DameTime Posted February 8 Share Posted February 8 58 minutes ago, Miki28 Teoljub said: World champion of what??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted February 8 Share Posted February 8 Da i meni tako deluje. To je onda idealan posao za njih, da bukvalno ne moze bolji. Dobili su odlicnog defanzivca i rotacijskog igraca u Rojsu, a pride otvorili prostor za jos neki potpis sa FA. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted February 8 Share Posted February 8 Ja uopšte ne znam kakav je igrač Washington, ko još gleda Hornetse. Svakako, siguran sam da je bolji od 3&d bureta koje je otišlo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 8 Share Posted February 8 2 minutes ago, Sombor Shuffle said: Da i meni tako deluje. To je onda idealan posao za njih, da bukvalno ne moze bolji. Dobili su odlicnog defanzivca i rotacijskog igraca u Rojsu, a pride otvorili prostor za jos neki potpis sa FA. Čak i taj Rody ima skoro duplo bolju statistiku od bilo koga koje šalju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 8 Author Share Posted February 8 hayes startovao 31 utakmicu ove sezone i igrao u proseku 24 minuta da bi sada bio cutovan. minijatura monty williamsa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 8 Share Posted February 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted February 8 Share Posted February 8 (edited) Ko god je dao Montiju onaj ugovor zasluzuje corku, za proneveru sredstava. On da dobija vise love od Spoa je...bez komentara. Sat vremena do zatvaranja, a Golden Stejt, Cikago i Atlanta miruju. Izgleda ce tako i ostati. Kao i sa Lejkersima, Hejns javlja da verovatno nista za ovaj prelazni rok edit: zaboravih Sakramento. To je veliko iznenadjenje, mislim da oni moraju nesto da pokusaju na kraju da iscackaju Milvoki jedini potez dovodjenje mesara Beverlija. I to Fila posluje sa konkurentom iz svoje konferencije, jako cudan potez. Najvece iznenadjenje dana ce mi biti ako nekako niko ne uzme Tajus Dzonsa. Pricalo se da je skoro pola lige zainteresovano za njega. Verovatno Vasington ceka i vaga, da izvuce najbolju mogucu ponudu. Edited February 8 by Sombor Shuffle Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 8 Share Posted February 8 Ala se Detroit nakupio krš igrača hahaha Da im nije plan da sa Dubaijem uđu u Euroligu 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted February 8 Share Posted February 8 Bomba posao Niksa, odbrane im svakako ne fali, a realno je falio još jedan igrač koji ume da izmisli poene u plejofu. U toj varijenti uvek pre Bogdanović nego Hayward koji se ranije pominjao. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 8 Author Share Posted February 8 https://streamable.com/fkmxjh 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 8 Share Posted February 8 Niko nece da trejdune sa nama🤣🤣 @alpaka Bereta Sida kojeg superstara dovodimo na ljeto? Cak 3 FRP imamo da se igramo @delgado nazalost druzicemo se jos neko vrijeme🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted February 8 Share Posted February 8 Neće ni jedan ringčejser kod nas.😒 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 8 Share Posted February 8 Zanimljivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted February 8 Share Posted February 8 Sta rade u Filadelfiji, jesu oni normalni? Prvo pustaju Beverlija u Milvoki, kojem ocajnicki treba defanzivac, sad ovog malog Springera u Boston, koji je pokazao ozbiljan potencijal kao primarni defanzivac na lopti. Bas bizarno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 8 Author Share Posted February 8 gledajuci ove poteze sixersa tesko je zamisliti da ce se embiid vracati ove sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sole75 Posted February 8 Share Posted February 8 1 hour ago, Manu said: Ja uopšte ne znam kakav je igrač Washington, ko još gleda Hornetse. Svakako, siguran sam da je bolji od 3&d bureta koje je otišlo. PJ je odlicno resenje za Mevse na poziciji gde su deficitarni. Resili se igraca na suficitarnim pozicijama. Sasvim solidan defanzivac, mora da mu se brani sut za 3, otvara vise prostora za Luku i Kajrija unutra. Nije nametljiv, u Hornetsima je znao da uzme bukvalno po 2 suta ako su Lamelo, Bridzis i Teri raspolozenim ali i da preuzme teret na sebe kad zatreba. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 8 Share Posted February 8 @gggggggg Ovaj trejd Sroeder-Dinvidi u rangu Herbert Jones za Maturina, nikom ništa ne znači 😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted February 8 Share Posted February 8 19 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Niko nece da trejdune sa nama🤣🤣 @alpaka Bereta Sida kojeg superstara dovodimo na ljeto? Cak 3 FRP imamo da se igramo @delgado nazalost druzicemo se jos neko vrijeme🤣🤣 Kako pratim najvise se Mitchell spominje al sumnjam da cemo biti ekipa koja ce moc najvise ponuditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 8 Author Share Posted February 8 15 minutes ago, propolis said: @gggggggg Ovaj trejd Sroeder-Dinvidi u rangu Herbert Jones za Maturina, nikom ništa ne znači 😂😂 tako nekako ali mi smo inovatori. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 8 Share Posted February 8 9 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Kako pratim najvise se Mitchell spominje al sumnjam da cemo biti ekipa koja ce moc najvise ponuditi. Ko mu je manager? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenson Posted February 8 Share Posted February 8 Al ovaj trejd Toronta za Olynka i jos dali 1frp ... Nikako ne kuzim.. ionda kazu Masai genij... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 8 Share Posted February 8 Dođi jelenu na rupu... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 8 Share Posted February 8 10 minutes ago, DameTime said: Dođi jelenu na rupu... Da znas da mi je odmah palo na pamet ovo. Mada, ako je Beverli mogao sa Vestbrukom (i Vestbruk sa njom), moci ce i Patbev-Dolla tandem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 8 Share Posted February 8 2 minutes ago, Horium said: Da znas da mi je odmah palo na pamet ovo. Mada, ako je Beverli mogao sa Vestbrukom (i Vestbruk sa njom), moci ce i Patbev-Dolla tandem. Ma sprdam se malo, PatBev je vojnik; on radi sve što treba za ekipu, koja god bila... 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted February 8 Share Posted February 8 1 hour ago, Sombor Shuffle said: Sat vremena do zatvaranja, a Golden Stejt, Cikago i Atlanta miruju. This isn’t continuity, this is constipation 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts