dzakala Posted August 11 Share Posted August 11 1 hour ago, BattleBender said: Osećam se kao najgora i naciničnija smorina. Sinoć sam gledao Deadpool & Wolverine, i u fazonu sam povraca mi se od ovoga na sta se svi loze. Sad ceo internet pada u trens na ovo brljavenje košarkaša. Ne znam, verovatno je problem u meni… Jeste brate... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 11 Share Posted August 11 😂 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 11 Share Posted August 11 Ali PTC jebote, čak i kad nisu u svojoj primarnoj ulozi letećeg cirkusa gospodinavučića, oni kopaju kroz dno. Uključenje u dnevnik sa trojicom ljudi koji su trenutno među hottest commodities sportskog svijeta i dnovinarka je od pitanja spremila "da li mogu da pozdravim Šarenca?" i "da li se slažete sa onim što je rekao njemački selektor (a što ste i vi prije njega rekli, i što je bilo u medijima od Basket Newsa do Reutersa)?" 🤯 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 11 Share Posted August 11 Ko nije gledao KZS ne moze da shvati koliko je ovo bedno bilo. U pravu je Jokic sto ne prica sa ovim analfabetama. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 11 Share Posted August 11 15 minutes ago, Stiletto said: Čiča Kari jedini normalan, ili jedini nije pio ili mnogo dobro podnosi. 😉 Iskusan čovek zna da napravi podlogu za pijančenje. 4 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 11 Share Posted August 11 (edited) 5 minutes ago, Beonegro said: Ali PTC jebote, čak i kad nisu u svojoj primarnoj ulozi letećeg cirkusa gospodinavučića, oni kopaju kroz dno. Uključenje u dnevnik sa trojicom ljudi koji su trenutno među hottest commodities sportskog svijeta i dnovinarka je od pitanja spremila "da li mogu da pozdravim Šarenca?" i "da li se slažete sa onim što je rekao njemački selektor (a što ste i vi prije njega rekli, i što je bilo u medijima od Basket Newsa do Reutersa)?" 🤯 Kakav blam kad sam cuo to za Sarenca. Jbt. Igracima bukvalno nista nije bilo jasno... Cak da prekine neprijatnost rekla je u fazonu salila sam se. Edited August 11 by Don Dusko 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentatonik Posted August 11 Share Posted August 11 (edited) Sad mi malo bzvz što sam se uopšte nakačio na nesportski deo ove teme, a zapravo sam, kao neko ko ne prati košarku nešto posebno van naše reprezentacije, hteo da čestitam i zahvalim momcima na ovoj lepoj priči i emocijama koje su nam pružili. 15 minutes ago, pentatonik said: Izvini @Sharp što sam se nakačio na tvoj post. Ništa lično zaista. Pobrisao sam. Edited August 11 by pentatonik Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 11 Share Posted August 11 Tuzno da "novinara" nekada uglednog Radio Beograda vise zanima da li se Jokic otreznio nego da li ce Kari ostati Jbt jedan Kari Pesic ti tu sa kapitenom Bogdanom i ti nemas sta da pitas 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 11 Share Posted August 11 34 minutes ago, Stiletto said: Bogdan promukao, podočnjaci do kolena, Ognjen krvave oči, šetaju mu ko na zejtinu, očigledno obojicu mamurluk rastavlja od života. Čiča Kari jedini normalan, ili jedini nije pio ili mnogo dobro podnosi. 😉 Kritika za matorog, nije ih naučio da ide red pića pa red mezetluka. Podbacio, jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 11 Share Posted August 11 Sta ti je zivot, kad ga gledas u reprizi... Spoiler ... ma kakve crne Mucke i ostali Troteri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted August 11 Share Posted August 11 1 hour ago, Barkley#34 said: Vas tamo baš ubi tuđina? Brate, u svakoj šali pola istine... Moja supruga, relativno veliki srpski nacionalista, raspali često na maksimum u kolima "Sude mi" i samo viče "da me vidi neko od naših, u top bi me stavioooo!!!" 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 11 Share Posted August 11 Sad tek gledam sve ovo jer sam juce ceo dan bio verovatno jedini pijaniji covek od nasih kosarkasa i moram jos jednom da ponovim koliko ih volim sve do jednog ♥️ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted August 11 Share Posted August 11 Nego šta kaže Kukoč, jel se Jokić osvajanjem još jedne medalje na OI i tirpl-dablom približio Divcu i Rađi ili još mora da radi na tome ? 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 11 Author Share Posted August 11 3 minutes ago, Eddard said: Brate, u svakoj šali pola istine... Moja supruga, relativno veliki srpski nacionalista, raspali često na maksimum u kolima "Sude mi" i samo viče "da me vidi neko od naših, u top bi me stavioooo!!!" Legenda Ništa strašno, ja sam tokom utakmice protiv USA saznala da sam ocasionally nacionalista i rasista... Šta sam sve izgovorila 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 11 Share Posted August 11 2 minutes ago, DameTime said: Legenda Ništa strašno, ja sam tokom utakmice protiv USA saznala da sam ocasionally nacionalista i rasista... Šta sam sve izgovorila To se narodski kaže "što trezan misli pijan govori" 😁 A ponekad (naročito tokom utakmica) ne moraš da lizneš kap alkohola da bi došla u takvo stanje svesti. 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted August 11 Share Posted August 11 45 minutes ago, srlepajce said: Tuzno da "novinara" nekada uglednog Radio Beograda vise zanima da li se Jokic otreznio nego da li ce Kari ostati Jbt jedan Kari Pesic ti tu sa kapitenom Bogdanom i ti nemas sta da pitas Odlican je Panic lik i dobar novinar, nije ocekivao da ce biti prvi, postavio glupo prvo pitanje onda ga Kari ispresecao i zbunio, ali stvarno je odlican momak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 11 Share Posted August 11 Pa nije valjda da je došao na kzš bez spremljenih pitanja? Kako je to onda dobar novinar? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 11 Share Posted August 11 https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti/48338/nikola-cemu-ovo/vest Ove iz b92 treba zabraniti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted August 11 Share Posted August 11 4 minutes ago, Barkley#34 said: Pa nije valjda da je došao na kzš bez spremljenih pitanja? Kako je to onda dobar novinar? Naravno da je imao, ali je konferencija krenula odmah sa pitanjima, nisu novinari znali da nece biti onog klasicno obracanja na pocetku (koje je kasnije Pesic i imao) pa nisu racunali da ce to morati da pitaju i pripremljena pitanja su im bila malo opustenija od onog sto bi se ocekivalo na pocetku konferencije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 11 Share Posted August 11 Nikad dosta. 😂 4 1 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted August 11 Share Posted August 11 2 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 11 Share Posted August 11 44 minutes ago, Barkley#34 said: Pa nije valjda da je došao na kzš bez spremljenih pitanja? Kako je to onda dobar novinar? Danas su dobri novinari pomalo čudni ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 11 Share Posted August 11 1 hour ago, Урош19 said: https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti/48338/nikola-cemu-ovo/vest Ove iz b92 treba zabraniti Trebao si skrinshot posto su obrisali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentatonik Posted August 11 Share Posted August 11 1 hour ago, Урош19 said: https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti/48338/nikola-cemu-ovo/vest Ove iz b92 treba zabraniti Izbrisali su, samo sam ovo našo. Je li realno da su toliki smećari? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 11 Share Posted August 11 16 minutes ago, Don Dusko said: Trebao si skrinshot posto su obrisali. Stavio forumaš ispod, napisali su da se ponaša kao džukela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts