Ledd Posted June 18 Share Posted June 18 (edited) https://x.com/SerbFootyScout/status/1802832104809754666 Edited June 18 by Ledd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 18 Share Posted June 18 (edited) 6 hours ago, Chaos Is Me said: Ovo je takav hot take da bi ti pozavideli svi hot takeri. Tačno je da Francuzi nemaju baš previše "plemenitih" igrača i da im je Griezmann (pa i Giroud) u tom smislu veoma bitan, ali su trkački i atletski daleko najjača reprezentacija na svetu and it's not even close, sasvim dovoljno da budu u totalu daleko od prosečne reprezentacije. Čak i Mbappe za mene nije neki umetnik već pre svega mega atletičar i trkač. Međutim i takvi imaju potencijal da dominiraju svetskim fudbalom i da im se malo ko pita, a oni pod Deschampesom igraju na kontre. Meni je Saliba baš sjajan CD, moderan a Hernandez je jedan od najboljih tehničara među bekovima. Camavinga mislim da nije dostigao prajm i da može da bude još bolji kao kreator. Ja bih lično drugačiju postavku imao od Deschampesa (Rabiot out, Camavinga ili Tchouameni in, Thuram mi je totalni bezveznjak koji ima dobru fiziku, ajde Dembele je loš finišer ali makar je ultra brz i dobar dribler pa i da ga tolerišeš), ali Francuzi su po meni najjača reprezentacija na svetu već 10ak godina. Malo sam pretjerao, nisu suvi prosjek ali nisu ni u top 5-10 ekipa na svijetu bez Mbappea i Grizmana. Evo Mbappe propusta barem 2 meca pa da vidimo te atlete kako dominiraju svetskim fudbalom. Edited June 18 by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 18 Share Posted June 18 5 hours ago, Ljubitelj baklave said: Kao i vi protiv te iste Belgije u Kataru. Thanks to Lukaku. Koiko je sreća ako imaš najskupljeg stopera na svijetu koji blokira udarac tom Lukakuu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 18 Author Share Posted June 18 8 minutes ago, Ledd said: https://x.com/SerbFootyScout/status/1802832104809754666 I evo gde je problem. Dok Englezi vrlo disciplinovano drže formaciju, naše linije predaleko (opet) jedna od druge. Ovde lopta može ili nazad ili na bok pasom od 30 metara, a taj prostor čuvaju dvojica Engleza. I tako manje više ceo meč. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 18 Share Posted June 18 Jujuju sreca za Gruziju. Turci bas kidisu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted June 18 Share Posted June 18 Odlicna tekma za sad, turci bas opasni Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 18 Share Posted June 18 Pršti za sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 18 Share Posted June 18 (edited) Srbija-Engleska najgora utakmica prvenstva za sada. Ovdje za 12 minuta vise nego na.toj utakmici za 90 minuta. Edited June 18 by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted June 18 Share Posted June 18 Bogami dosta Gruzina. Čini mi se Rumuni i Albanci brojniji od Turaka. Ajmo braćo gruzijska, odlična vina i ukusan Hačapuri. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 18 Share Posted June 18 Kakva golcina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted June 18 Share Posted June 18 Prelepo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 18 Share Posted June 18 A dje jedan, eto i drugog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 18 Share Posted June 18 Blickrig Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 18 Share Posted June 18 (edited) 15 minutes ago, Мџе said: Bogami dosta Gruzina. Čini mi se Rumuni i Albanci brojniji od Turaka. Ajmo braćo gruzijska, odlična vina i ukusan Hačapuri. Ja sam za sada za doner. Kladiona, a i krv nije voda... Edited June 18 by Constantin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 18 Share Posted June 18 Dobro je, bolje za utakmicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 18 Share Posted June 18 Za sada najlepši gol prvenstva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted June 18 Share Posted June 18 Jeste da su ovo gruzijci ali su turci napred zajebani ko kratko cebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 18 Share Posted June 18 Dobri su Turci ali Gruzini su verovatno najgora ekipa na prvenstvu, nisu baš neko merilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 18 Share Posted June 18 Ko ima nalog na Velikim pričama, ima dobra analiza naših grešaka od strane Mihovila Topića, analitičara iz Splita. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 18 Share Posted June 18 Bravoooo breee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 18 Share Posted June 18 Au kakva tekma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 18 Share Posted June 18 Vrhunska tekma s obzirom na kvalitet ekipa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted June 18 Share Posted June 18 Op, op, op we have a game Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 18 Share Posted June 18 Odlična utakmica.Obe reprezentacije napadaju,milina za videti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 18 Share Posted June 18 Op op, evo braće Gruzina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts