ne vidim gde ni zasto Konkretno, ako se uvidi da ce se ovo sa Frenkom nastaviti i sledece sezone.
DameTime Posted February 28 Author Posted February 28 (edited) 1 hour ago, Jonas Lunden said: Jel ovo crtas Sterlingu kako da dodje u tvoje odaje 🫶 A lady never tells ☺️ 2 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Dobar intervju Obradovica kod Slavena Bilica. Izvinite ako je bilo, siguran sam da ce mnogi od vas uzivati. Ja jesam, super je ispalo. Na pola sam emisije i shvatam da sam toliko puta slušala Željkove intervjue, da već znam kako će odgovoriti na koje pitanje. Pri čemu on i svaki put ispriča na isti/sličan način, nema ono da nakiti priču 😅 Edited February 28 by DameTime
Son_of_a_gun Posted February 28 Posted February 28 Brate bar si ti ovdje uvijek bio glas razuma, koji ti je moj sad? 😁 1
MC Thunder 2 Posted February 28 Posted February 28 (edited) 13 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Au bate imam tremu uzas S pravom. Videli smo kako igramo kod kuce kada imamo bezobrazno mnogo vremena za odmor. Plus smo uvek usrali kada je bilo to malo prilika za odlepiti se na tabeli. A iskreno, ne valja ni kad mi sa njima imamo ovoliku pauzu 🥲 Edited February 28 by MC Thunder 2
Jakob Aman Posted February 28 Posted February 28 Brate ovi opušteno igraju a nama gori... bice valjda dobro
Alek The Great Posted February 28 Posted February 28 U jbt, od ovoga moze da se rikne. Nekako iscupasmo pobedu. Pobedom u Pireju dolazimo do PO pozicije.
kojihit Posted February 28 Posted February 28 (edited) Kako kaže jedna od RuPaulovih trandži When im god im good, when im bad i get a serious veneral desease 😈 Da ne dužim, svi sad znate da znam znanje i da sam fatalna žena Idemo breeee lutikceee Edited February 28 by kojihit
Volter Posted February 28 Posted February 28 (edited) Odlično prvo poluveme i verovatno najgore drugo ove sezone. Mada, ne treba potcenjivati Baskoniju, već su se ove sezone vraćali iz velikog minusa a i odigrali su pametno drugo poluvreme. Na kraju se piše pobeda i to je najvažnije. Čestitke i naravno - pumpaj, pumpaj, pumpaj. Edited February 28 by Volter 2
DameTime Posted February 28 Author Posted February 28 (edited) As I said, pobeda se nije dovodila u pitanje - ja u Sterlingovoj majici, @kojihit i ja u pabu sa konobarom grobarom, sto pored nas još dve devojke pratile Partizan. Donacije za izlaske primamo svakog četvrtka od 9-12h 😎 P.S. Pumpaj, pumpaj! Edited February 28 by DameTime 2 4
Jonas Lunden Posted February 28 Posted February 28 1 minute ago, DameTime said: As I said, pobeda se nije dovodila u pitanje - ja u Sterlingovoj majici, @kojihit i ja u pabu sa konobarom grobarom, sto pored nas još dve devojke pratile Partizan. Donacije za izlaske primamo svakog četvrtka od 9-12h 😎 P.S. Pumpaj, pumpaj! Moze Paypal ? 😄 1
kojihit Posted February 28 Posted February 28 1 minute ago, DameTime said: As I said, pobeda se nije dovodila u pitanje - ja u Sterlingovoj majici, @kojihit i ja u pabu sa konobarom grobarom, sto pored nas još dve devojke pratile Partizan. Donacije za izlaske primamo svakog četvrtka od 9-12h 😎 P.S. Pumpaj, pumpaj! Tako je bre, ako nas ovo nije kvalifikovali za jedan go fond me na ne znam sta će Moćnije od svih cetvorki ikada A u pabu ide Izbrišite mi bore, nacrtaj mi smeh 1
JPM Posted February 28 Posted February 28 Bravo, čestitke na pobedi. Sad se vratil sa dočeka studenata, pa nisam gledao, ali bravo bravo 🙂
Luchifer89 Posted February 28 Posted February 28 Nemojte kriviti momke, do mene je. Bukvalno sam prizvao neko sranje na terenu da ne bi zaspao 2
Recommended Posts