Barkley#34 Posted July 31 Share Posted July 31 Au, kako je ovo muljanje sudija. Dvojica čisto za Šadrinu 29-27 i 30-26 a ovi koji su glasali nerešeno svi dali prednost Kineskinji. Šadrina dobila 1. i 3. rundu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 31 Share Posted July 31 (edited) Bodovanje sudija: Uzbekistanac: 29:27 Šadrina Slovak: 28:28 Nemac: 30:27 Šadrina Iranac: 28:28 Argentinac: 28:28 Još jednom, o jebem ti. Edited July 31 by Stiletto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted July 31 Share Posted July 31 (edited) Ova trojica su se napravila u suštini kao da kazneni poen ne postoji Edited July 31 by Nicklord 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted July 31 Share Posted July 31 Šteta, ona nam je u boksu bila najveća šansa. Ostaje Abasov, ali teško. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 31 Author Share Posted July 31 (edited) Ali totalno nefer. Ako ona ima prednost kod dvojice sudija, a ostalo je nerešeno, onda kako je logično da Kineskinja pobedi. Boks samo zbog sudija ne vredi gledati. Edited July 31 by Don Juan 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 31 Share Posted July 31 Ovaj olimpijski boks je tesko djubre, ne bi mi bilo zao da ga izbace sa OI 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted July 31 Share Posted July 31 Just now, Don Juan said: Ali totalno nefer. Ako ona ima prednost kod dvojice sudija, a ostalo je nerešeno, onda kako je logično da Kineskinja pobedi. Boks samo zbog sudija ne vredi gledati. Logično je zato što su te sudije bez kaznenog poena dale prednost Kineskinji i onda su samo ostali pri toj odluci umesto da uzmu u obzir i to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted July 31 Share Posted July 31 Just now, Don Juan said: Ali totalno nefer. Ako ona ima prednost kod dvojice sudija, a ostalo je nerešeno, onda kako je logično da Kineskinja pobedi. Boks samo zbog sudija ne vredi gledati. Sudije uvek presuđuju u korist favorita, na ime, na savez, itd, itd.. Šugav je amaterski boks, mnogo nepravde. Abasov isto ima tog Japanca u 1/4 ako prođe prvu rundu i verovatno će isto tako da bude, ukoliko ga bukvalno ne patosira, što je retko u amaterskom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 31 Share Posted July 31 Just now, Don Juan said: Ali totalno nefer. Ako ona ima prednost kod dvojice sudija, a ostalo je nerešeno, onda kako je logično da Kineskinja pobedi. Boks samo zbog sudija ne vredi gledati. Generalno je u borilackom sportu ogroman uticaj sudija, negde vise negde manje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 31 Share Posted July 31 Dzudo katastrofa nezanimljiv sport za gledanje. Steta za naseg, vidi se da mu je tesko palo, al dosao sa na OI, uzmi brate pobi se, kao da nije hteo da se bori. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 31 Author Share Posted July 31 2 minutes ago, Milko Miller said: Generalno je u borilackom sportu ogroman uticaj sudija, negde vise negde manje. Znam, ali boks je negde na vrhu piramide neoravednih sudijskih odluka. U tekvondu je uticaj sudija minimalan. Džudo isto ima uticaja, ali ima i "VAR"., kao i tekvodno. Jedino rvanje je tu negde, ali nikako kao boks. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted July 31 Share Posted July 31 (edited) Tako je oduvek. Steta, posto ima lepih borbi, pogotovo u nekim srednjim kilazama (pravog boxa) al dzaba kad ja na kraju borbe, palim cigaru i derem se ko majmun, zato sto su orobili nekog marokanca. Nie sportski. Nmg da varim to. Ova kineskinja je i radila malopre dzudo. Ono box nie. Makar i zenski. Edited July 31 by mipivi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 31 Share Posted July 31 Kad se poslednji put desio nokaut na OI boksu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted July 31 Share Posted July 31 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Kad se poslednji put desio nokaut na OI boksu? Bude ponekad kod malo jačih i većih muških. Bilo je par u Tokiju da sam ja video u polufinalima i finalima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted July 31 Share Posted July 31 (edited) Ukradoše nam medalju, još mi živci rade. Edited July 31 by Мџе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 31 Author Share Posted July 31 Naši au uložili žalbu, ali ne verujem da će išta biti od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted July 31 Share Posted July 31 a te zalbe se ulazu da bi se probo ostvari neki goodwill za nekog sledeceg borca. uopste me ne bi iznenadilo da ovom sledecem nasem delegiraju sudisku petorku tipa: montenegro, bih, makedonia, madjarska i kinez (koi bi od sve muke bio jedini siguran glas :) ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted July 31 Share Posted July 31 Kakva tuča Gruzijca i naturalizovanog Španca, ex-Gruzijca. Kao da su jedan drugom pobili familije, mržnja u očima bukvalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted July 31 Share Posted July 31 (edited) Lepa Barbara napada zlato sada. Najbolji takmičar danas, neverovatan fokus i primerenost, svaki put je imala jasan plan za napad. Edit: I eto, uze ga. Svaka cast! Videlo se kad je ulazila da će ona biti ta. Edited July 31 by Мџе 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 31 Share Posted July 31 Prvo hrvatsko zlato u Parizu, bravo Barbara! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted July 31 Share Posted July 31 (edited) Ispao taj Japanc o kome ste pričali danas. Treba da pobedi dva nenosioca Srbin iz okoline Pirota ako se ne varam - Vakid Abasov Edited July 31 by Nicklord 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted July 31 Share Posted July 31 Šta napisa ono Majdov majko mila. Transfer blama. Druže ti si isključivo kriv za poraz i da su te malo oštetili a nisu, nisi smeo sebe da dovedeš u tu situaciju. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted July 31 Share Posted July 31 Moja prezimenjakinja Barbara Matić donela Hrvatima zlato u Judou. Čestitke komšijama sa foruma 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted July 31 Share Posted July 31 Just now, Мџе said: Šta napisa ono Majdov majko mila. Transfer blama. Druže ti si isključivo kriv za poraz i da su te malo oštetili a nisu, nisi smeo sebe da dovedeš u tu situaciju. Debilko. Umesto da se skoncentriše na timski deo takmičenja on kenja o satanistima. Sad mi je drago što je ispao. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 31 Share Posted July 31 Sklapa se slika o Majdovu... političke naklonosti, satanisti mu krivi... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts