L' Imperatore Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 Nema smisla da se utakmica večeras dočeka bez topika. A pošto vidim da se niko ne prihvata posla, moram izgleda ja, iako nisam nešto naročito vešt u ovim stvarima. Ambiciozni Baščešehir je iskoristio prenemaganje regionalniih klubova (pre svega Olimpije i Budučnosti) i doveo trofejnog trenera Dejana Radonjića, u želji za iskorakom kako u Turskoj, tako i na evropskoj košarkaškoj sceni. Moram da priznam da sam ovaj tim gledao samo par puta ove godine i da su mi izgledali onako dosta skromno. Rezultatski ne stoje katastrofalno. U domačem prvenstvu su trenutno na mestu koje vodi u playoff, dok su u FIBA kupu na prvom mestu u svojoj grupi. No, očigledno je da su apetiti klubi veliki, pa je verovatno zbog toga i došlo do ove pomalo neočekivane promene trenera. Roster onako na oko ne izgleda ništa posebno. Dosta domače drvne gradje, uz nekoliko legionara kao što je Cavanaugh (ex Zalgiris) i Boutsiele (ex Monaco). Za bolje upoznavanje tima i ostale analize če biti vremena posle narednih nekoliko utakmica. Ali za početak, mislim da je bitnije da krenemo redom i upoznamo predsednika kluba. Radi se o perspektivnom košarkaškom radniku, sa potencialom da postane jedan od poznatijih u svom poslu. Ozbiljan upgrade za Radonju, u odnosu na Čovića i Janakopoulusa. U svakom pogledu. 😅 13 14 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 Vidim sad da tamo igra Axel Boutielle, prilično dobar šuter i kompetentan igrač koji bi verovatno mogao da pomogne i slabijim evroligašima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 9 minutes ago, Chaos Is Me said: Vidim sad da tamo igra Axel Boutielle, prilično dobar šuter i kompetentan igrač koji bi verovatno mogao da pomogne i slabijim evroligašima. 18poena u Turskoj ligi,sa 42 posto suta za 3 Prosle godine u Evrokupu 18p i 45 posto za 3 U Bilbau jedne sezone 17poena i skoro 50 posto za 3 Pa koji je to bolji suter u evropi, to su bolji procenti od Bili Berona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted December 29, 2023 Author Share Posted December 29, 2023 20 minutes ago, Kronostime said: Devila više nema, ali je Radonjin fan club još uvek dosta jak 😄 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 Haha ne zanima me mnogo Radonja, ali odlično otvaranje teme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 Zapratio sam predsednicin Instagram nalog i obavestiću vas kad izađu slike sa Radonjom. 1 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 brao :) nie bas da cesto vidimo nesto bas ono, full duhovito i interesantno :) ajmo bahesehir. da se crveni teren od krvi iz kolena. not. (nit ce dejo to proba, a ako proba za mtr dana je out. msm to ce bude usvakom slucaju :) ) ajde i nesto kao ozbiljno. jbg, neko je dejo a neko ataman. postoji razlog sto su... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 1 hour ago, L' Imperatore said: Ozbiljan upgrade za Radonju, u odnosu na Čovića i Janakopoulusa. U svakom pogledu. Radonja pred precednicom be like: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 Kad igramo prvu tekmu ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 Radonja nikako da nauci da se ne cima sa tim likovima koji gaje rodbinske veze medju klubovima... Brat (Hüseyin Yücel) od doticne gospodje (Begüm Yücel) je vice-president sportskog drustva Besiktas, a Nedim Yücel (i on im je neki rodjak?) je GM kosarkaskog kluba Besiktas (koji vodi Alimpijevic). FMP i Covici da pozavide. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 1 minute ago, Kooineeperk said: Radonja nikako da nauci da se ne cima sa tim likovima koji gaje rodbinske veze medju klubovima... Brat (Hüseyin Yücel) od doticne gospodje (Begüm Yücel) je vice-president sportskog drustva Besiktas, a Nedim Yücel (i on im je neki rodjak?) je GM kosarkaskog kluba Besiktas (koji vodi Alimpijevic). FMP i Covici da pozavide. Mozda Begüm bolje sprema sarme, a i baklava nije za bacanje? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 Ode Dejo da donese žute dunje carigradske... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted December 29, 2023 Author Share Posted December 29, 2023 1 hour ago, Don Dusko said: Radonja pred precednicom be like: Neče biti da je tako kolega. Zaboravio si da starom mačku jezik teče kao namazan u tim situacijama 😁 31 minutes ago, Nele said: Kad igramo prvu tekmu ? Večaras u 18.30 at Tofas 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 Ja zatego 100 evrica na Radonju poklon kvota 2.45 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MV91 Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 Свака част за тему и поздрав за целу екипу! Драго ми је због овог човека за кога док сам био члан другог форума могу да кажем само најпозитивније ствари, како што се тиче сарадње и међусобне комуникације, тако и што је поред оне своје симпатичне смушености својим радом, односом и личним улогом озбиљно загазио у ниво култа код нас навијача ККЦЗ. Мислим да је добар потез овај корак уназад, ако буде добио неку аутономију у раду и време да успостави свој начин рада може ово бити фин повратак. Надам се да ће мало проширити видике у будућој селекцији и успети да превазиђе неке ствари и бушења у свлачионици са којима се суочавао док је био у Минхену. Радоња легендо срећно, winter is coming! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted December 29, 2023 Author Share Posted December 29, 2023 Nema Radonje. Kapiram da su ovu utakmicu pustili nekog asistenta da vodi, dok se on malo bolje ne upozna sa ekipom. Elem, odakle god gleda, okreče mu se želudac na ovih 50 poena u prvoj četvrtini i šutiranje trojki iz tranzicije 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 Napravili smo lepu prednost u prvoj cetvrtini ali se prelako ispustila, fali coach Ra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 (edited) Zamisljam razgovor predsednice i Radonje. Ljupka predsednica:Pa treneru kakav stil igre gajite? Radonja kolutnu triput ocima pa ispali: Krvava kolena! A ova ce smjeskajuci se i vrteci vragolasto glavom: Ju treneru, treneru... Edited December 29, 2023 by odupri se ludilu 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 Uhhh zamalo, los zadnji napad falio je Radonja da nacrta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 1 hour ago, odupri se ludilu said: Zamisljam razgovor predsednice i Radonje. Ljupka predsednica:Pa treneru kakav stil igre gajite? Radonja kolutnu triput ocima pa ispali: Krvava kolena! A ova ce smjeskajuci se i vrteci vragolasto glavom: Ju treneru, treneru... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted December 29, 2023 Author Share Posted December 29, 2023 5 minutes ago, Nele said: Uhhh zamalo, los zadnji napad falio je Radonja da nacrta Dobro nije Radonja crtao, bacao bi Boutsiele poluhorog sa 6 metara 😂 Šalu na stranu, šteta za ovaj poraz. Neki prvi utisak je da ovde ima materiala da se radi. Možda sam ja preterano optimističan, ali ovo bi mogla na kraju da bude plodna saradnja. Ovome timu fali upravo trener koji je sposoban da malo dotegne neke stvari u odbrani. Mislim da su ovi igrači individualno sposobni da igraju odbranu. Pokazuju i želju. Ali ono, nema komunikacije u nekim situacijama, pogrešno preuzimanje, zakasni rotacija, itd itd. Očekujem da Radonja ozbiljno podigne te segmente u timskoj odbrani, tamo za finiš prvenstva. Kad sam rekao da ima sa čime da se radi. Cavanaugh je ozbiljna 4-ka za ovaj nivo. Boutsiele mi je ostao u pamčenju kao obično drvo iz Monaka. Ali i on na ovom nivou izgleda upotrebljivo, jer koristi svoju snagu i nije alergičan na znojava tela. On če biti kao neki Landry Nnoko za siromašne. Šuta spolja ima u izobilju. Pozicija plejmejkera mi je najupitnija. Taylor mnogo dribla u prazno, a pročelavi čiko iz Kanade, nit smrdi nit miriše 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 3 Author Share Posted January 3 https://www.instagram.com/bkbasketbol/reel/C1mtmo5NYsy/ ❤️ 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxxx Posted January 3 Share Posted January 3 Jel beše za ovaj klub bila najava da ce da se fuzionišu sa Bešiktašem i traže EL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts