Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

Jedan dobar podsetnik i primer kako može. Siti je pre toga pobedio svih 10 utakmica u seozni koji su odigrali pre ovog meča u dok je Seltik u prethodnom kolu LŠa izgubio od Barselone na Nou Kampu 7-0. Kelti su ušli da se pobiju i uhvatili Siti na spavanju svojom agresijom. Šestog novembra će Barsa verovatno ući sa mešovitim sastavom i biti van totalnog fokusa. Jedna ratnička partija i ko zna. 

• Like 1
  • Ha-ha 1

Sve je moguće, svakako. Ali je najpre potrebno da se Miloje postane Smisloje, umesto onog zabranjenog nadimka, i postavi formaciju u kojoj nijedan igrač neće igrati ono što nikada nije igrao pre toga. Da se izričito zabrani carinjenje lopte, pitschzkuliranje sa pasovima u 16, prekombinovanje kod prekida, što nas je koštalo 8/11 primljenih golova u prva tri kola.

Bukvalno samo logične smernice u igri, ništa više od toga. 

Kakav je status Glazera, Drkusica, Mimovica i Ivanica? Ako su oni spremni za deset dana, onda i možemo u normalnoj formaciji da igramo: 

Glazer - Seol, Djiga, Drkusic, Mimovic - Krunic, Elsnik, Maksimovic - Ivanic, Serif, Silas 

59 minutes ago, Мџе said:

Jedan dobar podsetnik i primer kako može. Siti je pre toga pobedio svih 10 utakmica u seozni koji su odigrali pre ovog meča u dok je Seltik u prethodnom kolu LŠa izgubio od Barselone na Nou Kampu 7-0. Kelti su ušli da se pobiju i uhvatili Siti na spavanju svojom agresijom. Šestog novembra će Barsa verovatno ući sa mešovitim sastavom i biti van totalnog fokusa. Jedna ratnička partija i ko zna. 

Tesko da ce u ovom novom formatu da timovi izlaze sa kombinovanim sastavima.

• Like 1
  • Ha-ha 1

1 hour ago, dzakala said:

Sport klub odmah danas pise kako je Milson nezadovoljan u klubu i kako je primio samo jednu platu do sada

Preneli su vest sa izraelskog portala koji je pisao kako ce nas Bahar tuziti uefi.

• Ha-ha 1

Lekovic tankosava. Trebali su Spancima da ga daju i za 2 miliona ako su ovi hteli. Milosavljevic jeste talentovan, ali i on mi deluje kao lik koji po profilu nije stoper za Zvezdu. Trom je, slabo okretan, al dobra noga, solidna tehnika, skok igra. Svakako treba da uzme Lekoviceve minute, mozda pokaze da moze, jer ovaj nije za Zvezdu.

Rodica ne mogu vise da gledam cak ni na ovim laganim SL utakmicama.

Milson mora vise minuta da uzme svakako, skupo je placen, nije ni dobio postenu sansu.

Mislim da ce Milson dobiti sansu, ljubimac je povredjen do kraja sezone, a onaj mentol ne pokazuje da ce uskoro biti spreman osim za 20 poslednjih minuta protiv Tekstilca. 

Po meni, mi mnogo vece sanse za neki bod u LS imamo na gostovanjima. Milan i Jang Bojs. Docekujemo Barsu, Stutgart i PSV, koji ima 10-0-0 u Holandiji, uz gol razliku + zilion

• Like 1

Bio sam na stadionu 2019 protiv Bajerna iz Minhena, isto novembar...0-6...ono je bio pakao...nismo prešli centar...29 njihovih udaraca ka golu...Doduše i naš tim u tom trenutku su činili dosta slabi igrači poput Gobeljica,  rodica, Vukanovica u startnoj postavi...

Sad dolazi Barselona...level iznad i u zamahu...Recimo onaj Monako je uspeo da ih dobije skoro, a videli smo kako deluje kada se suprostaviš takvim timovima.

Sinoć  je Barselona imala 6 mladih igrača protiv Reala...a takvi su najopasniji, željni dokazivanja.

Ovde izadješ i samo se moliš da im se ne igra, da se čuvaju povreda, I da su došli da otaljaju posao,  inače ne gine razbijanje. 

Ono što je pozitivno to je što će ceo fudbalski svet hteti da pogleda Barsu posle Reala, I što mi kao klub i naši igrači mogu da poprave svoj imidž,  pa da se uz fanaticnu borbu  uz pun stadion lepo predstavimo fudbalskom svetu. 

• Ha-ha 1

Drkušic se oporavio, I biće spreman za LŠ i Barselonu. Dobra vest.

Uz Seola , Djigu i Drkušica, možda bi mogao da stavi Degeneka na desnog beka I tako sklopi zadnju liniji. Njemu ta pozicija nije strana, igrao je već to u reprezentaciji. 

Serif

Milson     Maksimovic    Silas

Krunic         Elšnik

Seol     Djiga.      Drkušic.  Degenek

Ilić 

Edited by No name