ScepanScekicSto Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 52 minutes ago, Čočo said: Igrate opet na dan žalosti. Zbog današnje pogibije osmoro starih u staračkom domu biće proglašen dan žalosti za sredu. ne bi bilo lose odloziti ovo uz dogovor sa Parizom 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago kad bismo pomerili za 1 dan bilo bi top 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 7 minutes ago, Marvin said: kad bismo pomerili za 1 dan bilo bi top pa da... na to sam mislio, i tako se sve utakmoce igraju u cet i pet nadam se da je nekom u klubu ova opcija pala na pamet 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 58 minutes ago, Čočo said: Igrate opet na dan žalosti. Ako se pod "opet" misli na utakmicu protiv Reala u maju 2023. godine, tada KKP nije igrao na dan žalosti, četvrta utakmica je odigrana 4. maja, a žalost je stupila na snagu 5. maja. Zašto je to bilo tako budući da se zločin desio 3. maja je druga priča. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Svakako je samo taj naš 1 meč u sredu imbecilnost. Nadam se pomeranju za cetvrtak. Ima valjda hotelskih soba u januaru, kao i mesta u avionu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Gledam onako malo transfer market na leto. Recimo Ibaki istice ugovor sa Realom, a videli smo da on moze mnogo bolje od ovog sto igra kod njih. Plus vlazan san: Boyan Bogdanovic postaje UFO :) Vc je u godina, malo blize kuci, mamina rana + stan u BG:H20 (kad ga nacionalizujemo dacemo klubivima po par stanova) Pa da se igramo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Nego, kad dolazi doping komisija da vode na kontrolu Sterlinga Browna? Ovo što taj čovek igra u poslednjih mesec dana...is this real life? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago It’s just a Fanta sea. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 4 hours ago Author Share Posted 4 hours ago (edited) 1 hour ago, Chaos Is Me said: Nego, kad dolazi doping komisija da vode na kontrolu Sterlinga Browna? Ovo što taj čovek igra u poslednjih mesec dana...is this real life? Bio je na doping kontroli u čijem smo sastavu @kojihit i ja, sve je u redu Edited 4 hours ago by DameTime 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 4 minutes ago, DameTime said: Bio je na doping kontroli u čijem smo sastavu @kojihit i ja, sve je u redu Izem ti kontrolu, vas dve možete samo šećer u krvi da mu otkrijete. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 2 hours ago, MC Thunder 2 said: Svakako je samo taj naš 1 meč u sredu imbecilnost. Nadam se pomeranju za cetvrtak. Ima valjda hotelskih soba u januaru, kao i mesta u avionu. Pa da li misliš da su tek tako stavili vaš meč u sredu? Logično jer ne mogu Zvezda i Partizan igrati isti dan iz bezbednosnih razloga. Mislim da generalno i Makabijeve utakmice ne mogu biti isti dan sa utakmicom u Areni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 4 hours ago Author Share Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Smrtokapa said: Izem ti kontrolu, vas dve možete samo šećer u krvi da mu otkrijete. To može samo nama da se otkrije, iykwim Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 36 minutes ago, Dzo23 said: Pa da li misliš da su tek tako stavili vaš meč u sredu? Logično jer ne mogu Zvezda i Partizan igrati isti dan iz bezbednosnih razloga. Mislim da generalno i Makabijeve utakmice ne mogu biti isti dan sa utakmicom u Areni. Igralo se već više puta u isto vreme (uz tipa pola sata razlike) u Areni i Pioniru. Npr. u trećem, 13. i 14. kolu. Nema publike u Pioniru pa nema ni bezbednosnih problema. Problem mogu da budu tv prava, interesi/raspored Pariza i slično. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Dan žalosti je mogao biti sutra, ali ajde, da ne ulazimo sad u to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago A zasto nije sutradan zalosti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Sutra igra Zvezda. Ne ide. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago (edited) 1 hour ago, Dzo23 said: Pa da li misliš da su tek tako stavili vaš meč u sredu? Logično jer ne mogu Zvezda i Partizan igrati isti dan iz bezbednosnih razloga. Mislim da generalno i Makabijeve utakmice ne mogu biti isti dan sa utakmicom u Areni. Jedni cetvrtak, drugi petak. Kao prakticno svako singl kolo. Sve se moze. Raspored veze nema sa bezbednoscu. Pre ce biti neka EL forica da povremeno razvuku kolo na 3 dana. Edited 3 hours ago by MC Thunder 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 19 minutes ago, Papanikolesku said: Sutra igra Zvezda. Ne ide. Мислиш ли озбиљно да се овако одлучује? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 31 minutes ago, Papanikolesku said: Sutra igra Zvezda. Ne ide. Jadno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 20 minutes ago, Big Ticket said: Мислиш ли озбиљно да се овако одлучује? Naravno da ne. Odluku o proglašenju i trajanju dana žalosti donosi Vlada Republike Srbije. Obično se izglasa dan nakon tragedije, bar tako mislim; u ovom slučaju je to odmah danas rešeno. Ne znam zašto nije recimo sutra, ali kapiram da obično bude dva dana nakon tragedije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 20 minutes ago, Papanikolesku said: Naravno da ne. Odluku o proglašenju i trajanju dana žalosti donosi Vlada Republike Srbije. Obično se izglasa dan nakon tragedije, bar tako mislim; u ovom slučaju je to odmah danas rešeno. Ne znam zašto nije recimo sutra, ali kapiram da obično bude dva dana nakon tragedije Па чему онда коментар први, који у јеку трагедије, не би требао ни као шала да се провуче? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Just now, Čočo said: Pa šta ako igra Zvezda? Zvezda se vodi kao gost svakako neće biti navijanja u hali u četvrtak. Mogli su i trebali su da proglase za četvrtak. Ali petljati Zvezdu u to i insinuirati da zbog Zvezde neće biti u četvrtak dan žalosti je, pa definitivno najjadniji upis na forumu od početka nove godine. covek misli na fudbal sta ste ga odmah napali? zar nije cudno sto nije sutra dan zalosti? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: covek misli na fudbal sta ste ga odmah napali? zar nije cudno sto nije sutra dan zalosti? Ako je na to mislio onda se bar ja u moje ime izvinjavam. Ja sam i zaboravio da je sutra fudbal. 🤦 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 1 hour ago, Big Ticket said: Мислиш ли озбиљно да се овако одлучује? Da. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts