Ab1995 Posted June 15 Share Posted June 15 Joooj kako ova košarka ponekad baš ima dozu ljigavosti i mučnine u stomaku...eee čuj Lojd i Vildoza u Partizanu?!? U Zvezdi Kodi ... aj Lojd i Kodi su davno i bili al' svejedno za moj ukus ljigavo nekako... ja se nmg povezati sa takvim igračima... najbolje sad da Zvezda pošalje ponudu za Ledeja i ovaj prihvati... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 15 Share Posted June 15 (edited) 10 minutes ago, Ab1995 said: Joooj kako ova košarka ponekad baš ima dozu ljigavosti i mučnine u stomaku...eee čuj Lojd i Vildoza u Partizanu?!? U Zvezdi Kodi ... aj Lojd i Kodi su davno i bili al' svejedno za moj ukus ljigavo nekako... ja se nmg povezati sa takvim igračima... najbolje sad da Zvezda pošalje ponudu za Ledeja i ovaj prihvati... Ne mogu se ni oni povezati sa tobom, tako da imas makar zagarantovan remi u dzepu. Edited June 15 by MC Thunder 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted June 15 Share Posted June 15 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/grci-tvrde-partizan-se-raspituje-za-vildozu/484764 Generalno gledano nije na nivou Pantera, ali Panter je cista 2, dok je Vildoza 1/2 pa zavisno od koncepcije i saigraca moze imati jako dobru ulogu. Pored Vildoze i Loyda pominje se i Lundberg, to bi bila ozbiljno pokrivena bekovsaka pozicija ako uz to dodamo da je Vanja siguran, da ce Smith produziti i Lakic potpisan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 15 Share Posted June 15 Kep, šta reći. U dubini duše znam da je ovo logičan potez i za nas i za njega ali opet sam se raspao juče emotivno. Hvala za sve, za dobro i loše, za najljepši šut evropske košarke - u svakom sam uživao, za Monako, Real, Zvezdu… Sad mogu da napišem, rekao sam @uvrnuto još zimus, imao sam osjećaj da 2025. podiže u našem dresu pehar EL i da ovo nije ta sezona, bio sam miran kad smo ispali jer sam vjerovao da dolaze velike stvari i za nas i za njega. Ostaćeš u mom srcu brate, kao ona jedna djevojka koju nismo nikad stigli, ona jedna koju pamtimo cijelog života i na čiji pomen nam zaigra krajičak usana. Hvala. 5 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted June 15 Share Posted June 15 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/grci-tvrde-partizan-se-raspituje-za-vildozu/484764 Generalno gledano nije na nivou Pantera, ali Panter je cista 2, dok je Vildoza 1/2 pa zavisno od koncepcije i saigraca moze imati jako dobru ulogu. Pored Vildoze i Loyda pominje se i Lundberg, to bi bila ozbiljno pokrivena bekovsaka pozicija ako uz to dodamo da je Vanja siguran, da ce Smith produziti i Lakic potpisan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted June 15 Share Posted June 15 (edited) 23 minutes ago, Ab1995 said: najbolje sad da Zvezda pošalje ponudu za Ledeja i ovaj prihvati... Ja bih prihvatio ovaj scenario na keca, nastao bi dosad neviđeni nivo pičvajza i komedije. Ionako nam treba četvorka. Edited June 15 by Smrtokapa 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 15 Share Posted June 15 moze solidan igrac da se dovede za ovih 1,3m usd godisnje koliko oslobadjate odlaskom pantera taman za vildozu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted June 15 Share Posted June 15 15 minutes ago, MC Thunder 2 said: Ne mogu se ni oni povezati sa tobom, tako da imas makar zagarantovan remi u dzepu. Hahahahha... Nzm... ja cjenim taj identitet, i volim kad mi neki igrač ide uz neki klub...siguran sam da bi svaki normalan navijač Partizana želio npr Gosa a ne Vildozu u ekipi ( da kvalitet i profil zanemarimo, pričamo o kontekstu )...ja bi više volio Zoa nego Kodija npr... 8 minutes ago, Smrtokapa said: Ja bih prihvatio ovaj scenario na keca, nastao bi dosad neviđeni nivo pičvajza i komedije. Ionako nam treba četvorka. Koliko god mi je Zek odvratna njuška toliko ga gotivom kao igrača...KLASA... Al tu bi vjerovatno bio kraj moga praćenja košarke 😂... Pičvajz i komedija te vrste nije za mene 😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 15 Share Posted June 15 Zna li neko jel @realno *w otišao na more da znam kad će počati potpisi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 15 Share Posted June 15 35 minutes ago, Son_of_a_gun said: Kep, šta reći. U dubini duše znam da je ovo logičan potez i za nas i za njega ali opet sam se raspao juče emotivno. Hvala za sve, za dobro i loše, za najljepši šut evropske košarke - u svakom sam uživao, za Monako, Real, Zvezdu… Sad mogu da napišem, rekao sam @uvrnuto još zimus, imao sam osjećaj da 2025. podiže u našem dresu pehar EL i da ovo nije ta sezona, bio sam miran kad smo ispali jer sam vjerovao da dolaze velike stvari i za nas i za njega. Ostaćeš u mom srcu brate, kao ona jedna djevojka koju nismo nikad stigli, ona jedna koju pamtimo cijelog života i na čiji pomen nam zaigra krajičak usana. Hvala. Ja sam se već jednom nepotrebno oprostio, ovaj put čekam malo. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaTest Posted June 15 Share Posted June 15 49 minutes ago, Ab1995 said: Joooj kako ova košarka ponekad baš ima dozu ljigavosti i mučnine u stomaku...eee čuj Lojd i Vildoza u Partizanu?!? U Zvezdi Kodi ... aj Lojd i Kodi su davno i bili al' svejedno za moj ukus ljigavo nekako... ja se nmg povezati sa takvim igračima... najbolje sad da Zvezda pošalje ponudu za Ledeja i ovaj prihvati... Po meni za ovu 3 ne bi imalo sta da se zameri. Stranci su, nisu dugo bili u klubu da se povezu, nisu im nasi klubovi napravili karijeru, nisu se zamerili rivalu i slicno. Niti mi je bio sporan Panterov dolazak u Partizan, Kinsijev u Zvezdu... Dzenkins, Ledej, to bi bilo blamantni prelazak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 15 Share Posted June 15 Zasto ovaj forum zabada ovoliko (a cak nema nikakvih "potresa" prelaznog roka) i sta ce tek biti kada se u cetvrtak zvanicno objavi da Jago prelazi u KKP? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
longbowman Posted June 15 Share Posted June 15 Quote Ostaćeš u mom srcu brate, kao ona jedna djevojka koju nismo nikad stigli, ona jedna koju pamtimo cijelog života i na čiji pomen nam zaigra krajičak usana Znam samo da ću da krenem da pijem, dal zbog te devojke ili KP7, nisam siguran. Za sada nijedan divljak privatnik nije pomenut, uopšte mi se ne sviđa ovo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted June 15 Share Posted June 15 Ako dodje Vildoza, vidim I Medrano Cirkus ( gostuju u BG mesec dana) u sponzorskom pulu. Partizan Meridijan Medrano, kao omaž Globtrotersima... bili bi zadnji na tabeli, ali prvi kad se gleda odole. A svi vole da budu prvi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 15 Share Posted June 15 2 hours ago, Son_of_a_gun said: Kep, šta reći. U dubini duše znam da je ovo logičan potez i za nas i za njega ali opet sam se raspao juče emotivno. Hvala za sve, za dobro i loše, za najljepši šut evropske košarke - u svakom sam uživao, za Monako, Real, Zvezdu… Sad mogu da napišem, rekao sam @uvrnuto još zimus, imao sam osjećaj da 2025. podiže u našem dresu pehar EL i da ovo nije ta sezona, bio sam miran kad smo ispali jer sam vjerovao da dolaze velike stvari i za nas i za njega. Ostaćeš u mom srcu brate, kao ona jedna djevojka koju nismo nikad stigli, ona jedna koju pamtimo cijelog života i na čiji pomen nam zaigra krajičak usana. Hvala. Uhh, bro pa nije umro da ovakav epitaf sastaviš 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted June 15 Share Posted June 15 1 hour ago, Knipex said: Uhh, bro pa nije umro da ovakav epitaf sastaviš Posle Kiće i Praje, odlazak trećeg šutera u istoriji kkp-a, pravim grobosima liči samo na smrt, a samo smrt je siguran posao. Nemam pojma šta sam napisao, ali meni deluje kul. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted June 15 Share Posted June 15 1 hour ago, Knipex said: Uhh, bro pa nije umro da ovakav epitaf sastaviš Posle Kiće i Praje, odlazak trećeg šutera u istoriji kkp-a, pravim grobosima liči samo na smrt, a samo smrt je siguran posao. Nemam pojma šta sam napisao, ali meni deluje kul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonas Lunden Posted June 15 Share Posted June 15 Evo sad pisu da ganjamo i Kolsona! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted June 15 Share Posted June 15 3 minutes ago, Jonas Lunden said: Evo sad pisu da ganjamo i Kolsona! Taj upravo podpisao ugovor sa Fenerom na 2 godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted June 15 Share Posted June 15 Ko je to objavio? Mislim ima li nesto zvanicno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted June 15 Share Posted June 15 20 minutes ago, ScepanScekicSto said: Ko je to objavio? Mislim ima li nesto zvanicno? Nema nista zvanicno, ali mislim da jos niko nije ozvanicio nove igrace. Valjda treba pardana da se dobije LOC. Ovde sam video: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted June 15 Share Posted June 15 Da da, na to sam mislio… nisam video hvala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted June 15 Share Posted June 15 Tri teme za razmišljanje: - Darius Thompson, izgleda da bi ga se Efes riješio; - Shavon Shields: postoje glasine da nije zadovoljan u Milanu i da želi da ide iz tima; - Dan Oturu: nema ugovor, Efes sigurno planira da ga produži, ali dok god ne potpiše, valja pokušati. To su tri igrača koja vrijedi platiti dobro i dati im ključeve ekipe. Spoljna linija Thompson - Aleksa Vanja - Hrvoje Shields - Trifa je bombona, visoki, čvrsti, disciplinovani, a istovemeno neposvađani sa loptom. Trifa je tu obvijusli jedno tijelo da igra odbranu, ali u suštini minuti na 3 su za Shieldsa i Vanju, koji bi šetao između dvije pozicije po potrebi (što bi takođe ostavljalo minute na 2 za Aleksu). 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 15 Share Posted June 15 Jeste Vildoza tek godinu dana star ex-igrac Zvezde, ali ipak ne razumem neka negodovanja i "nemogucnost povezivanja" sa takvim igracem. Valjda treba da se povezes s njim prema tome koliko se trudi i koliko sebe daje u tvom klubu. Ako je fit na ekipu, ako dobro igra, sta ima veze gde je igrao ranije? Isto i za Lojda - s tim da je kod njega situacija nekako blaza jer ima vec nekoliko godina kako je igrao kod nas. Pa i da je direktni prelaz, u bilo kom smeru, ne vidim problem u tome ako su ispostovani sledeci uslovi: - Da nije bilo neke otimacine igraca - Da taj igrac nicim izazvan dodvorava se novim navijacima i pljuje svoj bivsi klub bez razloga Ljudi su profesionalci, menjaju firmu u kojoj rade, traze bolje uslove/platu za ono sto misle da mogu da pruze. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 15 Share Posted June 15 Čitam da su Bolmaro (Armani) i Šmits (Efes) na pragu novih klubova, ali mnogo špekulacija i nagađanja poslednjih dana, jebeš li ga šta je istina. Navodno su i Shields i Colson blizu Fenera. Elem, ova dvojica su mi baš zanimljivi igrači, za Šmitsa se pričalo da ga je Željko želeo prošlo leto. 35 minutes ago, Beonegro said: Thompson - Aleksa Vanja - Hrvoje Shields - Trifa Može. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts