Perkos2 Posted June 9 Share Posted June 9 6 hours ago, Nikola said: ‚Kakva debilcina ovaj trener zvezde na kupu prijateljstva ne znam ime retarda ali katastrofa kako se ponasa. Neki Miloš Janković valjda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted June 9 Share Posted June 9 Izgleda da je Viljareal otkupio Lekovica za cifru od 3,5 - 4 .000.000.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted June 9 Share Posted June 9 5 minutes ago, No name said: Izgleda da je Viljareal otkupio Lekovica za cifru od 3,5 - 4 .000.000.. Bukari 7 mil € Stamenic 5 mil € Lekovic 4 mil € 16 miliona € + obestecenje za Hvana ako ode u ligu petuce. To ce biti blizu 20 miliona € Sa tim novcem + UEFA, sponzori,karte .. ne bi trebalo sad tako lako prodavati decu, vec napraviti od nekog igraca projekat. Da npr mali Maksimovic ne ode na prvu ponudu od 4-5 milki vec da se istrpi godinu i po dana- dve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted June 9 Share Posted June 9 (edited) https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezdina-bericetna-nedelja-zavrseni-seul-i-puma-za-3500000-evra-i-procente/484305 Jel može neko malo više o Seolu, ko ga je pratio. Ja koliko sam skapirao može da igra oba beka? Edited June 9 by Stanko1997 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted June 9 Share Posted June 9 26 minutes ago, Stanko1997 said: Jel može neko malo više o Seolu, ko ga je pratio. Ja koliko sam skapirao može da igra oba beka? Desni bek primarno, ali moze igrati levo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted June 9 Share Posted June 9 (edited) 43 minutes ago, merosina said: Bukari 7 mil € Stamenic 5 mil € Lekovic 4 mil € 16 miliona € + obestecenje za Hvana ako ode u ligu petuce. To ce biti blizu 20 miliona € Sa tim novcem + UEFA, sponzori,karte .. ne bi trebalo sad tako lako prodavati decu, vec napraviti od nekog igraca projekat. Da npr mali Maksimovic ne ode na prvu ponudu od 4-5 milki vec da se istrpi godinu i po dana- dve Mislim I da je Prucev prodat Celju za 1,2 miliona Kangva 0.5 miliona Zimus je samo od Nedeljkovića i Mijatovica prihodovano 18.miliona. Ništa ovo u principu ne znači ako se pare troše nemilice i nema "domacinskog poslovanja. Po mom mišljenju Sremcevic je preplacen. Jednostavno dati 2.miliona igraču iz Lucana koji još nema potreban kvalitet je suludo. Prvo da nasi skauti rade kako treba taj Sremcevic bi bio u nasoj omladinskoj školi pa bi bio prosleđen u Grafičar gde bi se pratio. Ovako je plaćen dva miliona i biće prosleđen negde gde ćemo kasnije gledati da ga uvalimo negde. Zvezda ne sme da plaća toliko domaće igrače. Ista situacija je bila i sa Kabicem. Doveli za 800.000, igrao nešto malo, prosleđen u Italiju u Torino , gde se nije snašao i sad gledaj šta ćeš. Dobar skauting je Ogbu onaj momak što je igrao u Grafičar na poziciji stopera, kada je debitovao za nas protiv Zenita...vidi se da momak ima nesto u sebi i da uz pravilan rad može da se plasira u prvi tim za godinu -dve, a momak je došao za džaba ako se ne varam. Dakle ima i dobrih primera, samo što je ovih drugih daleko više. Sad nađoh vest da su Ogbua prodali u Emirati za 800.000 ...momak je bio u Grafičaru a jedan nastup je imao protiv Zenita. Edited June 9 by No name Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 9 Share Posted June 9 Seol je valjda doveden da igra levog beka. Nadam se da cemo dovesti desnog beka i zadnjeg veznog i da nece ostati na krpljenju sa Mickom i Mimovicem koji nisu kvalitet. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 9 Share Posted June 9 1 hour ago, Stanko1997 said: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezdina-bericetna-nedelja-zavrseni-seul-i-puma-za-3500000-evra-i-procente/484305 Jel može neko malo više o Seolu, ko ga je pratio. Ja koliko sam skapirao može da igra oba beka? Ozbiljna korejska disciplina, taktički odličan, igra podjednako dobro oba beka ali i levog veznog. O kakvom se igraču radi govori i činjenica da ga je prošle godine ozbiljno pikirao West Ham. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted June 9 Share Posted June 9 28 minutes ago, Markoss said: Seol je valjda doveden da igra levog beka. Nadam se da cemo dovesti desnog beka i zadnjeg veznog i da nece ostati na krpljenju sa Mickom i Mimovicem koji nisu kvalitet. Malo se isto plašim da ne planiraju dolazak novog desnog beka nego da planiraju Mimovica sto ce na kraju da rezultira u Mijailovica. Zadnji vezni mislim da dolazi u svakom slučaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentatonik Posted June 9 Share Posted June 9 Kad se već svi igramo skauta, ovog malog Finca Topija Keskinena bih kupio bez puno razmišljanja. https://youtu.be/AFEImKiQndQ?si=iYVq1yAFEvNzO89e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted June 10 Share Posted June 10 Puma se razigrala, kakvog igrača su uboli. :biće išutiran k'o buvljiv ker u januaru: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 10 Share Posted June 10 Za upucene... Je l planiramoda pojurimo Ristica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 10 Share Posted June 10 Ne. Seol dolazi kao lijevi bek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted June 10 Share Posted June 10 34 minutes ago, suptil said: Za upucene... Je l planiramoda pojurimo Ristica? Meni se cini da bi se Ristic vratio samo u Srbiju ako mu je alternativa Uganda. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted June 10 Share Posted June 10 Kako će biti veselo na predstavljanju Dalsia i Pume, jedan govori portugalski drugi španski, a ovi naši nisu u stanju da nađu normalne prevodioce. Jbt, kad se setim one gospođe prošle godine na predstavljanju Krasoa 🤦 nije ni čudo što se onako raspao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted June 10 Share Posted June 10 Terzić na RTS-u rekao da će Mimović biti startni desni bek sledeće sezone, a da stiže strani levi bek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 10 Share Posted June 10 36 minutes ago, Guru said: Terzić na RTS-u rekao da će Mimović biti startni desni bek sledeće sezone, a da stiže strani levi bek. U prevodu Srđan Mijailović. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted June 10 Share Posted June 10 AZ bira između Benfike i nas kada je riječ o Pavlidisu. Oni daju 17 miliona, mi 2. Nadam se da će pristati na našu ponudu. 3 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted June 10 Share Posted June 10 51 minutes ago, Guru said: Terzić na RTS-u rekao da će Mimović biti startni desni bek sledeće sezone, a da stiže strani levi bek. Pa to je rekao i u intervju za mozzart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 10 Share Posted June 10 (edited) Evo i ovog. Neka mu je sa srećom i nama sa njim. 🍀 Edited June 10 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 10 Share Posted June 10 Nemam pojma. Jeste da ne plaćamo ništa, ali dečka do sada niko nije kupio, stalno je free transfer. Iz Podtugala u Grčku, iz Grčke na Kipar..... Nisa. optimista. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted June 10 Share Posted June 10 1 hour ago, Guru said: Terzić na RTS-u rekao da će Mimović biti startni desni bek sledeće sezone, a da stiže strani levi bek. Par puta vec najavio da ce Mimovic biti starter, ali mi se cini da je to vise njegova licna zelja. Ne bas da i Milojevic to tako vidi. A za levu stranu i najavio Edina Avdica za buducnost😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted June 10 Share Posted June 10 28 minutes ago, Čočo said: Evo i ovog. Neka mu je sa srećom i nama sa njim. 🍀 Jeff Silva uradio Kanginu foru sa rodnim listom i eto ga opet kod nas. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted June 10 Share Posted June 10 5 minutes ago, Small Owl said: Jeff Silva uradio Kanginu foru sa rodnim listom i eto ga opet kod nas. 🙂 Kamavinga naš.. Bez zajebancije, ako ovaj bude igrač poješću moju forumašku trenersku diplomu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Posted June 10 Share Posted June 10 Tacno po Tozinoj faci znam koji je doveden jer se smatra pojacanjem a koji da se odradi kombinacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts