DameTime Posted April 20 Share Posted April 20 Jokićevci i udružena kuknjava na sudije, narative, kako ih niko ne voli & smatra nebitnim kao sastavni deo plejofa. Ništa novo (a ni fascinacija Srba raznoraznim teorijama zavere). Ali dobro, ovde ih nije puno pa se može preživeti. Kanonada Phile na startu protiv NYK. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 20 Share Posted April 20 Sixersi krenuli ozbiljno, Embiid takođe. Oni ako budu potisnuli Biid-ov ego i igrali timsku košarku mogu biti vrlo opasni. Da vidimo imaju li Knicksi odgovor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 20 Share Posted April 20 5 minutes ago, Ječmendo said: Sixersi krenuli ozbiljno, Embiid takođe. Oni ako budu potisnuli Biid-ov ego i igrali timsku košarku mogu biti vrlo opasni. Da vidimo imaju li Knicksi odgovor... Imaju 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted April 20 Share Posted April 20 Iz Pho - Min tekme najveci utisak jeste kako igraci poput NAW i Mekdanijelsa vrede suvog zlata. Doduse, sveukupno vrlo impresivno izdanje kolektivne Minesote. Ako zadrze ovaku energiju i koncentraciju, ne pise se nikome dobro protiv njih u plejofu, ukljucujuci tu i Denver i Boston. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 20 Share Posted April 20 Knicksi su ekipa koja je čitavu sezonu igrala plej-of košarku - borbeno, fokusirano, uvijek jako u defanzivi. To ponekad može da stvori lažnu sliku o tome koliko su dobri, pa kada i neki drugi krenu da igraju u sličnom ritmu stvari postanu malko drugačije. Nadam se da sada nije takav slučaj, tj. očekujem uzbudljivu i kompetitivnu seriju. Evo Njujorčana u pravom svjetlu, Bojan bi mogao biti šuterski X faktor! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted April 20 Share Posted April 20 E da, jos samo da kazem da mi je zao sto je Minesota prelomila Finiks tu negde pri kraju trece, bas sam uzivao u prvom poluvremenu utakmice. Vrhunska zabava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted April 20 Share Posted April 20 Nisam znao da se Towns vraća, ebi ga. Prognozirao bi tu serije drugačije. Dobro, šta je tu je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 20 Share Posted April 20 Strašna energija u MSG-u, Mitch Rob iznenadio inteligencijom , Embiid nažalost nema tijelo koje može da izdrži velike napore na dugi rok. Vjerujem ipak da nije ozbiljnije povrijeđen, makar tako nije izgledalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAO Posted April 20 Share Posted April 20 Embid povreda opet.Kakva doktorska partija Batuma u odbrani na Bransonu. Ipak Niksi sa klupe 28 poena ovi 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted April 20 Share Posted April 20 Just now, Ječmendo said: Strašna energija u MSG-u, Mitch Rob iznenadio inteligencijom , Embiid nažalost nema tijelo koje može da izdrži velike napore na dugi rok. Vjerujem ipak da nije ozbiljnije povrijeđen, makar tako nije izgledalo. Ne mislim ni ja, ali će se ozbiljno povredeti ako ga i dalje forsiraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted April 20 Share Posted April 20 Meni ne izgleda tako naivno, ne verujem da će se vratiti u ovoj seriji. Kakva banana Robinsona, pa pokupi loptu i baci je Maxey-u koji je u autu. Baš lepa sekvenca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted April 20 Share Posted April 20 Nadam se Embiidu na olimpijadi jer je igracki zasluzio ali je decko lud da se ugurao u tu pricu a ne moze odigrati 15 utakmica za redom bez da pauzira. I to godinama unazad ista prica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 20 Author Share Posted April 20 znam da povuce igra i lopte ali bas da ovako bezmozgaski odigra i rizikuje je bas nenormalno. i to nije prvi put a izgleda nece biti ni poslednji put. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 20 Share Posted April 20 Nije problem u tome, problem je što njegovo tijelo (tetive, ligamenti, zglobovi...) ne može da podnese svoju težinu i eksplozivnost i na tome se priča završava. I da dubi na glavi, zaludu je. Uvijek će se povrijeđivati. Očekivano, ipak je tu - ostaje pitanje koliko dugo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted April 20 Share Posted April 20 (edited) Navijam za Nikse, ali Embid...cemu ovaj Forrest Gump potez? Npr.Nedovic za 8 godina zakucao 8 puta, jer zna koliko je staklen. Edit: preuranjena kritika, svakako mora da bude pazljiviji-pametniji Edited April 20 by leki bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted April 20 Share Posted April 20 (edited) 1 hour ago, DameTime said: Jokićevci i udružena kuknjava na sudije Znaš li ti šta je množina? Vratio se Embiid, dobro je. Edited April 20 by Darko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted April 21 Share Posted April 21 6 minutes ago, Ječmendo said: Nije problem u tome, problem je što njegovo tijelo (tetive, ligamenti, zglobovi...) ne može da podnese svoju težinu i eksplozivnost i na tome se priča završava. I da dubi na glavi, zaludu je. Uvijek će se povrijeđivati. Očekivano, ipak je tu - ostaje pitanje koliko dugo? Meni to samo govori da ne vodi dovoljno racuna o svom telu (ili nepravilno vodi), sto ne mogu nikako da razumem. Ima dostupne najbolje strucnjake iz svih mogucih oblasti, ima resurse za sta god treba. Ja verujem da nema srece, u smislu da je skloniji povredi od prosecnog kosarkasa, ali da bas nikako ne moze da utice na svoju konstituciju to ne moze niko da me ubedi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted April 21 Share Posted April 21 Embiid ima mezomorfnu konstituciju tela. Debela guzica, buckast. Po prirodi je takav, genetika. Opaska o nedovoljnom fizičkom drillu stoji po meni, što kaže Horium. Naročito sa njegovom istorijom povreda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 21 Share Posted April 21 Ozbiljan preokret Sixersa, Donte poput Graysona u prethodnom meču izgleda neupotrebljivo. 19 minutes ago, Horium said: Ja verujem da nema srece, u smislu da je skloniji povredi od prosecnog kosarkasa, ali da bas nikako ne moze da utice na svoju konstituciju to ne moze niko da me ubedi. Pa može donekle da utiče i vjerujem da se i on sam i tim oko njega jako trudi oko toga. Na kraju krajeva u pitanju je fabrika para, ali siguran uspjeh tu ne može ni onaj gore da garantuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted April 21 Share Posted April 21 Može neki strim za Edina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted April 21 Share Posted April 21 Klacovao mravojed 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted April 21 Share Posted April 21 Eve mi ga Kršćanin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted April 21 Share Posted April 21 Pesic podmitio Portera i belog Brauna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 21 Share Posted April 21 Lejkersi otvorili odlično, kod Grumenja osim Jokića bez raspoloženih u prvoj petorci. Nikola bez asistencije u prvoj četvrtini. Vidjećemo kako će proći minute sa njim na klupi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey Posted April 21 Share Posted April 21 Porter blagi uzas, Jamal osim onog kucanja, tanko bas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts