McLeod Posted May 6 Share Posted May 6 1 hour ago, Zli Gli said: Ja Jokica ne volim jos iz vremena Mege kad su igrali kao domacini u mom gradu, uvek sam voleo sportiste atlete a on je sve kontra. Kasnije mi je ubio NBA ligu koja mi je uvek bila pre svega skup atletskih frikova koji pritom znaju lopte, kao iz filma Space Jam, a covek se i dalje vuce po terenu kao neki Lignjoslav i to mu nikad necu oprostiti bez obzira sto je kosarkaski genijalac. Plus ni totalno odsustvo harizme ne pomaze a neigranje za repstaciju, potpis SNS-u, braca debili... to sve samo pojacava navijanje protiv njega. Ovo mi je top upis jer zamisljam da i pravi mocni Glintic ne voli Jokica zbog istih stvari 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted May 6 Share Posted May 6 kad ce ol star??? 😞 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
U-85 Posted May 6 Share Posted May 6 5 hours ago, Bugl Khan said: Znači Australci koji su navijali za Raftera su liječili frustracije? Amerikanci za Agassija, Samprasa, Phelpsa...Švedi za Edberga, Hrvati za Janicu, Mavrovića, Mirka i Gorana, Ukrajinci za Bubku, Jamajčani za Bolta, Filipinci za Pacquiaoa, Britanci za Lewisa, Henmana i Murraya....to je u biti liječenje frustracija? Pokušavaš nešto objasniti osobi koja se naježi kad netko kaže Uskrs umjesto Vaskrs. (tema na društvu) Ali zato ima obraza iskenjat se gdje god stigne. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 6 Share Posted May 6 (edited) 36 minutes ago, U-85 said: Pokušavaš nešto objasniti osobi koja se naježi kad netko kaže Uskrs umjesto Vaskrs. (tema na društvu) Ali zato ima obraza iskenjat se gdje god stigne. Drago mi je da pratiš sve što pišem, je l' i brojiš? 🤢 Edited May 6 by DameTime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted May 6 Share Posted May 6 Uskrs/vaskrs ove teme ce doci tek kada Jokara okrene seriju! JOKIC MVP! (Navijam za Wolvese da bi Joka igrao na olimpijadi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 6 Share Posted May 6 Vaskrs Uskrse kod Srba svakako, ja se ne secam da je iko pricao Vaskrs kad sam bio klinac. A pogotovo sad kad kazu Hristos Vaskrs umesto Vaskrse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted May 6 Share Posted May 6 2 minutes ago, McLeod said: Vaskrs Uskrse kod Srba svakako, ja se ne secam da je iko pricao Vaskrs kad sam bio klinac. A pogotovo sad kad kazu Hristos Vaskrs umesto Vaskrse. Ja kazem Voskrese - da li je to dozvoljeno u ovom wokeistanu? 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 6 Share Posted May 6 Pa ono... meni je iskreno glupo jer je to crkvenoslovenski a napadaju se oni koji kazu Uskrs jer je to satro hrvatski, pa mi je po istom osnovu "nepravilno". U sustini kako god da se kaze kaze se, jer je namera iza toga bitna, da se cestita praznik. Tako da i Srecan Uskrs (sto recimo ja kazem) je ok, mene kao nevernika ne kaci preterano, samo mi je zanimljiv taj fenomen "ispravnosti". 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted May 6 Share Posted May 6 https://www.instagram.com/p/C6i16KmIzGh/?igsh=MTdqbHI3MHllczNzNw== Barkli ima vise mudrosti od svih grckih filozofa zajedno🥹 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted May 6 Share Posted May 6 18 minutes ago, McLeod said: Pa ono... meni je iskreno glupo jer je to crkvenoslovenski a napadaju se oni koji kazu Uskrs jer je to satro hrvatski, pa mi je po istom osnovu "nepravilno". U sustini kako god da se kaze kaze se, jer je namera iza toga bitna, da se cestita praznik. Tako da i Srecan Uskrs (sto recimo ja kazem) je ok, mene kao nevernika ne kaci preterano, samo mi je zanimljiv taj fenomen "ispravnosti". Jebote, kakvo ludilo 😄 nisam znao za tu diskusiju 😄 Ali se uklapa u moj opsti stav o ludilo ovog vremena 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Gli Posted May 6 Share Posted May 6 2 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Odsustvo harizme 😄 S R B I ! ❤️ Grohotom se smijem 😕 Salu na stranu, dobar je momak mozda ali prosto ne volim taj njegov stil igre od pocetka i to je to, ne mogu da se nateram da navijam za njega nikako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted May 6 Share Posted May 6 Ključ za Denver je da izbaci Gordona iz dunkera. Neka ide spolja, pravi blokove, šutira. Five out Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted May 6 Share Posted May 6 4 hours ago, Zli Gli said: Ja Jokica ne volim jos iz vremena Mege kad su igrali kao domacini u mom gradu, uvek sam voleo sportiste atlete a on je sve kontra. Kasnije mi je ubio NBA ligu koja mi je uvek bila pre svega skup atletskih frikova koji pritom znaju lopte, kao iz filma Space Jam, a covek se i dalje vuce po terenu kao neki Lignjoslav i to mu nikad necu oprostiti bez obzira sto je kosarkaski genijalac. Plus ni totalno odsustvo harizme ne pomaze a neigranje za repstaciju, potpis SNS-u, braca debili... to sve samo pojacava navijanje protiv njega. Ko se tebi usro danas u pahuljice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted May 6 Share Posted May 6 36 minutes ago, Zli Gli said: Grohotom se smijem 😕 Salu na stranu, dobar je momak mozda ali prosto ne volim taj njegov stil igre od pocetka i to je to, ne mogu da se nateram da navijam za njega nikako. Jbg...kako je tako je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Gli Posted May 6 Share Posted May 6 17 minutes ago, cabke said: Ko se tebi usro danas u pahuljice? Niko brate, napisah normalan post, kulturan, nema potrebe za takvim upadima osim ako sam propustio nesto u pravilima foruma, neke zapovesti gde pise da se mora voleti doticni. U tom slucaju se izvinjavam. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted May 6 Share Posted May 6 27 minutes ago, Milos 3.14 said: Ključ za Denver je da izbaci Gordona iz dunkera. Neka ide spolja, pravi blokove, šutira. Five out Sota bi to jedva dočekala, Gordon šutira loših 29% za 3 ove (regularne) sezone i još gorih 9% u plejofu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted May 6 Share Posted May 6 Nema problema, Denver ima tajno oružje za Kermita: 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 6 Author Share Posted May 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted May 6 Share Posted May 6 41 minutes ago, stefan81888 said: Sota bi to jedva dočekala, Gordon šutira loših 29% za 3 ove (regularne) sezone i još gorih 9% u plejofu. I Sota ali Boga mi i Svetislav Pesic 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 6 Share Posted May 6 (edited) 21 hours ago, Sombor Shuffle said: ali mislim da je to vise razlog Dzamalove nemoci da napravi separaciju od cuvara kroz veci deo meca, nego njihovog gameplana. Gušenjem spoljne linije Denvera daleko od obruča su omogućili svojim visokima da se posvete Jokiću i Gordonu a usput su prigušili timsku saradnju koja je jako bitna za Denver. Mislim da će u nastavku serije nastaviti da jašu Mareja i ostalih dva i po beka Denvera. Verovatno će morati Jokić da uđe agresivnije u meč, znači ne da čeka da se spoljni razigraju nego da pomeri odbranu ka sebi i tako im napravi prostor za igru (tokom g1 je izašao podatak da je zaslužan za 68% koševa tima u 2/4 a to je deo u kome su igrali najbolje i imali vođstvo). MIN to, jelte, zna i ima čime da mu se suprotstavi, jer imaju igrače koji mogu da ga umaraju i otežavaju mu šuteve. 21 hours ago, Sombor Shuffle said: Veceras su ubacili brdo vaznih suteva, tokom citavog drugog poluvremena, a verujem da je razlog tome sto su daleko sveziji i sa vise energije docekali taj period, Istini za volju, zato su u prvom osim Edvardsa šutirali 1/11 za tri. Jesu pogađali teške šuteve u drugom ali nije bilo realno da ciglare ceo meč. Edited May 6 by Barkley#34 Pobrljavio forum 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 6 Author Share Posted May 6 veceras daju nagradu za rukija u utorak za dpoy a u sredu za mvpja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Gli Posted May 6 Share Posted May 6 2 minutes ago, Barkley#34 said: (tokom g1 je izašao podatak da je zaslužan za 68% koševa tima u 2/4 a to je deo u kome su igrali najbolje i imali vođstvo). Drugu cetvrtinu su dobili 19:17, procentualno zvuci fantasticno ali to je 13 poena jbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 6 Author Share Posted May 6 statistika pre proslog playoffa. znao sam da je bas veliki postotak za domacina nakon izgubljene prve utakmice, ali nisam mogao naci bas egzaktan rezultat. poslednji put kada je gost vodio 0-1 je bilo u finalu istoka prosle sezone kada je miami uzeo i drugu utakmicu, na kraju i seriju. mnogo bitna utakmica za denver, moraju pobediti po svaku cenu. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 6 Share Posted May 6 (edited) 1 hour ago, Zli Gli said: Drugu cetvrtinu su dobili 19:17, procentualno zvuci fantasticno ali to je 13 poena jbg Istina, ali opet pokazuje da su je samo četiri šest poena išlao mimo njega. Edited May 6 by Barkley#34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts