Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

3 minutes ago, Markoss said:

Spajic uzasan. Ni moj miljenik Krneta nije imao dva kiksa po mecu jbt. Covek dva puta kao zadnji igrac gubi loptu.

Drkusic naivan ispao. 

Podseca na Milana Dudica sa tim povremenim pomracenjima uma,teska prevara. Djiga je za njega Maldini

• Like 1

1 minute ago, No name said:

Druže celu utakmicu nije spustio loptu na teren, svaki prijem rizičan, svako ispucavanje lopta pod oblake bez imalo rezona. Ovo su osnovne stvari 

Jel vidis sta ti kazem. Da je prva opcija Miloja uz Djigu da igra od pocetka stalno, ne bi kiksirao. Mogu jos par puta da ti napisem ovo ako me kvotujes ponovo. Slobodno nastavi.

1 minute ago, Don Dusko said:

Ali Radonja ne moze da zadrzi loptu...

Spremice se brat za prolece, lagano. Tad ce nam trebati protiv Tekstilca na Marakani da istrci. 

Jos uvek ne mogu da shvatim Olanjinkinu ulogu. Covek ne igra ni odbranu, ni napad, stoji na nekom imaginarnom prostoru i redovno kasni za par sekundi u oba smera. 

Edited by Markoss
  • Like 6
  • Ha-ha 1

23 minutes ago, Markoss said:

Meni Rade svakako deluje nespremno. Nadam se da je samo to u pitanju. 

Nemoguce da je Rade igrao tolike godine u Seriji A na visokom nivou "na foru".

Zato se i ja nadam da je nespreman

Uđeš u LŠ i prodaš najboljeg igrača a kao pojačanje dovedeš igrače koji nisu igrali najmanje zadnjih 6 meseci, bekove nemaš pa najboljeg štopera žrtvuješ levo a neki kvazi kapiten drži odbranu. No Miloje nije glavni krivac zna se ko uništava Zvezdu. Evo kladim se da će večeras svi plaćenici i poslušnici pisati o nesrećnom porazu i sjajnom debiju Maksimovića. 

• Like 4

4 minutes ago, DameTime said:

Potop. Očigledna razlika u kvalitetu ekipa, tehnici i pripremi igrača (minus Maksimović koji je pretalentovan). Slabija ekipa se drži neko vreme, ali čim ovi otčepe golove to bi bilo to.

Nisu pomogle ni kriminalne greške u odbrani.

Krunić ih za 2:0 i zvanično otčepio.

• Like 1

A evo i Miloja sa Rodićem i Dalsiom da čuva 0:4. Usra mi se u sve lepo šta sam video večeras. Jebao te taj luzerski stav. Tako idi pa vodi Javor iz Ivanjice. Luzerčino.

Edited by Čočo
  • Like 4

Just now, Čvarkov said:

Krunić ih za 2:0 i zvanično otčepio.

Kao Silas grobare.Jebiga sada smo mi on reciving end.I nije lepo a ni prijatno.Al dobro ovo je Inter koji bi i Siti ugazio da im ovako dopuste.

4 minutes ago, suptil said:

Jel vidis sta ti kazem. Da je prva opcija Miloja uz Djigu da igra od pocetka stalno, ne bi kiksirao. Mogu jos par puta da ti napisem ovo ako me kvotujes ponovo. Slobodno nastavi.

Kiksao bi jer jer je kiksara. Može i 1000 uzastopnih da igra opet će kiksirati, ma sa kim igrao u tandemu .

3 minutes ago, Don Dusko said:

On da da 3 autogola igrao bi.

Ja ne znam brate, al lik je 3-4 zadnje tekme nas najgori igrac.
Milson, Katai i Radonjic iole spreman, pa svi su od njega bolji!