Lmx Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Da krenemo u novu sezonu sa novom temom. Ucesnici koji krecu ka visem rangu sigurni od ponizenja ispadanja u nizi rang su: @Шеф стручног штаба Rubin Vinjaks @realno *w RP McMurphy's team @Nele Duvaniste Royals @Brat od Korneta 1945 @Bogoljub Gagic Team Bogoljub Gagic @Nellthe Nosebleed Section @tsva Uprava napolje tsva @Jerotije Pantic team jerotije @Admiral Admiral's team @Del Piero Kratak raspon ruku @picknroll PicknRoll @Predragdjape MNP United @stari djed 33 33ersi @Vlasosa Chewbacca Waka Flaka @cabke StonedCrew @duka doncic Duka Doncic Fat Zadd Junior El_nuggets Lmx Kinder Surprise Play-off 12 timova, u prvoj rundi prva 4 slobodna. U visi rang ide najbolji u regularnom delu i 3 iz play-off-a. Srecno svima 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
picknroll Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Naravno da biram 18.Da li ovde ima opcija da se vide projektovani poeni kao u NFL fantasy?Gledao sam ima projekcija za sve statističke kategorije, ali nema za ukupne poene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Zlatna sredina nije lose priprema odradjena - 1 mock draft idem na klasu jer je forma prolazna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 (edited) Kako ne vidim sebe na listi gore? Lud ili šta? 😄 edit: aaaa... 156 pik 😄 Edited October 22, 2023 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Drugari, kako ste zadovoljni draftom? Najduzi draft ikada 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Oduzilo se momacki... 🙂 Ali...bice zanimljivo...meni je barem 4-5 igraca "pred nosom" otislo. Ali...kako meni, tako i ostalima. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 @Fat Zaddpitaj malog ako hoce Stefa moze da ga dobije za Lilarda i Adebaja ja cu da ubacim i Portisa jer sam dobar covek Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Šta znam, ne sviđa mi se što su mi 1. i 2. pik iz istog kluba, al osim toga nije loše: Očekujem da se Dejvis i LBJ baš iscimaju ove sezone, znam da su za LBJa to ozbiljne godine, ali nije postojala šansa da ga propustim su drugoj rundi. I sa 10-15% lošijim brojkama, on je tu odlično rešenje. Što se Maksija tiče, očekujem da Harden bude čovek od reči i da se raspička sa Filom, što bi za njega značilo još stabilniju minutažu i broj lopti. Henderson rizik, ali ne vidim šta bi mogao Portland drugo da radi, osim da ga razigrava. Očekujem i da Brogdon negde ode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Garland / Poole Brandon Miller / Sharpe / Cam Thomas Tatum / Ausar Thompson / Jovic Keegan Murray / Kuminga Claxton / Lively II Први пут играм овакав фантази, тако да сам прилично задовољан како сам одрадио драфт. Узео сам неке пикове које сам имао од почетка у рундама у којима сам и хтео, гледао сам да сви буду млађи играчи, са што мање пропуштених утакмица и простором за неки искорак. Е сад, волео бих ако би ми неко искуснији евентуално сугерисао да ли је потребно правити неке корекције, да ли ће ми требати још један плеј/центар и да ли имам неки очигледан пропуст... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 (edited) Evo i moje bande: Edited October 22, 2023 by Admiral Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 (edited) + Horford, Caleb Martin i Hyland Nisam zadovoljan jer bukvalno u svakoj rundi mi odlazila 3-4 igraca koja sam imao u planu bukvalno ispred nosa pa malo napamet birao. Moracu svako vece da se molim za Zionovo zdravlje 😁 Edited October 22, 2023 by Nele Typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 (edited) Nek odmori drugo kolo 😂 Edited October 22, 2023 by Admiral 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
picknroll Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Ako bi neko iskusniji mogao da mi pojasni pta znači ono %rostered, pa neki broj ispod, zatim da li je ADP prosečna draft pozicija svih draftova ove sezone..šta znači UTL i da li u zbir ulaze svi poeni od PG do poslednjeg UTL, znači svih 9 igrača..Malo mi je nejasno kako će kola da definišu jer ovo nije EL da se zna lkad tačno počinje kolo i kad se završava.Znam da mnogo tražim, al bi mi značilo da znam ove stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 17 minutes ago, Nele said: @Fat Zaddpitaj malog ako hoce Stefa moze da ga dobije za Lilarda i Adebaja ja cu da ubacim i Portisa jer sam dobar covek Nadzorni odbor je odbio predlog 😁 Rekapitulacija drafta u par reci: Ja: Sto uzimaš njega? Junior: njega znam, on me razbio u igrici Ja: uzmi Aytona!!!! Junior: Sta ce mi, imam vec C! Ja: Objasniću ti kad zavrsim posao/razgovor,uskoro Ju: Objasni mi bre sada,kad je to uskoro... Ja: za 2-3 godine, pusti me u ..... 😂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Ova prva pitanja su ti za draft mrzi me da objasnjavam vec je gotov 😁 Svako kolo ti traje nedelju dana i svaki dan moras da pravis izmene i ubacujes u postavu igrace koji igraju tog dana, ima i opcija da unapred za tu nedelju postavis za svaki dan i da sve pozicije + utility ti se racuna u skor, znaci sve osim bencha. @picknroll 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Имао сам ту срећу да имам првог пика тако да сам се докопао Јокаре, уз њега Симонс, Бил, Демар, Гордон, Дорт, Беверли, Алдама...немам искуства са нба фантазијем али ми делује да сам добро прошао. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 22, 2023 Author Share Posted October 22, 2023 Fox, Smart, Brogdon, Melton, Hardaway George, Johnson Morris, Hartenstein Embiid, Allen, Robinson Nisam ocekivao da Embiid padne na 5 poziciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 7 hours ago, Lmx said: Nisam ocekivao da Embiid padne na 5 poziciju. Klasična krađa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Ja kad sam vido da ga ljudi ne biraju malo sam se ponadao da ce da padne do 9. Mesta 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
picknroll Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Zamisli biraš Embida i onda treba za takvog lika da navijaš cele sezone, neka hvala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duka doncic Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Pozdrav ljudi jel moguce raditi trejd ili je to to sto se tice igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 13 hours ago, Fat Zadd said: Nadzorni odbor je odbio predlog 😁 Podrška za juniora, taman bi mogli da igrate B ligu zajedno sledeće sezone kao LeBron i Broni 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 26 minutes ago, picknroll said: Zamisli biraš Embida i onda treba za takvog lika da navijaš cele sezone, neka hvala. Sluzba je sluzba a druzba je druzba 😁 15 minutes ago, duka doncic said: Pozdrav ljudi jel moguce raditi trejd ili je to to sto se tice igraca. Moguci su i trejdovi a imas i listu free agenta gde mozes da pokupljas igrace 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 11 minutes ago, Bobby Shurda said: Podrška za juniora, taman bi mogli da igrate B ligu zajedno sledeće sezone kao LeBron i Broni To je i on juče rekao .... ali uvek mogu kao Zveki nekakvu fuziju da odradim i ostanem u A 😁 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 23, 2023 Author Share Posted October 23, 2023 29 minutes ago, picknroll said: Zamisli biraš Embida i onda treba za takvog lika da navijaš cele sezone, neka hvala. Nema tu da potrebe da se navija. Znas sta dobijas 30tak poena 10+ skokova i milion slobodnih bacanja. 21 minutes ago, duka doncic said: Pozdrav ljudi jel moguce raditi trejd ili je to to sto se tice igraca. Ko je dostupan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts