Don Juan Posted August 5 Author Share Posted August 5 Francuska - Španija 7-7 posle tri četvrtine. Lud dan danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 5 Share Posted August 5 @Nicklord u 14 ESP-CRO, u 15.35 GRE-SRB 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 5 Share Posted August 5 Dobre sam karte pogodio znači 😄 Ne znam kakvi će Hrvati doći da gledaju, možda ću morati da ćutim tokom tog meča Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 5 Share Posted August 5 3 minutes ago, Nicklord said: Dobre sam karte pogodio znači 😄 Ne znam kakvi će Hrvati doći da gledaju, možda ću morati da ćutim tokom tog meča Misliš da će te gledati poprijeko ako brekćeš? 😁 sumnjam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted August 6 Share Posted August 6 (edited) Bila sam juce na mecu Srbija - Madjarska, tako lepo je pocelo 4-2 , 6-4 i posle katastrofa. Madjari su bili bitno bolji nema dileme i u napadu i u odbrani a i golmana kao da nismo imali. Ne znam da li je to samo juce bio kiks. Bilo je malo srba ali vrlo malo, bila jedna ekipa iz Nis navijali su iz sve snage ! Inace publika je dosta navijala za Madjare ne znam zasto, ispred mene velika ekipa navija za madjare iz sve snage , pricaju engleski medjusobom posle sam shvatila da su iz Australije, zasto navijaju tako iz sve snage za Madjare , ko zna. Inace publika vrlo pristojna, organizacija savrsena Edited August 6 by ciao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted August 7 Share Posted August 7 Još vaterpolisti da ne iznevere očekivanja i.... Ispadnu danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted August 7 Share Posted August 7 Izgleda da ce se lepo napuniti avion za Beograd danas. Samo da ne poleti pre kraja vaterpolo utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted August 7 Share Posted August 7 9 minutes ago, Jurgen said: Izgleda da ce se lepo napuniti avion za Beograd danas. Samo da ne poleti pre kraja vaterpolo utakmice. Sačekaće ih. Učiniće im za toliko 😂. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted August 7 Share Posted August 7 Od Vaterpolista se nije ni očekivalo više od 1/4 oni samo mogu da iznenade. Grci nas rešavaju sa pola gasa unazad 4 godine. Zadnji put je bilo 13-7 nešto slično očekujem i sad. Šteta što nisu malo bolji, prošetali bi se do finala, u onoj donjoj polovini su se nagurala 4 najveća favorita i tamo svako svakog može da pobedi. Španci su kao najveći favoriti, ali su to bili i u Tokiju, pa smo ih ugasili mi u SF. Očekujem da opet čoknu od nekoga tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted August 7 Share Posted August 7 Pre povlacenja trofejne generacije mi smo bili najcvrsca ekipa da ne kazem mesari, kad zategnemo tesko su nam davali golove, igrala se atomska odbrana. Ova nova garnitura nije na tom nivou, sve osim poraza bi bilo bas iznenadjenje za mene, cetvrt finala i jeste trenutna mera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 7 Share Posted August 7 Promena pravila u vaterpolu je i nas i Madjare isekla. Mi smo uvek bili najveci konji, kad se sekla igra i igralo sporije mi i Madjari smo zbog fizikalija ubijali sve. Na kraju utakmica neki muceni Italijani ili Ameri ne mogu vise da sutnu, a kamoli da nam naude. Sad je drugacije, vecina reprezentacija sada ima vaterpoliste koji su brzi, vizljasti, gde je glavna stvar plivanje, kontra, dolazenje u optimalni polozaj pre protivnika. Onda mi kasnimo i kao posledicu toga imamo kamaru iskljucenja. Nije stvar u tome da li su ovo slabiji igraci, nisu, i van Mandica, Jaksic, Rasovic, Cuk itd. su i dalje bolji od 95% protivnickih igraca, ali sada imaju manje vremena da udju u svoju poziciju, mnogo vise plivaju i umaraju se. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted August 7 Share Posted August 7 I susedi izbacise dominantnu Spaniju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 7 Share Posted August 7 Cek, je ovo Hrvati imaju naturalizovan Rusa, dotle dosle?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 7 Share Posted August 7 GOAT reprezentacija srušila Španjolsku i ide po novo zlato. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 7 Share Posted August 7 (edited) A golmana našeg jbt Izvadi se skide zicer Edited August 7 by mister-no Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 7 Share Posted August 7 Odlično poluvreme naših. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 7 Share Posted August 7 Odlično se držimo. Nekako imam utisak da svakoga časa možemo da potonemo, ali odlično se držimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted August 7 Share Posted August 7 Без везе што ово на крају нисмо материјализовали, 4-5 напада на овом резултату нисмо дали. Битно да овај баксуз Степић у свакој утакмици говори како изгледамо трилион пута боље, а кад год је то говорио, окренули су нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 7 Share Posted August 7 Ajmo bre još malo izdržite.. Vi ste još uvek šampioni.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 7 Share Posted August 7 Nekada kaznena ekspedicija sa igracem vise, sada smo najgori utom segmentu. Prosto nevjerovatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 7 Share Posted August 7 Jbt opet igrač više i ništa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 7 Share Posted August 7 Ne koristimo šanse... Srećom ni Grci, držimo se nekako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 7 Share Posted August 7 Nismo dali gol u 3/4 Tako jeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted August 7 Share Posted August 7 Идемо, бре! Немојте да падате! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted August 7 Share Posted August 7 Dobro spremljen meč Stevanovića. Čak se i mučeni Radoslav razbranio. Mora bolje igrač više i bez mrsomuđenja. Ajmo bre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts