Jump to content

Recommended Posts

Titulu Aba osvajamo glat, ovi su bas onako tanko odigrali, mislio sam da ce nas pristojno ugaziti danas min 15 razlike..Bez tri najbolja odbrambena spolja, koja su inace zatvorila mec u El protiv njih,  oni se na domacem terenu uz Aba sudjenje muce. Samo da ne najure Sfera do kraja sezone. Sledecu u El 15+ za nas. U Aba 20+. 

Jos ako se Zeljko slucajno zajebe, a mislim da hoce, i dovede jednog 4/5 def orijentisanog igraca apsolutno nemaju nikakve sanse na 3 dobijene. 

• Like 1
  • Ha-ha 16

Nema sansi za doselekcijom

ova ekipa za zavrsava sezonu, i tek tad se radi selekcija

svi igraci su potpisani na2 godine

apropo izgubljenih lopti, 7-8 igraca igra 40 minuta.. otkazuju ruke i noge, igraci su sami trazili zamene...

ne znam jel ste ilad se bavili nekim sportom

Edited by ScepanScekicSto
  • Like 2

Ako ne bude doselekcije tamo gde i slep vidi da je neophodno, naše učestvovanje u Evroligi će se završiti na isti način kao i prethodne sezone. A onda ćemo podvlačiti iznova neke crte.. 

Šteta za ovakvu užasnu završnicu, utisak je da su se nudili sve vreme u 4/4, ali avaj, izvođenje lopte sa strane za nas je nuklearna fizika. 

Nema se šta zameriti momcima, poginuli na terenu, na kraju su napravili par gluposti ali sam ih ja očekivao i ranije, tako da to bi bilo to.

Nadam se da ćemo dobiti po koje pojačanje iz sopstvenih redova jer je retko koji tim sposoban da igra ovako osakaćen a da drži zapravo jedan jako pristojan nivo.

• Like 10

7 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Mi smo koncepcijski bolji od njih..

Ja sam viši od Toma Kruza, što se kaže standardi su visoko postavljeni.

Da ste imali pomoć ovih par povređenih, ili da se makar Željko usudio da pokuša da razigra još nekoga sa klupe, verovatno biste dobili, s obzirom na našu lošu igru.

Ovako mi deluje da je umor uzrok užasnih odluka igrača u poslednjoj četvrtini.

• Like 2

1 minute ago, Smrtokapa said:

Ja sam viši od Toma Kruza, što se kaže standardi su visoko postavljeni.

Da ste imali pomoć ovih par povređenih, ili da se makar Željko usudio da pokuša da razigra još nekoga sa klupe, verovatno biste dobili, s obzirom na našu lošu igru.

Ovako mi deluje da je umor uzrok užasnih odluka igrača u poslednjoj četvrtini.

pa jel pustio Balsu i na sta je licio...

evo citam da je i Tajrik izvrnuo zglob juce, i igrao je valjda pod blokadama sta li... mali Mitar isto zglob

43 minutes ago, DameTime said:

Btw, da pohvalim Sterlinga i Denzela koliko se cimaju u odbrani, za dva igrača koja su dominantno napadački orijentisana.

Mislim da je to mozda i kljucni faktor u onoj seriji EL pobeda. Ne jedini, ali vrlo znacajan. Taj nivo odbrambenog cimanja + povratak Frenka, Vanje (Ife nzm kada ce...) bi mi dao nadu da cemo manje vise nastaviti gde smo stali pre 7 dana.

P.s. za sada i dalje imamo dobre sanse, ali nista ona serija od 5 pobeda nama nece znaciti ako useremo motku protiv Fenera. Pretvorice ostatak sezone u elitne pripreme za ABA plejof.

• Like 1

Nikada nije lepo kada se izgubi. Međutim, rotacija od šest i po igrača, bez glavnih odbrambenih njuški, kojima smo ih udavili prošli put, sve to je rezultiralo u gubitku snage, koncentracije a time i pameti na kraju. Opet, ovakvi kakvi smo dajemo 84 i imamo dobar šut.

Daj da budemo kompletni pa da vidimo šta i koliko možemo.

• Like 10

Ma kakve sudije. Mislim klasično ABA suđenje, pogubili konce, pa su opet  neki drugi detalji odlučili pobednika.

KKCZ na svom terenu protiv KKP sa ovako kratkom rotacijom, gde je dosta igrača ušlo i u probleme sa faulovima, derbi nije dobila baš glat. Meni je to glavni pokazatelj koliko ste nezgodan match up za njih. Željko je fino rotirao Sterlinga i Denzela, probao petorku sa dva visoka, probao i Koprivu... Nije mogao više da iscedi od njih. 

Sferopulos se opet svojski trudio da pomogne, čovek u crunch time-u vadi Bolomboya i ubacuje Mitrovića... Tu sam pomislila da ćete dobiti, ali propuštena su dva ili čak 3 napada zaredom.

Just now, ScepanScekicSto said:

niko o kradji nije govorio nego da nije proslo 5 sekundi...

jel nesto nejasno na snimku?

S obzirom da je ovo jedan od glavnih utisaka, verujem da si na to mislio. 

Voleo bih da mi svaki naredni derbi imamo sudjenje kao vi u prvom poluvremenu.

Mislim, jasno je da se to nece desiti, samo kazem.

• Like 8
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3
  • Tuzno 1

7 minutes ago, ScepanScekicSto said:

niko o kradji nije govorio nego da nije proslo 5 sekundi...

jel nesto nejasno na snimku?

Uzmi sam da brojis i nabrojaces 5 sec.Sudije nemaju stopericu u kosarci jbg

Sigurno je bilo greski na obe strane ali je ovaj klip totalno nebulozan

• Like 5