Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, Molina23 said:

Predlažem marketingu CZ neku akciju tipa natoči 15 litara i odigraj štopera u ligi sa grande Rodom. Kad već teraju cirkus neka bude svetski.

Razmisljam da se ponudim Miloju za neku Ibrahim Gaj ulogu mesara 😇

Terzic opet igrao golove 😄

• Ha-ha 2
Posted (edited)

Nezadovoljni su Radonjicem. Lose trenira, lose se ponasa. Na sve to, Milson je imao i neke klauzule da mora da pocinje, pa je ovom to i dodatno smetalo.

Sumnjam ja da ce on ostati sledece sezone. A mislim i da je zavrsio sa ozbiljnom fudbalom, nema zelju da igra.

Edited by Markoss
  • Tuzno 1
Posted
11 minutes ago, Markoss said:

Nezadovoljni su Radonjicem. Lose trenira, lose se ponasa. Na sve to, Milson je imao i neke klauzule da mora da pocinje, pa je ovom to i dodatno smetalo.

Sumnjam ja da ce on ostati sledece sezone. A mislim i da je zavrsio sa ozbiljnom fudbalom, nema zelju da igra.

On u utakmicama LŠ nije pokazivao dovoljno ozbiljnosti, to je dovoljno za procenu šta se od njega može očekivati.

Posted
1 hour ago, Milko Miller said:

Igrao od pocetka protiv OFK u kupu, protiv Radnickog u prvenstvu i protiv PSV, ali to ne menja cinjenicu. Nije igrao nijednom od pocetka do kraja ove sezone.

Sto se plana tice, ne bih rekao da nemaju plan. Plan je od pocetka bio da je ova polusezona "nebitna" i samo da se odradi, mozda da se izforsiraju par klinaca. Prodali su svakog gde je stigla ok ponuda, pustili svakog na pozajmicu/raskid ako su mogli da stede na plati. Sad da li pre kvalifikacija moze da stoji tim koji je kvalitetan i uigran je vrlo upitno, ali strategija je da se sve odradi do pocetka Jula.

Ah brate, to sve zvuči samo ne kao ozbiljan plan i strategija. A i pokazaće se u evro kvalifikacijama.

• Like 1
Posted

Srećna titula ciganijo! A vama "realnim i poštenima" evo klipa da se sjetite "realnijeg" i "poštenijeg " vremena.

Od "prostitucije" do vraćene institucije!

Od sms 2344 do 8 u nizu! 

Crvena zvezda će danas postati šampion Srbije osmi uzastopni put i po broju titula izjednačiti se sa Realom i Juventusom (36).

Fudbal je Zvezda!

• Love 1
  • Tuzno 1
Posted
4 hours ago, borisbakic said:

Srećna titula ciganijo! A vama "realnim i poštenima" evo klipa da se sjetite "realnijeg" i "poštenijeg " vremena.

Od "prostitucije" do vraćene institucije!

Od sms 2344 do 8 u nizu! 

Crvena zvezda će danas postati šampion Srbije osmi uzastopni put i po broju titula izjednačiti se sa Realom i Juventusom (36).

Fudbal je Zvezda!

Ne znam da li su na ovom forumu toliko mladji ljudi pa se ne secaju horora koji nam je pravila drzava u to vreme. Plan je bio da se Marakna srusi da se prave trzni centri, Dzaja i Cvele su imali Holivudsko hapsenje dok su drzavom slobodmo setali najveci kriminalni sljam, evo nabrojacu Partizanove filijale iz tog vrmena Buducnost Bantaski dvor, Borac Cacak, Metalac, Hajduk Kula, Smederevo, Bsk Borca. Kazu Dule Vujosevic je imao sistem u kosarci, koji sistem? Zvezdi nosi koseve a njima pare i moja pokojna baba bi znala da iskoristi taj sistem. I meni je muka od realnih Zvezdasa. Mi smo 10 nivoa iznad ove lige, za LS smo preslabi i siromasni i to je to. Stadion je prazan zbog Delija koje nece za sad da se okrenu protiv ove vlasti i zbog Terzica koji javno podrzava ovu vlastu, ljude to tera sa stadiona a ne Zvezdina igra. Sadasnji Partizan je 10 puta bogatiji od Zvezde sa Ignjatijevicem, Gavricem, Gumom Bogdanovicem, Ljubom Nenadicem i da ne nabrajam ostale koji danas u Graficaru ne bi igrali...

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Čestitke svima na tituli!

Čestitam Terzi mađijii  što su proslavu iste gledali sa 3000 navijača na "Rajku".

Koliko dan i utakmica za radost toliko,možda još više, za tugu i razočarenje.

Edited by Zadnji vezni
  • Like 1
Posted

Čestitam svim ciganima 8. u nizu. 

Što se posete tiče baš ima dosta razloga zašto je slaba, politika, titula osvojena u avgustu, hladno vreme, košarka a nekako je i ovaj tim malo bezličan pogotovo ova druga polusezona sa milion promena. 

• Like 2
Posted

Mogao je i Terza da bude kandidat za premijera. Uspesan, obrazovan, bez  mrlja... Da paralelno vodi i Zvezdu i državu