Constantin Posted June 6 Share Posted June 6 Ogradjujem se, jer ne znam da li je tačno, a da li bi moglo da bude ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted June 6 Share Posted June 6 2 hours ago, Constantin said: Ogradjujem se, jer ne znam da li je tačno, a da li bi moglo da bude ? Izgleda da bi moglo, kratko internet istraživanje mi kaže da je Šaper vlasnik beogradske kancelarije McCann-a, a Đilas je prodao Direct Media, izgleda Šolaku. 😂 Moguće da nastupaju u konzorcijumu, ipak je McCann svetski poznata marketinška kompanija. Danas sam na poslalu, gledajući tender EBRD-a za neku potpunu levu stvar, ustanovio da je jedan od radnih zadataka vezan i za expo, iako glavni zadatak nikakve veze nema sa tim! Jbg, niko nije gadljiv na pare. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjurkan Posted June 6 Share Posted June 6 Jasno je da svi mi grešimo i da je sve kul. http://www.nspm.rs/hronika/kristofer-hil-sad-su-zadovoljne-zadovoljne-politikom-srpske-vlasti-prema-dijalogu-sa-kosovom-i-saradnji-sa-ukrajinom.-izbori-u-junu-protekli-su-bolje-nego-u-decembru-mislim-da-je-problem-migracije-biraca-resen.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 6 Share Posted June 6 1 minute ago, tjurkan said: Jasno je da svi mi grešimo i da je sve kul. http://www.nspm.rs/hronika/kristofer-hil-sad-su-zadovoljne-zadovoljne-politikom-srpske-vlasti-prema-dijalogu-sa-kosovom-i-saradnji-sa-ukrajinom.-izbori-u-junu-protekli-su-bolje-nego-u-decembru-mislim-da-je-problem-migracije-biraca-resen.html Da, problem je rešen. Sad se bolje kriju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted June 6 Share Posted June 6 46 minutes ago, tjurkan said: Jasno je da svi mi grešimo i da je sve kul. http://www.nspm.rs/hronika/kristofer-hil-sad-su-zadovoljne-zadovoljne-politikom-srpske-vlasti-prema-dijalogu-sa-kosovom-i-saradnji-sa-ukrajinom.-izbori-u-junu-protekli-su-bolje-nego-u-decembru-mislim-da-je-problem-migracije-biraca-resen.html Kako se lik blamira na kraju mandata. Ali kad bi rekao cinjenice, pitali bi ga sta je radio 4 godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 6 Share Posted June 6 Kolko smo se seirili ovde kad su ga postavili, sladili smo se kako ce da zavrce yayca Vucicu, a on nas samo naguzio dok su nam noge u blatu. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 7 Share Posted June 7 Ne bih ja rekao da se on blamira. Ja to drugacije tumacim. Zapadu je narod nebitan, Srbija po njima ima tacno onakvu vlast koja njima odgovara i ne zele da je menjaju, za sada. Jednom ce i to doci na red, a u medjuvremenu jedini koji zaista placaju cenu svega smo mi. Tako da je tesko naci lepu rec za Zapad. Naravno, nisu oni u obavezi da nas miluju, ali samo kazem da je normalna Srbija njima daleko korisnija od ovakve Srbije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 7 Share Posted June 7 (edited) 16 hours ago, Mama_mia said: I sada zaista Glup Glasac nikada ovo nece shvatiti kao uvredu, vec ce misliti da se radi o Glupim Glasacima Opozicije a ne o AVovim glasacima Još gore, neće imati nikakvog efekta, niko od AV ovaca to neće pročitati, a oni koji će da pročitaju prokomentarisaće to bledo ili nikako. Inteligentan način sprdnje ima tu manu što ga glupi ne razumeju. Edited June 7 by Juan Pablo Montoya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Hoksteter Posted June 7 Share Posted June 7 Zavrtao je on yaya tačno onome kome je trebalo. Npr, kad je šetao na gej paradi dok su popovi orgijali napujdani od putina. Što se tiče izabranih predstavnika, koje god tu da izaberu, kad oni imaju dva miliona glasova, saradivaće i sa njima, tako to ide. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted June 7 Share Posted June 7 Namerno mašim temu da ovde malo dignem raspoloženje : 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 7 Share Posted June 7 2 hours ago, Patrik Hoksteter said: Zavrtao je on yaya tačno onome kome je trebalo. Npr, kad je šetao na gej paradi dok su popovi orgijali napujdani od putina. Što se tiče izabranih predstavnika, koje god tu da izaberu, kad oni imaju dva miliona glasova, saradivaće i sa njima, tako to ide. Da, gej prava su bitan problem Srbije, aj sad daj jos neki primer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Hoksteter Posted June 7 Share Posted June 7 11 hours ago, tjurkan said: Jasno je da svi mi grešimo i da je sve kul. http://www.nspm.rs/hronika/kristofer-hil-sad-su-zadovoljne-zadovoljne-politikom-srpske-vlasti-prema-dijalogu-sa-kosovom-i-saradnji-sa-ukrajinom.-izbori-u-junu-protekli-su-bolje-nego-u-decembru-mislim-da-je-problem-migracije-biraca-resen.html Ili kad je posetio Dinka Gruhonjića na fakultetu. I tad je samo pojavom skoro momentalno zavrnuo šta treba kome treba, i sad samo najveći ekstremisti i luzeri jos uvek laju o dotičnom. I to u budžacima interneta. Ili kad nisu pustili popove da uđu u Kosovo. Dreka nije trajala ni nekoliko sati, verovatno isto zbog njega. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 7 Share Posted June 7 1 minute ago, Patrik Hoksteter said: Ili kad je posetio Dinka Gruhonjića na fakultetu. I tad je samo pojavom skoro momentalno zavrnuo šta treba kome treba, i sad samo najveći ekstremisti i luzeri jos uvek laju o dotičnom. I to u budžacima interneta. Ili kad nisu pustili popove da uđu u Kosovo. Dreka nije trajala ni nekoliko sati, verovatno isto zbog njega. Sve strateske stvari, svaka mu cast. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted June 7 Share Posted June 7 Samo da PTT služba funkcioniše kako treba i sve pet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 7 Share Posted June 7 Meni je to ok iskreno. Tretiras stoku kao stoku, a mi ostali se nismo kvalifikovali da ne budemo stoka. Ocigledno nam nije dovoljno lose i to je to. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted June 7 Share Posted June 7 Ambasador Hil samo radi svoj posao, a u opisu tog posla nije da nas vadi iz govana u koja smo se uvalili. Bonus strip: 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Hoksteter Posted June 7 Share Posted June 7 Za USA je dugoročni strateški cilj pripajanje te teritorije Evropi i NATO, i razvoj građanskog društva tu, a te pijačarske teme, ko je sta ukrao, i ko će biti lokalni seoski poglavica, i slično, njih ne zanimaju. Sami su rekli - nacionalistička opozicija njih ne zanima. Zato Hil posećuje Gruhonjića, koji tu promoviše građansko društvo, zbog čega ga proganjaju, i dolazi na gej prajd, a ne posećuje razne Save i Ćute. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utopista Posted June 7 Share Posted June 7 A koga da podrži - Djilasa čiji kum javno na reveru nosi KGB značku i koji kuka kako su nas jadne nevine bombardovali? https://youtu.be/GZAVyWnLkqo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted June 7 Share Posted June 7 Ovi avioni što nadleću centar... jebo im ja mater. Čujem da sutra dolazi ono bosansko govedo i da prave neku kalakurciju - i pade mi napamet ono što je onaj ludak pričao u noći izbora... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted June 7 Share Posted June 7 Djilasa oteli Rusi - Đilas: Hil otišao korak dalje u podršci kriminalnoj grupi koja je zarobila Srbiju Marinika ne voli neposlusne - oteli joj mozak „ Upozoravali smo da će režim ponovo pokrasti izbore i pozivali da mu se učestvovanjem u tome ne daje legitimitet. Nažalost, neke opozicione kolege nas nisu poslušale“, istakla je Tepić. ....da li su ovo dvoje ludi ili opijeni u oba slucaja nesto ih trese i oduzima ono malo kredibiliteta koji je (po mom skromnom) misljenju, bio sasvim nezasluzen. Po tom istom misljenju, kredibilitet im je bio zasnovan samo na pukoj cinjenici da nije postojalo nista bolje pa su se ljudi zadovoljavali opozicionim mrvicama promasenih politicara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted June 7 Share Posted June 7 Marinika kad izgovori "Dragan", glasom onako kako su drugovi izgovarali Staljin, dve pande odmah umru. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted June 7 Share Posted June 7 4 hours ago, fancy said: Ovi avioni što nadleću centar... jebo im ja mater. Čujem da sutra dolazi ono bosansko govedo i da prave neku kalakurciju - i pade mi napamet ono što je onaj ludak pričao u noći izbora... cula sam ih, pomislih pocelo je sto ne bi bilo iznenadjenje, gde god dodjem, uvek negde nesto pocinje, ali retko nesto dobro Dobro sad to, nego sigurno si mislio na Dodika, cujem da je rasirio ruke kao pravi medjed da izgrli Putina, a ovaj bezizrazajni se ukocio i pokazao mu stolicu da sedne tamo miran. Ne voli Puki da se kompromituje Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 7 Share Posted June 7 Bejah zaboravila da okačim ovo... Voždovac Bonus fotka, otkrila sam idealno mesto za šoping za @fancy, @McLeod, @Eddard i @DJ_Vasa Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted June 7 Share Posted June 7 11 hours ago, 40Wins said: Sve strateske stvari, svaka mu cast. Pa realno, jesu strateške samo što mi to ne percipiramo tako. Lažne vesti, ljudska prava, satiranje nacionalizma, to je sve za nas sekundarno. Za nas je bitno se ubije pedera, šiptara i ko je koga je*ao u farmi. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted June 8 Share Posted June 8 Kad smo kod je*anja, je*ali ih avioni u 15 do 5 ujutru. Dabogda im završili ko onaj nesrećni helikopter na Bataji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts