Barkley#34 Posted August 2 Share Posted August 2 1 hour ago, Smrtokapa said: Logično, aj vi bacite 130 kila. Moja dva drugara su "džudiste" u penziji i jednom su sparingovali pre fudbala. Razlika u kilaži je nekih 40-50 kila plus 20+ u visini. Jednom je ovaj niži i slabiji bez problema bacio ovog drugog, očima nisam verovao. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted August 2 Share Posted August 2 Onako laički ove teže su uglavnom ispadale i to na kartone (šido). Umore se posle nekog vremena i budu jako neaktivne. Sa druge strane ova Izraelka je tehnički odlično odradila svoje i vidi se tu velika veština pored snage. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 2 Share Posted August 2 Evo vam malo za gledanje kako krupalije lete kroz vazduh kad ih dohvati neko ko ume: 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 2 Author Share Posted August 2 Grofica Zabić i neki teniser. Idemo Milice sve ih pobacaj oko glave 💪💪💪💪 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niky Vestern Posted August 2 Share Posted August 2 Vidim pored imena Japanke DNS, zna li neko o čemu se radi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted August 2 Share Posted August 2 Trebalo bi odustanak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 2 Share Posted August 2 2 hours ago, Smrtokapa said: Inače nomen non est omen, kada sam video ime Milica Žabić očekivao sam nešto malo slatko žabasto što skakuće, a ono gospođa da te ispresavija ko tetrapak. Plus se pola foruma uopšte nebi ni bunilo da bude ispresavijano ko tetrapak. Počevši sa nekim moderatorima, da ih ne imenujem sad, pa nadalje. Thirsty mode off Ja kad sam vidio kako izgleda, rekoh pa dal je normalna što se bori u ovoj kategoriji. Činila mi se onako malo busty, ako smem da upotrebim tu vrstu stručne terminologoje (da, znam da sam napisao thirty mode off, jbg). Ali sam bio siguran da bi mogla da spušta lagano ispod 78. Kad je rekao komentator 97 kila, šokirao sam se. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 2 Author Share Posted August 2 8 minutes ago, mipivi said: Trebalo bi odustanak. Odustala je..... Milica se bori za bronzu.....auuuuu, ajde Milice još jedan korak..... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 2 Share Posted August 2 DNS - did not start. Znači Milica čeka poraženu iz drugog polufinala Romane Dicko (FRA) - Beatriz Souza (BRA) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 2 Share Posted August 2 Kakve su joj šanse, odnosno koji je ranking ove dve? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 2 Author Share Posted August 2 1 minute ago, Knipex said: Kakve su joj šanse, odnosno koji je ranking ove dve? Dicko je već viđena za finale, ne bi bilo dobro da joj ona zapadne. Ni ova Brazilka nije naivna, ali bolje ona nego Francuskinja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 2 Share Posted August 2 Ovo je sa zvanične stranice: Dicko: Quote Two-time Olympic medallist at Tokyo 2020 (gold in the mixed team, bronze in the +78kg category). Became world champion in 2022 in Tashkent, has two silvers and a bronze in the mixed team event. Four-time European champion (2018, 2020, 2022, 2023) and European junior champion (2017). Seven-time Grand Slam gold medallist including three in 2024 (Paris, Baku, Astana). Topped the IJF World Ranking in 2023 and 2024 at +78kg. Souza: Quote First-time Olympian. Three-time world championships medallist - silver (2022), bronze (2021, 2023). Competed at six World Championships since 2018 +78kg. Collected 10 Pan American continental medals, five-time Pan American Champion. Collected 24 World Cup medals (2017-2024), 17 in the World Judo Tour. Four victories. Gold at the 2023 Grand Slam Baku +78kg and 2024 Grand Prix Upper Austria Linz +78kg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 2 Share Posted August 2 Znači mrka kapa.. Je li ova Brazilka isto ona od 130kg brat bratu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted August 2 Share Posted August 2 14 minutes ago, L' Imperatore said: Plus se pola foruma uopšte nebi ni bunilo da bude ispresavijano ko tetrapak. Počevši sa nekim moderatorima, da ih ne imenujem sad, pa nadalje. Thirsty mode off Ja kad sam vidio kako izgleda, rekoh pa dal je normalna što se bori u ovoj kategoriji. Činila mi se onako malo busty, ako smem da upotrebim tu vrstu stručne terminologoje (da, znam da sam napisao thirty mode off, jbg). Ali sam bio siguran da bi mogla da spušta lagano ispod 78. Kad je rekao komentator 97 kila, šokirao sam se. Death by Snu Snu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 2 Share Posted August 2 13 minutes ago, mister-no said: Znači mrka kapa.. Je li ova Brazilka isto ona od 130kg brat bratu.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 2 Share Posted August 2 Ja verujem u Milicu, vidi se do sada da su njeni misici krtina, a od ovih ostalih su slanina. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 2 Share Posted August 2 Brazilka je dobila na čistu sreću Koreanku, ali je ogromna.. To sam gledao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 2 Share Posted August 2 3 minutes ago, McLeod said: Ja verujem u Milicu, vidi se do sada da su njeni misici krtina, a od ovih ostalih su slanina. Misici ne mogu biti slanina, samo krtina. Tehnicki pravilnije reci - kod Milice uglavnom krtina, tek malo prosarano slaninom, a kod drugih sapunjara 🙂 Nego, usra nam Mek sanse za bronzu? 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 2 Share Posted August 2 U pravu si tehnicki za prvo, za drugo ne, vera nije prognoza. Valjda smo popricali o tome na teniskoj temi majkumu, objasnio sve smrtokapa. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted August 2 Share Posted August 2 Milica prošla bez borbe izgleda. Izašla, poklonila se i prošla dalje.. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted August 2 Share Posted August 2 Kakvi opisi ženskih tela 🫠 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted August 2 Share Posted August 2 Milica ide u meč za bronzu, Japanka predala, nije ni izašla.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 2 Share Posted August 2 Izraelka rešila protivnicu za desetak sekundi. Dobro se Milica i držala protiv nje... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted August 2 Share Posted August 2 1 minute ago, Ledd said: Milica ide u meč za bronzu, Japanka predala, nije ni izašla.. Na gubitnika meča izmedju Brazilke i Francuskinje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted August 2 Share Posted August 2 1 minute ago, Мџе said: Na gubitnika meča izmedju Brazilke i Francuskinje. Kreće upravo taj meč.. Da navijamo ovde za Francuskinju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts