Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Recommended Posts

Posted

Seol ce preci na desnog beka a Avdic/Anan na lijevog, s tim sto bih vecu sansu dau Avdicu, imace i vremena i prostora da pokaze koliko i da li vrijedi.

Posted
2 hours ago, Dzo23 said:

Vrhunski posao...8 milki za njega je bukvalno nepristojna ponuda koja se ne odbija. 

Za koga vrhunski posao? Za klub FKCZ sigurno nije

Posted
5 minutes ago, Čočo said:

Da li se meni čini ili neće biti ni 20 hiljada navijača? Bravo Zvezdaši! Ponosan sam na nas! ❤️

Zbog cega ponos, to je epska bruka i sramota

• Ha-ha 1
Posted
11 minutes ago, Čočo said:

Da li se meni čini ili neće biti ni 20 hiljada navijača? Bravo Zvezdaši! Ponosan sam na nas! ❤️

20.000 ima minimum već sada, tako da ti se loše čini. 

Posted

To sve govori koliko je ovo stanje u našem fk vještačko. Niko nije gadljiv na rezultate, al je svima isto tako jasno da taj rezultat nije na realnim i zdravim nogama i da tu nisu čista posla. E zato i ovakva posjeta i interesovanje.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, Sokmeniki said:

Zbog cega ponos, to je epska bruka i sramota

Zbog toga što je pokazano šta se misli o truleži oko kluba. Srce puno. Prva pobeda ostvarena. Ne žele više ljudi ni vazduh da dele sa kriminalcima, plaćenicima i ološom iz kluba. 

Posted
4 minutes ago, Don Dusko said:

Pa dobro nikad bitnija utakmica a interesovanje je toliko ni da se popuni makar 80% valjda to nesto govori.

Za šta je bitna utakmica?

U 24 možemo samo uz neviđeno čudo,tako da ne vidim bitnost utakmice sem pobede u LŠ i još nekog boda za koeficijent.

A dok je ove protuve i vucibatine mene "Rajko" neće videti.To rekoh sebi odavno i još se pridrzavam toga.Posle ove krvave kite i objave treba lopovčinu isprozivati veceras sa zapada,pošto neimari sa severa to neće sigurno.Vrana vrani oči ne vadi.

Posted
4 minutes ago, Don Dusko said:

Pa dobro nikad bitnija utakmica a interesovanje je toliko ni da se popuni makar 80% valjda to nesto govori.

Pa i nije bas nikad bitnija utakmica, bilo je mnogo bitnijih u prethodnim godinama. Ovde smo skoro vec ispali iz LS nevezano za danasnju utakmica, zavisimo od ostalih. Hladno vreme, a i generalno su ljudi nezainteresovani za fudbal trenutno. To su mi realniji razlozi zasto je losija poseta. Mislim da broj navijaca koji nisu dosli na utakmicu zbog Terzica i generalno politike ne prelazi ni 100.

• Like 4
Posted (edited)
22 minutes ago, Don Dusko said:

Pa ne govori. Prvo nikad bitnija teško da je tačno. Šanse za prolaz su u domenu teške teorije. 

A drugo podseti se posete protiv CSKA 2018. ili Mitjilanda pre par godina. Protiv CSKA 40.000 hiljada gledalaca u prvoj prolećnoj utakmici posle više decenija, a protiv Danaca 15.000 iako je pobeda donosila prvo mesto u grupi. Loše vreme uvek utiče na posetu, ma koliko neko hteo da učitava druge motive. 

Edit: Protiv CSKA nije bilo ni 40.000, već po zvaničnoj objavi 35.000.

Edited by TB Told
  • Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, Čočo said:

Zbog toga što je pokazano šta se misli o truleži oko kluba. Srce puno. Prva pobeda ostvarena. Ne žele više ljudi ni vazduh da dele sa kriminalcima, plaćenicima i ološom iz kluba. 

Valjda na stadion ides zbog Zvezde a ne zbog neceg drugog, pa onda na tribini pokazes sta mislis, a ne bojkotovati klub zbog nekoga. Tu ispastaju igraci koji ni za sta uopste nisu krivi.

• Like 1
Posted
Just now, TB Told said:

Pa ne govori. Prvo nikad bitnija teško da je tačno. Šanse za prolaz su u domenu teške teorije. 

A drugo podseti se posete protiv CSKA 2018. ili Mitjilanda pre par godina. Protiv CSKA 40.000 hiljada gledalaca u prvoj prolećnoj utakmici posle više decenija, a protiv Danaca 15.000 iako je pobeda donosila prvo mesto u grupi. Loše vreme uvek utiče na posetu, ma koliko neko hteo da učitava druge motive. 

Razumemo se a opet doslo je do zasicenja svakako i utice sto su teorijske sanse samo upitanju. No idemo dalje gledamo i pratimo.

A Terzic ce odgovarati nadam se.

• Like 1
Posted

Hocemo prestati gubiti lopte na 20m od naseg gola?! Mislim da smo rekorderi ive sezone po primljenim golovima poslhe gresaka na 20m od gola!

1 minute ago, Volter said:

Šteta što nema bolju realizaciju, često to deluje i trapavo.

Covjek je stalno u polu padu, kao da ima problema sa gravitaciom.