Don Dusko Posted October 1 Share Posted October 1 Da Djiga ne igra kao Maldini u primeu bilo bi ovo bas ruzno a verovatno se ne bi plasirali ovde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted October 1 Share Posted October 1 3 minutes ago, Markoss said: Spajic uzasan. Ni moj miljenik Krneta nije imao dva kiksa po mecu jbt. Covek dva puta kao zadnji igrac gubi loptu. Drkusic naivan ispao. Podseca na Milana Dudica sa tim povremenim pomracenjima uma,teska prevara. Djiga je za njega Maldini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 1 Author Share Posted October 1 Samo budimo dostojanstveni i u porazu... 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted October 1 Share Posted October 1 1 minute ago, No name said: Druže celu utakmicu nije spustio loptu na teren, svaki prijem rizičan, svako ispucavanje lopta pod oblake bez imalo rezona. Ovo su osnovne stvari Jel vidis sta ti kazem. Da je prva opcija Miloja uz Djigu da igra od pocetka stalno, ne bi kiksirao. Mogu jos par puta da ti napisem ovo ako me kvotujes ponovo. Slobodno nastavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 1 Share Posted October 1 Ali Radonja ne moze da zadrzi loptu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted October 1 Share Posted October 1 Dugo pratim fudbal, ali ovakav performans jedne ekipe ne pamtim. Pokloniti 6 golova u samo dvije utakmice je za ginisovu knjigu. Zaista nevjerovatno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted October 1 Share Posted October 1 Nismo zasluzili ovo! Olajinka sveta krava! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 1 Share Posted October 1 (edited) 1 minute ago, Don Dusko said: Ali Radonja ne moze da zadrzi loptu... Spremice se brat za prolece, lagano. Tad ce nam trebati protiv Tekstilca na Marakani da istrci. Jos uvek ne mogu da shvatim Olanjinkinu ulogu. Covek ne igra ni odbranu, ni napad, stoji na nekom imaginarnom prostoru i redovno kasni za par sekundi u oba smera. Edited October 1 by Markoss 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 1 Share Posted October 1 Just now, Bode said: Olajinka sveta krava! On da da 3 autogola igrao bi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted October 1 Share Posted October 1 23 minutes ago, Markoss said: Meni Rade svakako deluje nespremno. Nadam se da je samo to u pitanju. Nemoguce da je Rade igrao tolike godine u Seriji A na visokom nivou "na foru". Zato se i ja nadam da je nespreman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 1 Share Posted October 1 Just now, Markoss said: Spremice se brat za prolece, lagano. Tad ce nam trebati protiv Tekstilca na Marakani da istrci. Evo sad kasni za 1 korak na ostru loptu Duartea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 1 Share Posted October 1 Điga brat realno nije bio ni pola ovakvog igraca prosle godine. On i Maksa su ozbiljan prodajni potencijal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted October 1 Share Posted October 1 Protiv Monaka bice bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejn Posted October 1 Share Posted October 1 Just now, Bode said: Nismo zasluzili ovo! Olajinka sveta krava! Možda ne zna šta će sa loptom ali je zato na treningu defanzivno odgovoran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted October 1 Share Posted October 1 9 minutes ago, suptil said: Ovo je penal a ona ruka nije za nas.... Joj sudije. Bila je ista situacija s rukom na Arsenal-PSG. Isto nije sviran penal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 1 Share Posted October 1 Uđeš u LŠ i prodaš najboljeg igrača a kao pojačanje dovedeš igrače koji nisu igrali najmanje zadnjih 6 meseci, bekove nemaš pa najboljeg štopera žrtvuješ levo a neki kvazi kapiten drži odbranu. No Miloje nije glavni krivac zna se ko uništava Zvezdu. Evo kladim se da će večeras svi plaćenici i poslušnici pisati o nesrećnom porazu i sjajnom debiju Maksimovića. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted October 1 Share Posted October 1 Ovaj Ilic ima facu kao oni likovi sto niko nije hteo da zove na fudbal, ali su igrali jer su im roditelji kupili dobru loptu. Ima nesto i u facama. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 1 Share Posted October 1 4 minutes ago, DameTime said: Potop. Očigledna razlika u kvalitetu ekipa, tehnici i pripremi igrača (minus Maksimović koji je pretalentovan). Slabija ekipa se drži neko vreme, ali čim ovi otčepe golove to bi bilo to. Nisu pomogle ni kriminalne greške u odbrani. Krunić ih za 2:0 i zvanično otčepio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted October 1 Share Posted October 1 Evo Rode, eto prilike da se i on upise sa kiksom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 1 Share Posted October 1 (edited) A evo i Miloja sa Rodićem i Dalsiom da čuva 0:4. Usra mi se u sve lepo šta sam video večeras. Jebao te taj luzerski stav. Tako idi pa vodi Javor iz Ivanjice. Luzerčino. Edited October 1 by Čočo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 1 Share Posted October 1 Just now, Čvarkov said: Krunić ih za 2:0 i zvanično otčepio. Kao Silas grobare.Jebiga sada smo mi on reciving end.I nije lepo a ni prijatno.Al dobro ovo je Inter koji bi i Siti ugazio da im ovako dopuste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted October 1 Share Posted October 1 Tanak Seol danas. Nije napravio neko monumentalno sranje, ali vise sam ocekivao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted October 1 Share Posted October 1 Ovi komentatori... Pa do kad ce da sticu iskustvo, svake godine igraju da steknu iskustvo i tako svake godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted October 1 Share Posted October 1 4 minutes ago, suptil said: Jel vidis sta ti kazem. Da je prva opcija Miloja uz Djigu da igra od pocetka stalno, ne bi kiksirao. Mogu jos par puta da ti napisem ovo ako me kvotujes ponovo. Slobodno nastavi. Kiksao bi jer jer je kiksara. Može i 1000 uzastopnih da igra opet će kiksirati, ma sa kim igrao u tandemu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted October 1 Share Posted October 1 3 minutes ago, Don Dusko said: On da da 3 autogola igrao bi. Ja ne znam brate, al lik je 3-4 zadnje tekme nas najgori igrac. Milson, Katai i Radonjic iole spreman, pa svi su od njega bolji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts