Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

Na stranu Mimovic, meni je najjaci utisak™ koliko je napumpan Maksimovic a decko nema ni brzinu, ni znanje, ni dribling, bukvalno nista, jedan "dovoljno dobar" igrac za domacu ligu i to je to

• Like 4

1 minute ago, Milko Miller said:

Djiga poprilično slab danas, rekao bih prva loša utakmica pa možda i u celoj sezoni za njega. 

Zašto, ne čuva saigrače dovoljno dobro? Jednu njegovu grešku sam primetio. Mogao je da se izvuče i da naprave ofsajd zamku Leau kad je postigao gol.

• Like 1

Da bi uradili nešto protiv ovako kilave ekipe na strani kao što je trenutno Milan,moraš izaći sa stavom,mudima,odlučan,čvrst,bez straha i zadrške sa jasnim ciljem i planom ,sve ono što nismo videli u prvih 45 min.

Mada nisam ni očekivao neki spektakl od igre i taktike jer ipak se igra u gostima a trener je Milojević.

Očekujem malo više hrabrosti i odlučnosti u 2 pol. Ali plašim se nas samih da me bude imamo ih sad o ops glupost I 2-0.

Dajte malo hrabrosti i odlučnosti majku mu šta ima da se izgubi?

Edited by Zadnji vezni

5 minutes ago, Мџе said:

Nije ni prvi ni poslednji bek koji povukao kontru, nažalost je izgubio loptu i potonji presing je bio nepotreban. Svi jgrači izlaze iz pozicija ali ih saigrači pokrivaju i Silas je odradio očajan posao sa svojim korekcijom tu.

To si u pravu, nije bila ni loša ideja da pobegne igračima Milana i napravi još više prostora, ali nije bio u stanju, morao je ranije osloboditi se lopte i preda je Milsonu. Užasan je danas, ali je i imao dugu pauzu, a nije on taj kvalitet koji će odmah posle pauze doneti korist. Treba mu vremena. Nije baš ni takav tutuban kako se ovde piše.

• Like 3

3 minutes ago, Milko Miller said:

Djiga poprilično slab danas, rekao bih prva loša utakmica pa možda i u celoj sezoni za njega. 

Ja nisam to primetio, standardno je najbolji pozadi uz par maestralnih intervencija. Mozda je imao jednu-dve lose procene, ali nije mu lako, mora da motri i na njihove i na nase igrace.

• Like 3

6 minutes ago, Мџе said:

Nije ni prvi ni poslednji bek koji povukao kontru, nažalost je izgubio loptu i potonji presing je bio nepotreban. Svi jgrači izlaze iz pozicija ali ih saigrači pokrivaju i Silas je odradio očajan posao sa svojim korekcijom tu.

Upravo to. Ispade da bek nikad ne ide napred i nikad ne gubi loptu.  Cak je i probao odmah sa presingom da uspori tranziciju, na kraju krajeva Leao je prosao izmedju dva stopera koji su stojali previse siroko i ne prati se kretnja Lea koji se vraca iz ofsajda. Nije ovo gol Mimovica vec cista majstorija Lea + njegova brzina, cak mozda ni golman nije trebao izletati jer su ga stoperi poceli hvatati.

• Like 4

3 minutes ago, Knipex said:

Zašto, ne čuva saigrače dovoljno dobro? Jednu njegovu grešku sam primetio. Mogao je da se izvuče i da naprave ofsajd zamku Leau kad je postigao gol.

Ne znam jel jednom uspeo da zaustavi igrača 1 na 1. Često i lose procenio duge lopte. Ali on svakako ima pravo na lošu utakmicu, a i mora da pomogne Mimovicu jer Leao radi šta god zeli na levoj strani. 

13 minutes ago, TB Told said:

Mimović ima ukupno 240 minuta u evropskim utakmicama do sada, tako da i to treba imati u vidu

Pitanje je zašto ima i on i mali Maksimović iako su daleko od evroligaških igrača. Svi znamo zašto i kako i zato ne treba psovati te klince nego bizgovčinu koja vodi klub.

10 minutes ago, suptil said:

Silas ne moze da pokripi Mimovica. Haotican je Mimovic, kao u basketu kao da tipuju igraca kod koga lopta da bude, kod onog koji ne moze kos da pogodi, tako sa Mimovicem. Kakve decko kretnje ima ne tipicne za beka. Bespotrebno se uvlaci u sredinu. Ma uzas je neadekvatan pojam za objasniti.

Mimović je imao poprilično loš start sezone, jul i prvi deo avgusta je odigrao jako loše. Onda je počeo da saradjuje kao da je TAA lično i protiv Bodea odigrao odličan dvomeč. Mlad je igrač, izašao iz povrede i treba mu vremena a drugog beka nemamo.

• Like 1

1 minute ago, Мџе said:

Koja je svrha Šerifa stvarno ne znam, verovatno da bi se par puta naguzio i izvukao faul. Sva fluidnost se gubi sa njim

na terenu a imamo igrača na klupi koji bi doneo sve što nam treba.

Baš i on užasan, lopta u njegovim nogama je sigurno izgubljena. 

• Like 1