FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu - Page 439 - Fudbal - VOX92 Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Recommended Posts

Posted
34 minutes ago, suptil said:

Jadna poseta.

A besplatan ulaz. 

Jbg, kako sejes, tako zanjes. 

Ne mogu da kazem da mi nije drago. 

• Like 17
Posted

Ali takticar koji pretumba sastav i pozicije u timu pa se nešto iščudjava na klupi, odmahuje rukama. 

Ima X krilnih igraca, a on počne bez ijednog,  jer je Milson bio zamišljen i kao bek, pošto annan nije igrao. Izlaskom Milsona zvanično igramo bez krila. 

To samo on može da uradi,  da meč igra bez levog beka I bez ijednog krila, a za uzvrat nagomila sve živo u sredinu terena.

Maksimovic igra na krilu, I to na kontra krilu. Momak nije krilo, ubio ga je u pojam još protiv Barselone kada ga je stavio na krilo , I od tada momak ne može da se vrati na nivo, bez obzira na povremene bljeskove.

Posted
48 minutes ago, JPM said:

Igra se dok Zvezda ne da gol.

Jebem te ligo.

Jesi li gledao utakmicu ili onako, radi privlačenja pažnje pišeš ovakve stvari? 

• Like 5
Posted
6 minutes ago, TB Told said:

Jesi li gledao utakmicu ili onako, radi privlačenja pažnje pišeš ovakve stvari? 

Gledao. I? Sta cemo sad?

Posted
1 minute ago, TB Told said:

Ništa, da bar nisi gledao imao bi izgovor za napisanu glupost.

Drzi se ti svojih misli, pusti mene.

Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Vidim da su delije dominirale sa pirotehnikom.

Tri duža prekida utakmice zbog dimčine koja je kuljala sa Severa... Al' to vreme verovatno nije trebalo da se nadoknadi, nego lepo sudija da svira kraj u 90. minutu umesto što je pustio dA se iGra dOk ZvEzDa nE da gOL.

• Like 5
  • Ha-ha 1
Posted

Poseta bedna, i ako je. Igra losa, sto se tice nadoknade ko je gledao utakmicu onda zna da se nije igralo dok Zvezda ne da gol nego se igralo koliko je i trebalo. Sudija je nadoknadio utakmicu 10 minuta u trenutku vec pocetkog prekida i nije se igralo sve do 98 minuta. 

• Like 2
Posted
24 minutes ago, Amigo21 said:

Poseta bedna, i ako je. Igra losa, sto se tice nadoknade ko je gledao utakmicu onda zna da se nije igralo dok Zvezda ne da gol nego se igralo koliko je i trebalo. Sudija je nadoknadio utakmicu 10 minuta u trenutku vec pocetkog prekida i nije se igralo sve do 98 minuta. 

Zvanično je bilo 17.800 navijača.  Nisam stigao da odem, pa ne mogu da zaključim uživo, ovako gledajući preko tw čini mi se da je cifra velika. Doduše nisam preko tv -a, uhvatio zapad i koliko je bilo ljudi.

Posted

Više dileja bilo u Ćacilendu nego na severu. Pune oči miline ovakve jadne posete. Dabogda vam niko na stadion ne došao više. 

• Like 4
Posted
13 hours ago, No name said:

Zvanično je bilo 17.800 navijača.  Nisam stigao da odem, pa ne mogu da zaključim uživo, ovako gledajući preko tw čini mi se da je cifra velika. Doduše nisam preko tv -a, uhvatio zapad i koliko je bilo ljudi.

Ovo samo u slučaju da stadion prima 100 hiljada. Jasno je da nije bilo više od 7-8 hiljada. I neka, zaslužili su. Lično, neću otići više nakon što je lice s poternice pokazalo srednji prst svima nama koji nismo Ćaci i lojalisti. Dok ne oslobodimo klub od ovog zla...

• Like 7
Posted

20241118mmekipa06-1200x630.jpg

Samardzic i Maksimovic imaju 185 cm, Pavlovic i Petrovic 194 cm, Mitrovic 189 cm. 

Tesko da je Veljkovic ispod 187. Na sajtu FSS cak stoji da je visok 190, sto je previse, ali svakako mu visina nije problem.

Definitivno je potreban bar jos jedan (startni) stoper jer je Veljkovic jako sklon povredama. Milosavljevic je zelen, sa Djuricem samo gubimo vreme, Sandoval totalna nepoznanica.

Pominje se onaj Mitrovic iz Genta, nadam se da cemo taj metak izbeci. On je i u prajmu bio upitan, a u ovoj fazi karijere je zreo za komandovanje odbranom OFK-e ili IMT-a.

• Like 2
Posted

Duo Elšnik-Krunić mi se sve više svidja iz kola u kolo. Prvo je Rade imao odličnu utakmicu protiv Napretka dok je Timi odigra odlično protiv Železničara. I juče su imali nekoliko jako lepih poteza u napadu. Sasvim solidna baza na sredini za Evropu kojoj je potreban  rezervni pivot drugačijih karakteristika od Krunića. 

Uz Šerifa, Ivanića i Glazera to je jedina osnova dorasla Evropi. Ostali ili neće dočekati leto i sledeću sezonu (Silas, Radonjić i Duarte) ili nemaju potreban kvalitet. Kod Seola se sada, sa ovom amaterskom zadnjom linijom, baš vide nedostaci u odbrani.

Posted
3 minutes ago, Milko Miller said:

Onda forum mozda nije pravo meste za tebe.

Pusti mene da o tome odlucim.

Posted
3 hours ago, Мџе said:

Duo Elšnik-Krunić mi se sve više svidja iz kola u kolo. Prvo je Rade imao odličnu utakmicu protiv Napretka dok je Timi odigra odlično protiv Železničara. I juče su imali nekoliko jako lepih poteza u napadu. Sasvim solidna baza na sredini za Evropu kojoj je potreban  rezervni pivot drugačijih karakteristika od Krunića. 

Nisu ove utakmice dobar uzorak. Iako su pojedinacno dobri igraci, mislim da kao tandem imaju problem jer su spori za LS nivo. Svakako bih voleo da ih vidim jos jednom na LS utakmicama, ali u malo drugacijem timu.

Inace, nas klub se bas provlaci kroz blato ovih dana. Niko ne spori da je u upravi sns bagra, ali treba napraviti razliku izmedju tih ljudi i onoga sto cini jedan klub, a to su grb, dresovi, stadion, istorija. Zvezda je postojala i pre njih, a postojace i posle njih. Mene samo zanima gde su svi ovi moralisti bili kada su nam skoro svi bitni klubovi iz SD dovedeni na ivicu gasenja. Da li je iko ikada odgovarao za to? Da li je bilo ko od gomile ovih objektivnih ljudi kojima se gadi Zvezda tada pozivao na odgovornost za urusavanje najveceg kluba u zemlji? 

Terzicu mrs iz kluba!

• Like 1
Posted

Kada covek procita neke debilne izjave na drustvenim mrezama u stilu navijao sam za Zvezdu a sada navijam za Partizan zbog ovih desavanja, covek da se samo nasmeje. Nova i Sporr klub prave taj debilozni narativ na koji mogu da se navuku samo budaletine. Zbog jedne budaletine Terzica danima klub provlace kroz blato. Kao da je neko jedva docekao.

Navijace sa severa stalno pljujem, zasluzili su to. Ipak, neke stvari sto se tice njih u vezi protesta u Beogradu  su za pohvalu. Menjaju se stvari i kod njih.

• Like 5