Volter Posted January 14 Posted January 14 Doktorska priprema i herojska pobeda. Uživao sam. Bravo komšije! 3 1 2
Smrtokapa Posted January 14 Posted January 14 Komšije, svaka čast odistinski, bilo je prezabavno gledati ovo useravanje. 2 1 2
kojihit Posted January 14 Posted January 14 On 1/13/2025 at 7:56 PM, kojihit said: Spremamo im pakao, nisu sigurni ni da li cemo se uopšte pojaviti na utakmici I ako mozda ne delujem tako na prvi pogled, znam znanje 3 2 3
Jakob Aman Posted January 14 Posted January 14 Au ljudi sta je ovo. Ni najveci optimista nije mogao ocekivati ovo. Svaka čast! A sad pobozni. 2
Papanikolesku Posted January 14 Posted January 14 Čitav dan sam utrošio na odbranu lika i dela Želimira, nisam se povukao pred naletima komšija. Hvala Želimire što si me nagradio 🤝🏽 3/4 ću pogledati bar još par puta, da se uverim da se zaista desila. Komšije sme neko u četvrtak novu rundu? 2 5
ScepanScekicSto Posted January 14 Posted January 14 (edited) 3 minutes ago, Barkley#34 said: Kako se ponaša u ovoj situaciji, zna li ko? Ja ne znam... da ponovim... izlapeli Zeljko spremio utakmicu da se popisao po svima dobio je EL gostovanje sa Lakicem , decko ke igrao 18 minuta Edited January 14 by ScepanScekicSto
Eddard Posted January 14 Posted January 14 Bambergovanje je napokon dobilo dostojnog naslednika 😎. 2 1
Xpert Posted January 14 Posted January 14 Bravo! Nema sta reci za ovakvu partiju. Gotovo perfektno. Cestitke celom timu. Minimum od jedne pobede na ova 3 gostovanja - ostvaren. Eventualna pobeda u Milanu bi nas skroz vratila, al bice vraski tesko... 4
MC Thunder 2 Posted January 14 Posted January 14 Nadam se da ne trazim mnogo, ali zelim istu ovu energiju prekosutra. Mislim da mozemo makar priblizno, jer je minutaza cak i rasporedjena lepo, mimo ocekivanja. Neuporedivo tezi mec ce biti, ali ajde da probamo. Znacilo bi nam i jos nam se nije dovoljno vratilo samo ovom pobedom. 4
Alek The Great Posted January 14 Posted January 14 Drazesno. Sastanak urodio plodom. Moglo je ovo i do stotke, ali smo poslednjih 5-6 minuta odmarali nosioce.
Gb92 Posted January 14 Posted January 14 Sta nam vise odgovara? Pariz da pobedi ili ne? 🙂 Ja navijam za Pariz stici cemo ih sigurno.
Barkley#34 Posted January 14 Posted January 14 3 minutes ago, SamoFlacko said: gleda me bromazepam i ne vjeruje. Oseća se zapostavljeno. 1
DameTime Posted January 14 Author Posted January 14 (edited) 6 minutes ago, Papanikolesku said: Komšije sme neko u četvrtak novu rundu? Imam u šteku ljubavni sastav o Žocimiru, cenim da je još bolja udica nego ona Wingova priča iz kafane 😈 Edited January 14 by DameTime reč 4
ScepanScekicSto Posted January 14 Posted January 14 7 minutes ago, Papanikolesku said: Čitav dan sam utrošio na odbranu lika i dela Želimira, nisam se povukao pred naletima komšija. Hvala Želimire što si me nagradio 🤝🏽 3/4 ću pogledati bar još par puta, da se uverim da se zaista desila. Komšije sme neko u četvrtak novu rundu? molim za link gde si ga ti branio? 1
MC Thunder 2 Posted January 14 Posted January 14 Bilo bi lepo da nam se Duan i Vanja (?) vrate sledece nedelje na .500
SteveFrancis#3 Posted January 14 Posted January 14 Dobili ste jednu utakmicu i vec pustate jajca ovde... 4 1 7
Recommended Posts