No name Posted July 12 Share Posted July 12 Dobra provera pre svega na fizičkom planu. Delujemo dobro sa te strane, a ne igramo loše ni presing. Vicešampion Argentine, I trenutno prvi na tabeli. Dakle igramo protiv ekipe kojoj je prvenstvo u toku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted July 12 Share Posted July 12 Menjajte bre ovu Vezaru od 4 mil. Svaki napad je upropašten. I ovu kontru je upropastio sa prijemom Ala štok od vrata. Kakav bezveznjak jbt!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted July 12 Share Posted July 12 Osvojili smo turnir pa smo se opustili. Zato ovako igramo 😉. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brajan Danston Posted July 12 Share Posted July 12 I još jednom da se ponovim. Mimović mora da bude prva postava. Eto nam ga desni bek za reprezentaciju samo ako se sa njim radi kako treba. Hvang bogotac. Ovo ostalo ne bih komentarisao ovog puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 12 Share Posted July 12 9 minutes ago, Brajan Danston said: I još jednom da se ponovim. Mimović mora da bude prva postava. Eto nam ga desni bek za reprezentaciju samo ako se sa njim radi kako treba. Hvang bogotac. Ovo ostalo ne bih komentarisao ovog puta. Kombinovan tim. Mene raduje prisustvo Lekovica. Mislim da ce decko da se izbori za startnu postavu. Sto se repke tice i desnog beka imamo Kostu Nedeljkovica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted July 12 Share Posted July 12 Ovo tenhicki izgleda negledivo. Nismo prethodnih godina licili na Barselonu, ali ovoliko kamenjara bas bode oči. U eri gde se podrazumeva da golman igra nogom, mi napred imamo kamion igraca koji su u svadji sa loptom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 12 Share Posted July 12 Glazer - Mimovic, Djiga, Stojic, Seol - Dalsio, Hvang, Ivanic - Puma, Katai, Serif. Skromno, ali bolje od ovoga nemamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim Posted July 12 Share Posted July 12 11 minutes ago, fradler said: Glazer - Mimovic, Djiga, Stojic, Seol - Dalsio, Hvang, Ivanic - Puma, Katai, Serif. Skromno, ali bolje od ovoga nemamo... Koliko je uopste realno da Hvang ostane ovde? Na kraju sezone se pricalo da ima neku skromnu klauzulu i da je izvesno da ce otici ali u zadnje vrijeme ni rijeci o tome? Sa druge strane iskreno se nadam da Katai nece biti starter, uz duzno postovanje za sve sto je pokazao ali on u ovom trenutku nema snage da istrci 15 minuta fudbala na najvisem nivou.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted July 12 Share Posted July 12 Dopalo mi se kako je odigrao Dalsio. Sigurna, uglavnom unapred, dodavanja, jako dobar presing i brzo se vracao nazad da pokrije rupe. Igra inteligentno i bice dobar par sa Hvangom. Sa druge strane nije mi se bas dopao Luka Ilic na desetci. Nekoliko neuspesnih duplih paseva, par pogresnih kratkih paseva, lose se postavljao u nekim situacijama, mislim da to nije pozicija za njega. Par sekvenci od Dalsia: 1. https://www.youtube.com/clip/UgkxNLjaaiHjwMuiKmEejVWmhN_qH41WGO4P 2. https://www.youtube.com/clip/UgkxglEH529UXUetAIituEx0yPOZbB2MZkWP 3. https://www.youtube.com/clip/UgkxvEQfV6LZKp593E1TGQTQ9_C1bpc1vdEo 4. https://www.youtube.com/clip/UgkxMboCo6AkL9P3JrEud14NHdBIYB07DUhF 5. https://www.youtube.com/clip/Ugkxyc1gKC09Lm003cfqQjf0fuiIfxRmM2JS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted July 12 Share Posted July 12 Presmesni smo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 12 Share Posted July 12 19 minutes ago, fradler said: Glazer - Mimovic, Djiga, Stojic, Seol - Dalsio, Hvang, Ivanic - Puma, Katai, Serif. Skromno, ali bolje od ovoga nemamo... Spajić će biti prvi štoper i kapiten. Djiga ili Stojić će biti parnjak. Po meni Djiga treba biti u prvoj postavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted July 12 Share Posted July 12 Ako ca nam bekove igrati Rodic i Mimovic dzaba se trudimo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted July 12 Share Posted July 12 Katai je bivsi igrac, a na tom putu je i Ivanic. Drugopomenuti odavno vise nema sta da trazi po krilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bax Posted July 12 Share Posted July 12 Ivanić se kasnije priključio pripremama jer je postao otac. Kao i svake godine malo sporije ulazi u sezonu, a onda biva jedan od dvojice-trojice najboljih igrača ekipe. Ne dirajte Mirka, ne može on nikako u isti koš sa Rodićem i Kataijem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 12 Share Posted July 12 (edited) Bruno Duarte novi napadač Crvene Zvezde. Brazilac, platili smo 2 miliona. Igrao za Faranse, portugalska liga. Prošle sezone dao 13 golova. Edited July 12 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted July 12 Share Posted July 12 1 minute ago, Čočo said: Bruno Duarte novi napadač Crvene Zvezde. Platili smo 2 miliona. Igrao za Faranse, portugalska liga. Prošle sezone dao 13 golova. Upravo čitam po portalima. Zna li ko šta više o momku? Čija kombina,Jel novi Tomane ili je pak bolji od pomenutog? Kontam gori od ovog Šerifa ne može biti.Mada to nije neko dostignuće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 12 Share Posted July 12 8 minutes ago, Zadnji vezni said: Upravo čitam po portalima. Zna li ko šta više o momku? Čija kombina,Jel novi Tomane ili je pak bolji od pomenutog? Kontam gori od ovog Šerifa ne može biti.Mada to nije neko dostignuće. Kad vidim za koje cifre je išao iz kluba u klub( najveća 600k) a mi dajemo 2m za njega takvoga od 28.godina, nešto mi smrdi. Mi smo opštepoznati po preplaćivanju igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 12 Share Posted July 12 Just now, Čočo said: Kad vidim za koje cifre je išao iz kluba u klub( najveća 600k) a mi dajemo 2m za njega takvoga od 28.godina, nešto mi smrdi. Mi smo opštepoznati po preplaćivanju igrača. Sta ima da ti smrdi, druze? Sve je ovde cisto i po pravilima sluzbe, zato smo toliko napredovali i ceka nas svetla buducnost. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 12 Share Posted July 12 Milojeviceva zelja. Videcemo kakav je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted July 12 Share Posted July 12 Duarte mi ovako na keca liči na pokušaj da zabodemo nekog našeg Saldanju. Slična građa i stil igre, šunjalica u 16 i solidan paker. Trapaviji sa loptom i pred golom od Šerifa sigurno neće biti. A obeštećenja više ne treba ni gledati, Šerif je šatro 4 miliona, Turci kažu 1.5 njima plaćeno, Bukari sa 1.5 otišao na 3 itd. Terzićevo knjigovotstvo trpi sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 12 Share Posted July 12 Ima sasvim korektnu statistiku. 30 golova i 14 asistencija na 110 utakmica. Ono, nije 4 gola na 30 utakmica a zadnju odigrao prosle godine...i ja odmah zadovoljniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted July 12 Share Posted July 12 44 minutes ago, Markoss said: Milojeviceva zelja. Videcemo kakav je. Uvek se setim nesretnog Žandera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miso Posted July 12 Share Posted July 12 Kakva smo mi krs ekipa... i kakva cemo tek biti sa ovakvim pojacanjima. A hocemo da iramo Ligu Sampiona sa pojacanjima koji dolaze iz klubova koji nikad nisu imali imperativ pobeda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 12 Share Posted July 12 Ajde da vidimo dal ce nabosti konacno nekog iz Portugala, sa Francuskom nisu imali srece😂. Vise mi se svidjao ovaj Idan ali dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentatonik Posted July 12 Share Posted July 12 (edited) Ovaj Duarte uopšte ne deluje loše na snimcima. Ako nije zaboravio ono što je znao, ovo bi moglo biti dobro pojačanje. Potpuno drugi tip igrača u odnosu na Endiajea. Tehnički neporedivo bolji, ume da fintira, dobra igra glavom, šutira s obe noge. Šteta što nije mlađi, ali još je u dobrim igračkim godinama. Dobar igrač definitivno, ovde mi je više pitanje kako će se uklopiti u Zvezdi. Edited July 12 by pentatonik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts