freethrow Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 Pisao sam jutros Uiniju, ukoliko Lacob ne okuplja neku offshore ekipicu bez imena i stalnog prebivališta da reši Kleja i Dreja, jednostavno nije ozbiljan biznismen, masivni novci su u pitanju. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 2 hours ago, Miki28 Teoljub said: Kakav lik🤦♂️ Sve dok ga liga ozbiljno ne kazni on ce ovo nastaviti da radi. Nije kriv Grin vec liga. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 1 hour ago, Darko said: Koliko sam čuo, rekao je: "Call the fucking foul". Znači nije neka personalna uvreda nego frustracija posle nedosuđenog faula (koji je bio, pogledaj video). Po meni, možda tehnička - nikakvo izbacivanje. Nisu ljudi ovde došli da gledaju sudije nego igrače. Mislim, ako ćemo da izbacujemo igrače zato što viču fuck u kontekstu sudijske odluke ... onda jebi ga. a/ od koga si čuo? b/ mislim da je to sasvim dovoljno za "profanity" ka sudiji. nba protiv nasilja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 Само замишљам сцену да у ел неки слепац искључи Теа за ово за шта је Јокић искључен. Срамота, у реду техничка, али искључење било кога за ово, лудост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 1 minute ago, Bogoljub Gagic said: Само замишљам сцену да у ел неки слепац искључи Теа за ово за шта је Јокић искључен. Срамота, у реду техничка, али искључење било кога за ово, лудост. Ne diraj mi Tea😀 jos to bi nam trebalo na ovu svu muku sa divama u ekipi😉 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 6 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Само замишљам сцену да у ел неки слепац искључи Теа за ово за шта је Јокић искључен. Срамота, у реду техничка, али искључење било кога за ово, лудост. pa eto, nek' dođe jokara e evroligu, sigurnu kuću može verovatno i konja da izvede da visi u ćošku na trici 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 obaramo formu. sta se sve dozvoljava konjusaru... doke tole, DOKLE??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 3 hours ago, Miki28 Teoljub said: Kakav lik🤦♂️ Mentalno poremecena osoba. Liga ovog idiota ne smije vise trpiti. Oguli mu kaznu od 20+ utakmica pa da vidimo hoce li nastaviti. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 Bas sam se prijatno iznenadio i obradovao cak sto ni Nurkan niti bilo ko od saigraca nije glumio ludilo i ulazio u okrsaj sa Mondom, u fazonu dodzi vamo, chko. Breath of fresh air. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 unintentional my ass. Složio ga je kao da je kick boxer čime se je očito trebao bavit s obzirom na reportoar udaraca kojim svjedočimo svako malo. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 Duza banovina se popije ovde na forumu za recnik, nego sto ce Drejmond da dobije za ove idiotije koje radi na terenu. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 2 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Bas sam se prijatno iznenadio i obradovao cak sto ni Nurkan niti bilo ko od saigraca nije glumio ludilo i ulazio u okrsaj sa Mondom, u fazonu dodzi vamo, chko. Breath of fresh air. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 Svako malo napravi neko ozbiljno sranje i sad kao mi trebamo povjerovati da je slucajno. Sure buddy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 23 minutes ago, uini said: pa eto, nek' dođe jokara e evroligu, sigurnu kuću može verovatno i konja da izvede da visi u ćošku na trici Može sa Koljom da oformi novi bend. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budžak Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 3 minutes ago, MC Thunder 2 said: Može sa Koljom da oformi novi bend. pa da sviraju zajedno, i eto udade se ti za konja... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 2 minutes ago, MC Thunder 2 said: Može sa Koljom da oformi novi bend. za sada mogu jokara i drejmond da naprave neki rijaliti, kurir u amoriki npr nego, reci ti tvojima da jabari smith jr mora stalno da uzima 12+ šuteva, mojne više one 4x šuta za 32x minuta 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 4 minutes ago, MC Thunder 2 said: Može sa Koljom da oformi novi bend. Sa Konjom, molim lepo. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 Meni je najvece govedo u incidentu dje su ucestvovali 2 tipa poput Nurkica i Draymonda nekako ispao Steve Kerr. Covjek koji redovno svima spocitava kako sto treba da se radi/ponaša, kako trebaju da budu bolji u ovom ili onom, prica o nekoj odgovornosti drugih ljudi kako to treba da se preuzme i vodi računa o tome. Da bi tip nakon svake situacije dje njegovi igrači neko sranje naprave, pravio se lud u fazonu, nijesam vidio snimak ne mogu da komentarišem, e ali whatabout nesto deseto iako se ista stvar pregledala 20x na jedno 100 monitora i jumbotrona po dvorani. Ali eto, on nije uspio to da pohvata 😄 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 6 minutes ago, Smrtokapa said: Sa Konjom, molim lepo. Kako si znao da Kolja promeni ime u Konj i jeste preduslov koji je Jokic postavio za osnivanje grupe? 2 minutes ago, MrTwister said: Meni je najvece govedo u incidentu dje su ucestvovali 2 tipa poput Nurkica i Draymonda nekako ispao Steve Kerr. Covjek koji redovno svima spocitava kako sto treba da se radi/ponaša, kako trebaju da budu bolji u ovom ili onom, prica o nekoj odgovornosti drugih ljudi kako to treba da se preuzme i vodi računa o tome. Da bi tip nakon svake situacije dje njegovi igrači neko sranje naprave, pravio se lud u fazonu, nijesam vidio snimak ne mogu da komentarišem, e ali whatabout nesto deseto iako se ista stvar pregledala 20x na jedno 100 monitora i jumbotrona po dvorani. Ali eto, on nije uspio to da pohvata 😄 Kao da je to novo za njega. Najveci i licemer i licimur u NBA. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 2 minutes ago, Horium said: Kako si znao da Kolja promeni ime u Konj i jeste preduslov koji je Jokic postavio za osnivanje grupe? Tako što je Kolja već bio na horsu. 4 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 24 minutes ago, MC Thunder 2 said: Može sa Koljom da oformi novi bend. Kolja i Konjovlasnici 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 35 minutes ago, MC Thunder 2 said: Duza banovina se popije ovde na forumu za recnik, nego sto ce Drejmond da dobije za ove idiotije koje radi na terenu. Nema ova nasa moderacija ingerencije tamo. Zamisli samo: 1. sudija @uvrnuto 2.sudija @Don Dusko 3, sudija @NMX 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 7 minutes ago, MrTwister said: Covjek koji redovno svima spocitava kako sto treba da se radi/ponaša, kako trebaju da budu bolji u ovom ili onom, prica o nekoj odgovornosti drugih ljudi kako to treba da se preuzme i vodi računa o tome. Da bi tip nakon svake situacije dje njegovi igrači neko sranje naprave, pravio se lud u fazonu, nijesam vidio snimak ne mogu da komentarišem, e ali whatabout nesto deseto iako se ista stvar pregledala 20x na jedno 100 monitora i jumbotrona po dvorani. Ali eto, on nije uspio to da pohvata 12 minutes ago, Horium said: Kao da je to novo za njega. Najveci i licemer i licimur Kakav zicer za svakog poštenog Zvezdaša tata provinijencije... 7 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 Just now, Guru said: Kakav zicer za svakog poštenog Zvezdaša tata provinijencije... Prihvatam svaku vrstu kazne koja dodje usled ovoga. Neka radi cekic ako treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 18 minutes ago, Smrtokapa said: Tako što je Kolja već bio na horsu. Reklo bi se Kolja i Jokić imaju dve zajedničke stvari, jedna razara dušu, mozak i vitalne organe, a druga je hors. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts