Ikac Posted October 27 Share Posted October 27 Partizan 0:4 - Inter 0:4; Radnički 5:1 - Monako 1:5 - Spartak 1:5; Moj plan za Barsu je da izgubimo od Vojvodine 1:0. 9 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted October 27 Share Posted October 27 Jedan dobar podsetnik i primer kako može. Siti je pre toga pobedio svih 10 utakmica u seozni koji su odigrali pre ovog meča u dok je Seltik u prethodnom kolu LŠa izgubio od Barselone na Nou Kampu 7-0. Kelti su ušli da se pobiju i uhvatili Siti na spavanju svojom agresijom. Šestog novembra će Barsa verovatno ući sa mešovitim sastavom i biti van totalnog fokusa. Jedna ratnička partija i ko zna. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted October 27 Share Posted October 27 Sve je moguće, svakako. Ali je najpre potrebno da se Miloje postane Smisloje, umesto onog zabranjenog nadimka, i postavi formaciju u kojoj nijedan igrač neće igrati ono što nikada nije igrao pre toga. Da se izričito zabrani carinjenje lopte, pitschzkuliranje sa pasovima u 16, prekombinovanje kod prekida, što nas je koštalo 8/11 primljenih golova u prva tri kola. Bukvalno samo logične smernice u igri, ništa više od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted October 27 Share Posted October 27 Kakav je status Glazera, Drkusica, Mimovica i Ivanica? Ako su oni spremni za deset dana, onda i možemo u normalnoj formaciji da igramo: Glazer - Seol, Djiga, Drkusic, Mimovic - Krunic, Elsnik, Maksimovic - Ivanic, Serif, Silas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted October 27 Share Posted October 27 Muka me hvata na samu pomisao da će Jamal napadati Rodića 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted October 27 Share Posted October 27 59 minutes ago, Мџе said: Jedan dobar podsetnik i primer kako može. Siti je pre toga pobedio svih 10 utakmica u seozni koji su odigrali pre ovog meča u dok je Seltik u prethodnom kolu LŠa izgubio od Barselone na Nou Kampu 7-0. Kelti su ušli da se pobiju i uhvatili Siti na spavanju svojom agresijom. Šestog novembra će Barsa verovatno ući sa mešovitim sastavom i biti van totalnog fokusa. Jedna ratnička partija i ko zna. Tesko da ce u ovom novom formatu da timovi izlaze sa kombinovanim sastavima. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted October 27 Share Posted October 27 Sport klub odmah danas pise kako je Milson nezadovoljan u klubu i kako je primio samo jednu platu do sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted October 27 Share Posted October 27 1 hour ago, dzakala said: Sport klub odmah danas pise kako je Milson nezadovoljan u klubu i kako je primio samo jednu platu do sada Preneli su vest sa izraelskog portala koji je pisao kako ce nas Bahar tuziti uefi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 27 Share Posted October 27 Lekovic tankosava. Trebali su Spancima da ga daju i za 2 miliona ako su ovi hteli. Milosavljevic jeste talentovan, ali i on mi deluje kao lik koji po profilu nije stoper za Zvezdu. Trom je, slabo okretan, al dobra noga, solidna tehnika, skok igra. Svakako treba da uzme Lekoviceve minute, mozda pokaze da moze, jer ovaj nije za Zvezdu. Rodica ne mogu vise da gledam cak ni na ovim laganim SL utakmicama. Milson mora vise minuta da uzme svakako, skupo je placen, nije ni dobio postenu sansu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted October 27 Share Posted October 27 Vukicevica treba vratiti iz ofke, bolji je od Lekovica i Milosavljevica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted October 27 Share Posted October 27 Mislim da ce Milson dobiti sansu, ljubimac je povredjen do kraja sezone, a onaj mentol ne pokazuje da ce uskoro biti spreman osim za 20 poslednjih minuta protiv Tekstilca. Po meni, mi mnogo vece sanse za neki bod u LS imamo na gostovanjima. Milan i Jang Bojs. Docekujemo Barsu, Stutgart i PSV, koji ima 10-0-0 u Holandiji, uz gol razliku + zilion 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted Sunday at 08:09 PM Share Posted Sunday at 08:09 PM Bio sam na stadionu 2019 protiv Bajerna iz Minhena, isto novembar...0-6...ono je bio pakao...nismo prešli centar...29 njihovih udaraca ka golu...Doduše i naš tim u tom trenutku su činili dosta slabi igrači poput Gobeljica, rodica, Vukanovica u startnoj postavi... Sad dolazi Barselona...level iznad i u zamahu...Recimo onaj Monako je uspeo da ih dobije skoro, a videli smo kako deluje kada se suprostaviš takvim timovima. Sinoć je Barselona imala 6 mladih igrača protiv Reala...a takvi su najopasniji, željni dokazivanja. Ovde izadješ i samo se moliš da im se ne igra, da se čuvaju povreda, I da su došli da otaljaju posao, inače ne gine razbijanje. Ono što je pozitivno to je što će ceo fudbalski svet hteti da pogleda Barsu posle Reala, I što mi kao klub i naši igrači mogu da poprave svoj imidž, pa da se uz fanaticnu borbu uz pun stadion lepo predstavimo fudbalskom svetu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted Sunday at 08:48 PM Share Posted Sunday at 08:48 PM Dobra 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Monday at 08:16 AM Share Posted Monday at 08:16 AM On 10/26/2024 at 7:25 PM, Kosjan Willavić said: Drago mi je zbog Milsona kao da sam ga ja dao. Ogresio se Miloje o njega, covek zna fudbal i samo treba imati strpljenja za njega Ni prvo ni poslednje krilo koje bez ikakvog razloga ne vidi teren kod Miloja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted Monday at 10:50 AM Share Posted Monday at 10:50 AM Ranije je bar mogao da se sanja dobar rezultat pred ovakve utakmice. Sad cim uhvati san, izleti Fredi sa loptama umesto sečiva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted Monday at 08:01 PM Share Posted Monday at 08:01 PM (edited) Drkušic se oporavio, I biće spreman za LŠ i Barselonu. Dobra vest. Uz Seola , Djigu i Drkušica, možda bi mogao da stavi Degeneka na desnog beka I tako sklopi zadnju liniji. Njemu ta pozicija nije strana, igrao je već to u reprezentaciji. Serif Milson Maksimovic Silas Krunic Elšnik Seol Djiga. Drkušic. Degenek Ilić Edited Monday at 08:02 PM by No name Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted Monday at 08:08 PM Share Posted Monday at 08:08 PM Degenek nije prijavljen za LS 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted Monday at 08:29 PM Share Posted Monday at 08:29 PM Pa da je i prijavljen, nije igrao jako dugo i teško da je prava opcija za LŠ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted Monday at 08:53 PM Share Posted Monday at 08:53 PM Bio je sad na klupi za rezerve u Subotici, mogao je da igra, pa sad u sredu protiv Tekstilca, pa i u Subotu protiv Vojvodine...da uhvati neki kontinuitet...Ali džaba kad nije prijavljen, totalno sam na to zaboravio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted Monday at 09:13 PM Share Posted Monday at 09:13 PM Pisu da bi Avdic trebao debitovati protiv tekstilca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted Monday at 09:42 PM Share Posted Monday at 09:42 PM Ma koji Degenek da se uigra, covek nije vise od godinu dana odigrao ni prijateljsku utakmicu. Igrace Avdic sutra, ali ne verujem da ce poceti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted Tuesday at 08:02 AM Share Posted Tuesday at 08:02 AM Unistavamo karijere igracima - Zvezdan Terzic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Tuesday at 08:58 AM Share Posted Tuesday at 08:58 AM Ne razumem sad ovo sa Mancester Sitijem. Zasto bismo odredjivali unapred igrace i dozvoljavali "kaparisanje"bilo koga? Jel smo im mi filijala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Tuesday at 09:07 AM Share Posted Tuesday at 09:07 AM Je li to protiv Tekstilca igramo na Rajku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted Tuesday at 09:08 AM Share Posted Tuesday at 09:08 AM 1 minute ago, Don Dusko said: Je li to protiv Tekstilca igramo na Rajku? Igramo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts