Jump to content

KK Crvena Zvezda - 2024/2025. - Prelazni rok se nastavlja...


Kooineeperk
Message added by Guru,

- Tema o prelaznom roku podrazumeva komentarisanje dolazaka i odlazaka igrača, realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst, kao i komentarisanje igrača koji se pominju kao potencijalna pojačanja od strane relevantnih izvora. 

 

- Nakon konsultacija sa više forumaša, lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (kada pišu per sources, a ne samo prenose šta naši clickbait sajtovi objavljuju), Đorđe Matić (Meridian bet), Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (on isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno.

 

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će takve postove brisati, a oni najuporniji mogu dobiti i vremenske zabrane pisanja.

Recommended Posts

1 hour ago, rasheed said:

Do sada na pomen Cacka i Ivanjice na pamet su mi padale samo prelepe devojke

 

Ima i toga da se ne lazemo 😁 

 

Btw ko se seca Stefana Balmazovica prvi i do Plavse jedini Ivanjicanin u kkcz.

Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, NikadProtivKaline said:

suska se o milutinovu kao zameni za plavsica

Ком клубу овај скуп центара може да парира у ЕЛ?Задњих пар година су нас озбиљно уништавали на позицији 5 ко год је хтео.

Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, Knipex said:

Aj ne seri kad moram tako da kažem. Čuj dobronamerno si me uputio na google. LoL. Molim te zaustavi se i ne vuci me za tastaturu.

 

Nista ti ruzno nisam napisao, odgovorio sam ti da bi ti pomogao da saznas, cak se i nasalio alaudirajuci na sveti topik a ti mi odgovoras drcno: "ti mi reci gde cu da probam" "da pametujem" i "da iskuliram" a sad si mi napisao cinicno LOL i "ne seri" i nekakva polupretnja da iskuliram i da te ne vucem za tastaturu.

 

Posto sebi dajes za pravo da govoris drugima sta da rade, dacu i ja tebi savet, a to je da prvo podjes od sebe. Ja barem tako uvek radim. Ukoliko se zagledas istini u oci shvatices gde si pogresio i doziveces mir, ukoliko pak krece momentalno potiskivanje onda dolazi do nemira i ovih oblika kombinacije nesto malo sujete i cinizma, nastavljanja prebacivanje loptice na drugu stranu i optuzivanja drugog. Ja ti i dalje pisem sve dobronamerno a ti kako hoces.

 

24 minutes ago, elmulinho said:

Brat bratu, mozes biti dobronameran koliko zelis, ne znam je l' postoji osoba koju nece iznervirati kada joj se kaze "mozes da izguglas to" na postavljeno pitanje. Ako neko misli da je pitanje glupo i da se informacije lako pronadju, okej, mozda, ali "mozes da izguglas to" mi je isto kao da iznerviranoj osobi kazes "ne nerviraj se", nece se nikada dobro zavrsiti

 

Ja se ne bi iznervirao da mi neko to napise. Do sad nikome to nisam napisao kad god je neko nesto pitao i odgovatao sam bez toga, a sada sam prvi put napisao to jer je napisao da iz nekoliko puta (ili bes kroz neko vreme, tako nesto) nije uspeo da skonta. Inace da mislim da je pitanje glupo ne bi mu ni odgovorio na pitanje vec bi samo prebacio to za gugl onako cinicno kao on meni a cak sam se i nasalio da ubacim sveti topik da relaksiram da se ne bi uvredio, ali ocigledno da ne vredi i ocigledno da postoji i neka licna netrpeljivost sto se jasno vidi iz oba njegova prethodna odgovora. Pritom se ne secam nijedne diskusije sa ovim forumasem niti da sam mu nesto lose ikada napisao.

 

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

CMM,Yago,Teo

Canaan,Neda

Rokas,Lazic/ Ðurisic

Kalina,Daum,

Bolomboy,? 5/4, Plavsic/Mitar

Da se upisem na ovu temu. 

Moje misljenje da ce mo ovako formirati ekipu( na osnovu glasina o vec dogovorenim igracima).

Po mom nekom misljenju Janis ce traziti jos jednog visokog ( koji moze na 4 ili 5). I da ce se u zavisnosti od potrebe menjati Mitar i Plavsa kao 3 centar. Na osnovu do sad vidjenog tesko mi je poverovati da Janis vidi Mitra kao 2 centra. Isto nisam ubedjen da tu vidi i Plavsica.

Edited by VukVule1988
Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, mister-no said:

Daum stiže na poziciji "pozajmica Bešiktašu".

Ne bi bio czv prelazni rok bez bar jednog igraca čije dovodjenje nema ama ič smisla :default_coffee:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)
2 hours ago, Brat od Korneta said:

Nista ti ruzno nisam napisao, odgovorio sam ti da bi ti pomogao da saznas,

Izvini ali jesi, kada ga tako uputis da koristi google indirektno mu govoris da je glup(jer znas sta, svi mi mozemo da koristimo google).

On je ovde lepo pitao a ti si mu malo nadmeno odgovorio. I ne vidis gde gresis.

Edited by Don Dusko
  • Like 3
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Bonzika said:

Nama ce Daum da legne kao strech 4 zbog Mekintajera kojeg morate okruziti suterima da bi bio najbolji, ali isto tako mislim da mora doci jedna vrhunska startna cetvorka i jedna petica, pa da zaokruzimo transfer period

Ma da,startna četvorka i tri bekapa i startna petica i tri bekapa, dokle više nagomilavanje i trošenje novca. Uz dvoje visokih koji su se pokazali nedorasli za euroligu doveli još dva. Opet isti rezon,dovode se igrači da pokrivaju nedostatke drugih ili nedostatak odbrane ili balhandliinga ili šuta,a sami imaju druge nedostatke. Sad je bila prilika da se napravi opaka ekipa i opet je omekšavaju. Ne treba zvučno ime na četvorci,solidna odbrana i solidan šut za tri i to bi bilo OK.

Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, Brat od Korneta said:

Pritom se ne secam nijedne diskusije sa ovim forumasem niti da sam mu nesto lose ikada napisao.

Valjda ti je onda jasno da nije na ličnoj osnovi nego me je trigerovalo to što si napisao. Ako ne shvataš o čemu se radi tu ćemo završiti priču o ovome a sledeći put kada budeš hteo da pomogneš i napišeš dobronameran post, nemoj, jer ti ne ide.

Link to comment
Share on other sites

Podrška i dobrodošlica Plavšiću.

Mislim da će biti pozitivno iznenađenje u napadačkom smislu, što se tiče odbrane skok neće trpeti ostalo mora da uči.

 

Što se tiče četvorke, ako je istina da dolazi Daum, deluje da sa dva igrača pokušavaju da pokriju poziciju u odsustvu jednog kvalitetnog.

Teško je naći četvorku koja je i streč i dobar defanzivno i ima malo post igre. Vrlo je moguće da dođe neko poput Datuma i neki 4-5 igrač

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Don Dusko said:

Izvini ali jesi, kada ga tako uputis da koristi google indirektno mu govoris da je glup(jer znas sta svi mi mozemo da koristimo google).

On je ovde lepo pitao a ti si mu malo nadmeno odgovorio. I ne vidis gde gresis.

 

To vi tako shvatate i zao mi je zbog toga. Neuporedivo vise je on meni nadmeno odgovorio i to 2 puta. Sve i da sam mu malo nadmeno odgovorio kako si rekao, a to mi zaista nije bila namera, zar je to razlog da mi odgovora sa kombinacijama uvreda i nipodastavanja. Ovde svaki dan se moze videti gomila malo nadmenih upisa kako si dobro definisao, zamisli da svako svakom na to odgovori da se ne pravi pametan i da ne sere. 

 

A drugo, kako nadmeno kad sam se u isto vreme nasalio alaudirajuci na sveti topik alaudirajuci na salu Cvarkova da se sa vecim znanjem dolazi na sveti topik a ako se nesto ne zna da moze da se izgugla. Zaista ne vidim nista sporno u tome sto sam mu napisao, pritom mu nisam napisao "da se ne pravi pametan" "da ne sere" nisam mu stavljao cinicno "LOL" kao on meni iako nije cuo za Merkezefendi a prati kosarku, ovde se pisalo 300 puta o njima i bas zato sam mu i odgovorio sa tacnom informacijom (kao sto svima inace uvek odgovoram na pitanja bez pominjanja gugla), a gugl sam spomenuo sad doslovno prvi put ikada zato sto je napisao nesto tipa da iz nekoliko puta nije uspeo da pohvata sta je Merkezefendi. I meni se desi da pitam nesto ako ne znam sve je to normalno, a ako nesto ne kapiram ili ne znam i iz vise puta, izguglacu, i kako i sam radim tako i savetujem i druge, prosto. Nikada mi nije bio problem da se izvinim sto sam cinio mnogo puta sigurno si bar nekad video ali sad smatram da zaista nemam za sta i da mu zaista nisam odgovorio nista zlonamerno niti ruzno. 

 

Ti si admin ovde jel tako, forumas mi se obraca sa ne seri i to odobravate, nisam siguran dal bi meni proslo tako nesto posto sam dobio banove i za 5 puta banalnije stvari, no dobro. Cak sta vise upravo ga indirektno branis, a drugi admin mu stavlja znak zahvalnosti na upis gde pise da ne serem i direktno odobrava takav vid obracanja. Kad je Kornet u pitanju sve moze izgleda, proteklih dana se vidjaju banovi i za blaze uvrede od ne seri a ovde se sad to odobrava. Podjimo od sebe svi i budimo fer i posteni, kada bi tako postupali svi nikad ne bi ni dolazili u ovakve situacije.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, pachupa said:

Ја не знам да ли се шалите са Боломбојем као 1.центром и Митровићем и Плавшићем као заменама.Брутално би било и веома ружно,попут задњих пар година.

Ako se Bolombaj povredi,raspad sistema. Da je barem umjesto Dauma četvorka s odbranom krpalo bi se i bez dovođenja još jednog (četvrtog centra). Mislim da će na kraju Kalinić morati igrati na četiri dvadesetpet minuta minimum

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Brat od Korneta said:

 

To vi tako shvatate i zao mi je zbog toga. Neuporedivo vise je on meni nadmeno odgovorio i to 2 puta. Sve i da sam mu malo nadmeno odgovorio kako si rekao, a to mi zaista nije bila namera, zar je to razlog da mi odgovora sa kombinacijama uvreda i nipodastavanja. Ovde svaki dan se moze videti gomila malo nadmenih upisa kako si dobro definisao, zamisli da svako svakom na to odgovori da se ne pravi pametan i da ne sere. 

 

A drugo, kako nadmeno kad sam se u isto vreme nasalio alaudirajuci na sveti topik alaudirajuci na salu Cvarkova da se sa vecim znanjem dolazi na sveti topik a ako se nesto ne zna da moze da se izgugla. Zaista ne vidim nista sporno u tome sto sam mu napisao, pritom mu nisam napisao "da se ne pravi pametan" "da ne sere" nisam mu stavljao cinicno "LOL" kao on meni iako nije cuo za Merkezefendi a prati kosarku, ovde se pisalo 300 puta o njima i bas zato sam mu i odgovorio sa tacnom informacijom (kao sto svima inace uvek odgovoram na pitanja bez pominjanja gugla), a gugl sam spomenuo sad doslovno prvi put ikada zato sto je napisao nesto tipa da iz nekoliko puta nije uspeo da pohvata sta je Merkezefendi. I meni se desi da pitam nesto ako ne znam sve je to normalno, a ako nesto ne kapiram ili ne znam i iz vise puta, izguglacu, i kako i sam radim tako i savetujem i druge, prosto. Nikada mi nije bio problem da se izvinim sto sam cinio mnogo puta sigurno si bar nekad video ali sad smatram da zaista nemam za sta i da mu zaista nisam odgovorio nista zlonamerno niti ruzno. 

 

Ti si admin ovde jel tako, forumas mi se obraca sa ne seri i to odobravate, nisam siguran dal bi meni proslo tako nesto posto sam dobio banove i za 5 puta banalnije stvari, no dobro. Cak sta vise upravo ga indirektno branis, a drugi admin mu stavlja znak zahvalnosti na upis gde pise da ne serem i direktno odobrava takav vid obracanja. Kad je Kornet u pitanju sve moze izgleda, proteklih dana se vidjaju banovi i za blaze uvrede od ne seri a ovde se sad to odobrava. Podjimo od sebe svi i budimo fer i posteni, kada bi tako postupali svi nikad ne bi ni dolazili u ovakve situacije.

Ali tri osobe razlicite ti kazu da je odgovor bio nadmen, valjda ima neke istine u tome. Evo ti iskreno, nije bitno kako si ti mislio da tvoj post zvuci, drugima zvuci nadmeno i tako su ga doziveli

 

 

 

https://x.com/VVeciti/status/1799492487930654928

 

Evo (d)abar govori da ce doci nosilac na 4 pored Dauma

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • Guru locked this topic
  • Guru unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...