Barkley#34 Posted August 11 Share Posted August 11 Kod vaterpolista i Đokovića uvek moraš da računaš sa tim da će se povampiriti do kraja meča ili takmičenja. 16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 11 Share Posted August 11 Hoćel biti BMK u playlisti vaterpolista? Najbitnije je to sada. 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 11 Share Posted August 11 Daj mi javu ja cu tebi san .... Ide se opet u rakijanje ♥️♥️♥️ 5 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 11 Share Posted August 11 Solidna plavuša teši jednog Hrvata... Brat ipak pokupio zlato 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 11 Share Posted August 11 @40Wins Jesi li mislio na ovo kad si rekao da ce da nas natrte? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 11 Share Posted August 11 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 11 Share Posted August 11 HOĆE NEKO NA VATERPOLO? 5 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 11 Share Posted August 11 Moram da izdvojim čestitku prvo za selektora Uroša Stevanovića, čoveka koji živi za vaterpolo, radi deceniju Kragujevcu bez glame, potcenjivan i prozivan on se nije žalio nikad, nego rad i eto vratilo mu se kad je najbitnije. Bravo Uroše! Veliko bravo i za sve igrače, odigrali su šampionski, ni protiv SAD ni protiv Hrvatske nisu pali ni sekundu. BRAVO! 15 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 11 Share Posted August 11 Kakva su ovo gospoda. Naravno i momcine u studiju. Mitrovic, Pijetlovic i Filipovic 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 11 Share Posted August 11 Nova generacija, stare navike! ❤️🇷🇸🏆 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 11 Share Posted August 11 3 minutes ago, Don Dusko said: @40Wins Jesi li mislio na ovo kad si rekao da ce da nas natrte? 😛 Druze ja sam svoje posteno odradio. 😄 TEBI JE ZIVOT DAO SVE, A MENI ZLATO U KONTINUITETU SAMO VATERPOLO JEEEEEEE. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted August 11 Share Posted August 11 Jooj bravo momci, trece olimpijsko zlato u nizu 🤩😍🥇 A kad se setim samo sta se pisalo u prvom mecu sa japancima 😄😄😄😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted August 11 Share Posted August 11 Gle vaterpolista u odelima. Aprijatno. Skinite se u ćega braćo, nemoj se stidite Kosjerine. 1 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted August 11 Share Posted August 11 Ovo je naša igra, kada se ima utisak da nema toga ko bi mogao da nas dobije da se tri dana igra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 11 Share Posted August 11 Auuuu ja nemam reci! 🏆❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted August 11 Share Posted August 11 Jakšić priča isto kao AV 😯 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 11 Share Posted August 11 Ja se izvinjavam što psujem, ali marš u pizdu materinu Nenade Đuroviću sa RTS-a! Jebalo te čitanje sa telefona "čestitke" nečastivog! 7 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted August 11 Share Posted August 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 11 Share Posted August 11 11 minutes ago, Molina23 said: Najveći uspeh i zlato u istoriji srpskog vaterpola! Bravo bre mudonje, bravo! Hoćemo pijane vaterpoliste na balkonu ❤️ Znaš li ti koliko alkohola treba da omami ove momčine, ima li Pariz te količine? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 11 Share Posted August 11 14 minutes ago, Molina23 said: Hoćemo pijane vaterpoliste na balkonu ❤️ Pijani vaterpolisti i pijani košarkaši na balkonu zajedno? Zovite odmah armirače da ojačaju ljudski tu terasu, inače biće belaja 😁 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 11 Share Posted August 11 Ja svaki put kad gledam ove RTS emisije ne mogu da se opasuljim kakvi dunsteri rade na nacionalnom servisu uz Kosjerinu koja zena iako joj sport nije primarno polje delovanja, apsolutno izgleda kredibilnije i od "strucnih" konsultanata i muskih kolega, postavlja uvek prava pitanja, vodi razgovor kako treba, a to bi trebalo da bude neki minimum za novinara da znas sa kim pricas, o cemu treba da pricas i kakva pitanja da postavljas. Ovi ostali su potpuni klovnovi. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 11 Share Posted August 11 4 minutes ago, Stiletto said: Ja se izvinjavam što psujem, ali marš u pizdu materinu Nenade Đuroviću sa RTS-a! Jebalo te čitanje sa telefona "čestitke" nečastivog! Morao je i ovo da zgadi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 11 Share Posted August 11 1 minute ago, Stiletto said: Pijani vaterpolisti i pijani košarkaši na balkonu zajedno? Zovite odmah armirače da ojačaju ljudski tu terasu, inače biće belaja 😁 Jel se bese ludi Jaric penjao pa su morali da ga drze za kais? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 11 Author Share Posted August 11 4 minutes ago, Romantik said: Znaš li ti koliko alkohola treba da omami ove momčine, ima li Pariz te količine? Kad su preživeli Jokića, ovo će sa lakoćom, naravno ako je nešto ostalo 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 11 Share Posted August 11 KAKO JBT??? 😱😍 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts