Jump to content

Recommended Posts

4 minutes ago, DameTime said:

Nemoj da zamišljaš. Dok DameTime-ović stigne, Lesorović i Đoković možda neće više biti tako mali :classic_tongue:

Ovaj, to se desi kad se najmanje nadas - kao faul u napadu.

Necemo traziti VAR.....

:classic_biggrin:

• Ha-ha 1

Imam utisak da je ključ kod Tajrika da krece meceve, cim krene sa klupe to bude losije, plasim se da cemo iscediti Karlika do kraja, jedina nada su mi OI, gde je igrao i po 40 min nekoliko meceva, a nije fizicki padao.

Definitivno stoji da dobro cedimo Karlika, ali bas sam komentarisao caletu proslu utakmicu da on kondiciono deluje jako dobro. 

Hocu reci, dobro se nosi sa tom vecom minutazom.

A sigurno i pomaze odmor koji redovnk dobija u aba

• Like 3

Tyrique pokidao prekjuče, 15 poena, 9 skokova, 2 ukradene, 2 asistencije, 3 rampe, 0 izgubljenih, 10(!) faulova na njemu. 

Popi beše jednu ili dve trice kada je preuzeo Lonnie-a, ali imam utisak da i tu radi dobar posao, baš ima Lesorovsku ulogu.

Večeras će protiv starijeg brata imati mnogo teži posao, ali za sada je iznad mojih očekivanja, koja su bila divljačka kucanja, alley-oop konekcija sa Carlikom i brzi faulovi.

• Like 5

Mene je najviše iznenadilo to što je uspeo da zadrži koncentraciju tokom celog meča a peglao je popriličan deo istog. Samo sam se bojao trenutka kada će da mu se nešto prekine u glavi i da počne da brlja, a to nam je najmanje trebalo. Srećom, čovek izgura sve bez problema.

• Like 4

Nego, koliko vidim Lesorović večeras bez izmene. Navikao je on na to, plus ima solidnu protekciju sudija, ali mogao bi zarad starih dana da nas počasti nekim glupim faulovima, jedno 4 komada

• Like 2
  • Love 1

On 11/28/2024 at 1:35 PM, pendulum said:

Situacija u EL je zajebana za nas. 23 kola do kraja, mi na skoru 3:8. Za neki učinak od 50% koji bi trebalo da nam donese plejin nam treba 14:9 do kraja što je teško ostvarivo, ali ne i nemoguće.

2:0. Idemo dalje.

On 12/3/2024 at 10:49 PM, Papanikolesku said:

Borimo se. Pored toga, nema mnogo toga da je valjalo večeras. Jako loše građenje reketa, brdo dopuštenih ofanzivnih skokova, i jako loša odbrana na Walkeru u 1/2. U 3/4 krenuli sa udvajanjima, iskažnjavali nas sa dva pasa. Loša priprema utakmice.

On 12/3/2024 at 11:02 PM, Papanikolesku said:

Naravno, i videli smo večeras da se Teinkijeri itekako pita kada nas je iskažnjavao za svaki propust u odbrani. Ubili su nas na skoku, prepoznavali udvaranja, rešavali pasom, iso Francuska i Walkera. Bolje je spremio ekipu za ovaj meč, objektivno ima limitiran u ekipu a igraju sasvim korektnu košarku.

Sa nekim stvarima se slažem, sa nekima ne. Jesmo loše branili Vokera u prvom poluvremenu i onda u 3Q prešli na bespotrebna udvajanja koja je on pametno koristio da prosleđuje loptu dalje pa su nas iskažnjavali trojkama ali treba reći i da su u jednom trenutku imali neki nerealan šut za tri od 60% što se očekivalo da mora da stane. Igrač kao Voker kad se zapali ti prosto poremeti celu odbranu i razbije gameplan jer se previše fokusiraš na njega. Ljudi su u trećoj četvrtini dali 7 (SEDAM) trojki i jednu dvojku! Bukvalno nikakva odbrana nije delovala. I pored toga, izriljali smo krajem treće seriju 10:0 da se vratimo u egal. U četvrtoj se naravno sve to iznivelisalo. Osim trojke Franciska na početku, oni su sve poene (7) dali sa slobodnih bacanja do 40 sekundi pre kraja kada je Voker vezao 4 poena. Mnogo smo mi igrali smisleniju i organizovaniju košarku od Žalgirisa. U četvrtoj smo im pozatvarali sve opcije i primorali na izolacije Vokera i Franciska i neke prilično teške šuteve tako da se ne bih složio da je Trinki nešto bolje spremio utakmicu od Željka iako ima svakako skromniji sastav i radi odličan posao ove godine.

fun fact 1: u prvom poluvremenu, do tamo pred kraj kad je Birutis dao jednu dvojku i Manek trojku - njihov boxscore je bio: Voker 17 poena, ostali svi do 3 poena.

fun fact 2: bez Vokera Žalgiris bio na 6:1. Sa Vokerom 1:5. Nesumnjivo da je u pitanju igrač koji donosi klasu i koji može da izdigne ekipu iznad prosečnosti, ali očigledno je malo poremećena hijerarhija i trebaće vremena da se on u potpunosti uklopi u sistem, a da mu se opet ne oduzme sloboda i mogućnost improvizacije, kao i da klikne sa Franciskom koji je dosad jedini imao ulogu "divljaka".

Večeras sa PAO-om očekujem jednu ozbiljnu borbu i nadmurdrivanje dva odlična trenera koji se izuzetno dobro znaju. Nema sumnje da je PAO jak kao beton. Prošlogodišnju šampionsku ekipu su dodatnu pojačali ali to nekad može i da izazove kontraefekat. Videćemo kako će Ataman do kraja sezone to posložiti. Zasad ne impresioniraju igrom, ali drže se u vrhu. Možemo svakako da igramo sa njima ako ponovimo ono što smo prikazali protiv komšija i Olija.

• Like 7
  • Thanks 1

49 minutes ago, Marvin said:

Nego, koliko vidim Lesorović večeras bez izmene. Navikao je on na to, plus ima solidnu protekciju sudija, ali mogao bi zarad starih dana da nas počasti nekim glupim faulovima, jedno 4 komada

Lesorovic ce da divlja na tribinama i navikao je na to - nadamo se da se caca nece zamerati nasledniku....

:default_coffee:

• Like 1

1 hour ago, Charles De Ketelaere said:

Popi beše jednu ili dve trice kada je preuzeo Lonnie-a, ali imam utisak da i tu radi dobar posao, baš ima Lesorovsku ulogu.

Ja ne znam da li je bila neka analiza da Luni lošije gladja kad podiže iz levog driblinga, pa je zbog toga tako branio Tajrik, ili je bila njegova odluka u momentu, ali ovaj je sve pogodio u tim situacijama. Plus Tajrik stojao previše u stranu.

Posle je i neko od bekova/krila isto tako branio, mislim Sterling.

Što se tekme tiče, ne dajem nam više od 20% šanse. Karlik je ozbiljno izginuo u utorak, nisam siguran da može na istom energetskom nivou da odigra. A ispred njega Slukas, Grent i Lorenco, haos. Bar da je Ife tu...

• Like 2

6 minutes ago, Kronostime said:

Ko veceras ide na utakmicu sa zakonom osvedocenom boljom polovinom?

Pitam zbog teme za par desetina godina.

Ovo je inače nužan uslov :lol_2: 

Vidim ja da će se kroz par godina razviti transparent Partizanove bebe :classic_tongue:

• Ha-ha 1

12 minutes ago, DameTime said:

Ovo je inače nužan uslov :lol_2: 

Vidim ja da će se kroz par godina razviti transparent Partizanove bebe :classic_tongue:

Na tribini ili Forumu?

Ako, ako valja se... a sto se uslova tice - mi stariji moramo da se slozimo sa svim sto vi mladji odlucite.

JBG, buduca akobogda snajka mi je starija od tebe, a i moj sinak a tvoj kolega po struci ne deli moju i majke mu volju da "kvarimo" unuce.

No, ima vremena....

PS. Snajka je vatrena Grobarka, tako da je sinko najebao kako god okrene....

:classic_tongue:

Edited by Kronostime

1 hour ago, pendulum said:

Sa nekim stvarima se slažem, sa nekima ne. Jesmo loše branili Vokera u prvom poluvremenu i onda u 3Q prešli na bespotrebna udvajanja koja je on pametno koristio da prosleđuje loptu dalje pa su nas iskažnjavali trojkama ali treba reći i da su u jednom trenutku imali neki nerealan šut za tri od 60% što se očekivalo da mora da stane. Igrač kao Voker kad se zapali ti prosto poremeti celu odbranu i razbije gameplan jer se previše fokusiraš na njega. Ljudi su u trećoj četvrtini dali 7 (SEDAM) trojki i jednu dvojku! Bukvalno nikakva odbrana nije delovala. I pored toga, izriljali smo krajem treće seriju 10:0 da se vratimo u egal. U četvrtoj se naravno sve to iznivelisalo. Osim trojke Franciska na početku, oni su sve poene (7) dali sa slobodnih bacanja do 40 sekundi pre kraja kada je Voker vezao 4 poena. Mnogo smo mi igrali smisleniju i organizovaniju košarku od Žalgirisa. U četvrtoj smo im pozatvarali sve opcije i primorali na izolacije Vokera i Franciska i neke prilično teške šuteve tako da se ne bih složio da je Trinki nešto bolje spremio utakmicu od Željka iako ima svakako skromniji sastav i radi odličan posao ove godine.

Ako sam dobro čuo na konferenciji, Željko je rekao da su igrači branili Luni Walkera suprotno od onoga što je bio dogovor. Momak je uglavnom sebi kreirao otvorene šuteve iz 1v1, možda je jedan bio contested. To je neprihvatljivo, i naravno da će lik koji je po talentu, tehnici i fizici level iznad EL uzeti šta mu se daje. Da očekuješ da će prestati da ubacuje - neće, ukoliko mu i dalje budeš davao da uzima svoje šuteve. 

U 3/4 udvajanja, koja su rešavali sa dva pasa, i otvorenim šutevima za tri koje su Geidraitis i Manek pospremili bez problema. Još Maneku 3x ostavljaš korner, njegov omiljeni šut. Kasniš ne sekundu, nego tri. 

Toj seriji 10:0 su kumovale dve, tri lako izgubljene lopte Walkera, Ulanovasa i Maneka gde su nas svojeručno vratili u utakmicu. Tek nakon toga smo zaigrali odbranu, pa se igralo pod našim uslovima gde smo ih svičem naterali na iso doslovno svaki napad preko Franciska. 

Trinki jeste bolje spremio utakmicu od Željka, a Željko se bolje prilagodio, negde krajem 3/4. Do tad smo živeli od hustle i energije, i prosto višim kvalitetom rostera. 

Naravno, za pohvalu je što smo za promenu uspeli da prelomimo jednu ovakvu utakmicu, koje smo do pre 2 nedelje redovno gubili. Još bez Ifea. 

U utorak sam očekivao pobedu, danas mi je teško da to prelomim u glavi, razum kaže da će nas rešiti na suv kvalitet. 

Srce traži pobedu. 

2 minutes ago, Kronostime said:

@Papanikolesku

Ocekujem tvrdu utakmicu, ono zbog cega se prati kosarka - borba, usponi, padovi, egzibicije... i odsustvo Radinih pitanja na KZS.

Potpisao bih da bude tvrdo, na mali broj poena, tu bi imali neku šansu. 

Što se tiče Rade, ona nam preokreće sezonu; neko je morao da izbaci Želimira iz kolotečine u kojoj je bio 10 kola 😑 

I zato ako se nešto uradi ove sezone u EL, red je da je Želimir izvede na morske plodove i palačinke sa orasima. 

• Ha-ha 2

Just now, Papanikolesku said:

I zato ako se nešto uradi ove sezone u EL, red je da je Želimir izvede na morske plodove i palačinke sa orasima. 

Zelimir cita i daje bezuslovni otkaz.....

?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Lett

Edited by Kronostime
  • Like 1
  • Ha-ha 8

Delim utisak većine, prosto ne vidim na koji način možemo da zaustavimo suv kvalitet koji imaju u sastavu u ovom stanju u kome smo danas.

Jedino što mi pada na pamet je ludački scenario u kome tribina izdominira a mi se pretvorimo u San Antonio iz 2014-e. 

U svakom slučaju, kao što sam i onomad rekao, samo jako sa tribine, teraj do infarkta!!

• Like 3
  • Love 1