Shunsuke Nakamura Posted Saturday at 08:50 PM Posted Saturday at 08:50 PM Najubjedljivija pobjeda u istoriji finala LŠ! 2
Miki28 Lakers in 5 Posted Saturday at 08:52 PM Posted Saturday at 08:52 PM Bravo za Luis Enrikea. Kakav trenerski pecat ove sezone. 6
ras kass Posted Saturday at 08:53 PM Posted Saturday at 08:53 PM Barcelona bi mozda i dala 2 gola al bi primila 6.
Barkley#34 Posted Saturday at 09:02 PM Posted Saturday at 09:02 PM 22 minutes ago, Don Dusko said: A Mbappe gleda i neverue. 4
Bode Posted Saturday at 09:02 PM Posted Saturday at 09:02 PM 15 minutes ago, Don Dusko said: A Mbappe gleda i neverue. Kako su im otisle te zvezde tako su kliknuli. Doveli par neverovatnih igraca od 19, 20 godina plus ovog cara iz Gruzije. Sto je najjace, ovo je u proseku bas mlad tim, prepun talenta. I meni licno bas gotivni, za razliku od nekih prethodnih godina, gde posebno mislim na eru Mbapea i Nejmara, dva igraca svetske klase, ali ujedno i cirkuzanata sto se ponasanja tice. Ovi momci sada daju neku drugu licnost PSG-u. 1
Ludi za Poli Posted Saturday at 09:06 PM Posted Saturday at 09:06 PM PSG je i prosle sezone igrao odlicno, od Dortmunda su ispali jer su u revansu fulali jedno 5 mrtvih zicera. Sad su jasno jos bolji jer je ekipa vise kliknula. Nije toliko problematicno imati jednog superstara koji nece puno trcati bez lopte, njihov problem ranije je bio sto su imali trojicu takvih. 5
diego Posted Saturday at 09:41 PM Posted Saturday at 09:41 PM 31 minutes ago, Ludi za Poli said: PSG je i prosle sezone igrao odlicno, od Dortmunda su ispali jer su u revansu fulali jedno 5 mrtvih zicera. Sad su jasno jos bolji jer je ekipa vise kliknula. Nije toliko problematicno imati jednog superstara koji nece puno trcati bez lopte, njihov problem ranije je bio sto su imali trojicu takvih. Mesi i Nejmar da, al jbg Mbape je trcao, jednostavno neke ekipe iz inata proigraju kada ode najbolji igrac, kao Zvezda posle Piksija
Ludi za Poli Posted Saturday at 09:47 PM Posted Saturday at 09:47 PM 4 minutes ago, diego said: Mesi i Nejmar da, al jbg Mbape je trcao, jednostavno neke ekipe iz inata proigraju kada ode najbolji igrac, kao Zvezda posle Piksija Bio je aktvniji od njih dvojice ali jako daleko i dalje od ovog presinga koji su igrali Kvara, Dembas, Doue il Barcola. Uostalom njemu se i moze tolerisati da ne trci previse jer ima sposobnost rijesiti dvomec protiv top ekipa jednim potezom sto Messi i Neymar iz PSG faze nisu bili ni blizu u stanju.
DJORDJE Posted yesterday at 12:18 AM Posted yesterday at 12:18 AM Sada ce jos da ispadne kako je PSG najbolji tim u istoriji zbog ovih 5:0, bolji od AC-a 80tih ili Reala sa Ronaldom. Svaka cast Enrikeu, poslo mu je za rukom da sastavi tim, za razliku od gomile zvezda koje su u proslosti prodefilovale kroz ekipu sjajnih individualaca. PSG je pre tri godine okrenuo list sa odlaskom Leonarda kao sportskog diektora i njegove strategije dovodjenja navecih zvezda u tim , bez ikakve strategije kako ce se isti uklopiti. Tako su imali situaciju da im Di Marija ili Verati sede na klupi, jer nemam mesta u startnoj postavi. Zadrzali su pet iskusnih igraca, doveli mlade perspektivne igrace i Enrikea koji je od toga sastavio tim . Za razliku od nekih prethodnih godina, sada su imali i malo srece sa zrebom, ali su izbacili i tri engleska tima. Inter je uspeo da napravi cudo i dodje sa tom ekipom do finala, imali su puno srece sa zrebom, ali ni to ne moze vecno da traje. Davao sam im jedva 15% da pobede u ovoj utakmici , pod uslovom da izguraju do produzetaka. Onog momenta kada su dobili prvi gol, utakmica je bila gotova, bilo je samo pitanje koliko ce jos golova primiti.
HAMMER Posted yesterday at 05:14 AM Posted yesterday at 05:14 AM silovacemo ih u revansu. kad se igra?
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 05:29 AM Posted yesterday at 05:29 AM (edited) 15 minutes ago, HAMMER said: silovacemo ih u revansu. kad se igra? Danas, 11:30 Arena premimum 1. Edited yesterday at 05:30 AM by Miki28 Lakers in 5 edit
berti Posted yesterday at 05:56 AM Posted yesterday at 05:56 AM Toliko sam čekao ovu utakmicu, a prekinuo sam da gledam par minuta posle prvog gola. Kao preslikana igra na 2:0 protiv Barse. Tada se Inter povukao na svoju polovinu, sinoc se povukao u svoj sesnaesterac. Interu ce biti potrebno vreme da se od ovoga oporavi, nadam se bez jebenog Inzagija sledece sezone.
dzakala Posted yesterday at 08:13 AM Posted yesterday at 08:13 AM Psg je uz Barsu i Liverpul najbolja ekipa u Evropi ove godine. Ono sto im nedostaje za neku potencijalnu dominaciju Evropom jeste mozda malo cvrstine pozadi.Kada ih protivnik sabije u zonu na 30m od njihovog gola nisu toliko kompaktni u tom bloku.Inace sve ostalo imaju za dominaciju narednih godina. 1
Don Dusko Posted yesterday at 08:26 AM Posted yesterday at 08:26 AM 2 hours ago, berti said: jebenog Inzagija sledece sezone. Jeste Inzagi coukovao na kraju sezone al on je najzasluzeniji sto sa ovakvim timom Intera ste bili u konkurenciji za sva 3 trofeja. 1 1
ras kass Posted yesterday at 08:48 AM Posted yesterday at 08:48 AM Inzaghi ce u Al Hilal. Posle ove katastrofe, realno ne moze da ostane trener. Taman za godinu dana da preuzme Arsenal.
berti Posted yesterday at 09:02 AM Posted yesterday at 09:02 AM 36 minutes ago, Don Dusko said: Jeste Inzagi coukovao na kraju sezone al on je najzasluzeniji sto sa ovakvim timom Intera ste bili u konkurenciji za sva 3 trofeja. Inter ima najbolji tim u Italiji, a nista nije uzeo ove godine od domacih trofeja. Jeste zasluzan za dobre rezultate u Evropi, ali ono sinoc je sramota, bruka... Kao da je Zvezda igrala protiv psg
deez nuts. Posted yesterday at 10:35 AM Posted yesterday at 10:35 AM Znao sam odmah posle prve tekme protiv Pool-a da su najbolji tim ubedljivo. Bar je fudbal pobedio.
McLeod Posted yesterday at 10:59 AM Posted yesterday at 10:59 AM Ne znam, iskreno mi je malo nejasno ovo kenjanje po Inzagiju. Jeste fejl sto je izgubio titulu u Italiji, ali rezultati sa Interom su mu vrhunski. Cak i ako gledamo istorijski, on je vec sad top 5 trenera kluba u istoriji, ne znam sta bi hteli Interisti. Tim za Italiju jeste dobar, ali da je sad nesto nepojmljivo, nije. Dva finala LS u tri sezone sa ovim timom je bomba, vise nije moglo. Ako se pogleda realno, Inter je mozda top 10 tim u Evropi po kvalitetu, mozda. Jeste da je trulo sto je teoretski mogla da bude i tripleta ove sezone, ali malo realnosti nije na odmet.
Chaos Is Me Posted yesterday at 11:36 AM Posted yesterday at 11:36 AM Inter je zaslužio i zbog onog očajnog dresa od sinoć da ih neko nakanta. Šta je bre ono?
MrTripleDouble Posted yesterday at 12:37 PM Posted yesterday at 12:37 PM Odbijam da verujem da Doue ima 20 godina. Vec sada je gradjen kao matorac, a po tehnici je u najmanju ruku top 5 igrac na svetu. Mislim da sam ga protiv Liverpula gledao prvi put i rekao da je generacijski talenat. Nema zime sa njim za PSG i francusku reprezentaciju.
McLeod Posted yesterday at 01:41 PM Posted yesterday at 01:41 PM 1 hour ago, MrTripleDouble said: Odbijam da verujem da Doue ima 20 godina. Vec sada je gradjen kao matorac, a po tehnici je u najmanju ruku top 5 igrac na svetu. Mislim da sam ga protiv Liverpula gledao prvi put i rekao da je generacijski talenat. Nema zime sa njim za PSG i francusku reprezentaciju. To sam i ja komentarisao, lik je igrac sa FMa sa vrhunskim ocenama i potencijalom. Licno mi je bolji od Jamala.
Bugl Khan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago On 3/6/2025 at 1:46 AM, Bugl Khan said: Kako napraviti momčad koja će biti konkurentna za osvajanje Lige prvaka? Pa riješiš se Messija, Neymara, Mbappea, Icardija, Kolo Muanija, Paredesa, Verattija, Xavi Simonsa, Renata Sanchesa, Draxlera, Sergia Ramosa, Ugartea, Wijnalduma, Škrinjara i Bernata. I onda dovedeš Nevesa, Vitinhu, Barcolu, Goncala Ramosa, Kvaradonu i klinca iz Rennesa. A predvodi ih Ousmane Dembele koji igra nogomet života. Paralelna stvarnost jbt. Hm, da .
Bugl Khan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago On 5/8/2025 at 12:35 PM, diego said: Sto se moze reci i za Holandiju i Portugal pa oni imaju 10 ukupno... Prije su bila dopuštena 3 stranca, i nije bilo toliko imigranata u Francuskoj. Znači Francuzi su morali tvoriti većinu momčadi. Osvajanje nečeg baš velikog, ne. Vrijedi za sve momčadske sportove.
Recommended Posts