Jump to content

sole75

Novi član
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sole75

  1. Novinar poceo intervju sa "propustili Super-kup ABA i borbu za trofej, jer je trener imao seminar". Nije mogao da vodi pomocni ako je to istina? Odmah kvazi-sugestivno pitanje kojim sagovorniku stavljas do znanja da je na tvojoj i samo tvojoj strani.
  2. Naravno da jeste, ali @Skyglider se drzi svoje strane price i podrzam je od prilicnog broja forumasa.
  3. Ako je tebi to legitimno i odraz nekonflikten osobe - ok, sta dalje da pisem.
  4. Ako se posvadjas sa celom porodicom, zabranis rodjenom bratu da igra u reprezetaciji, to govori da nisi "med i mleko". Ne kazem da je tattoo tip bio u pravu, ali ni da bezrezervno treba verovati Mateusu imajuci u vidu njegov privatni zivot.
  5. Ovde se ne slazem. Za ucinak na terenu, potpuno nebitno da li je serijski ubica ili najdivnije covek bez greha za zivota. S druge strane, ovde pisemo o sukobu navijaca i igraca. O tattoo tipu nista ne znam, ali je vrlo relevantan privatan zivot Ponitke i cinjenica da brat ne ide u repku zbog njega, da ne prica s celom porodicom itd., jer pricamo o dogadjajima van terena. Da budem jos plasticniji, verovatno i preterano: Rajan Gigs je j**ai zenu svog brata - da li bi iko dozvolio da drzi lekcije o moralu, da li bismo dopustili Majk Tajsonu ili Nikoli Bulatovicu da preti zeni u publici na bilo koji nacin...jesu ekstremni primeri, ali sportisti na parketu su jedno, a van njega nesto sasvim drugo (ima divnih ljudi, ljudi s grehovima raznim manjim i vecim, ali naravno i mega-dripaca kao i medju svima nama).
  6. sole75

    NBA 2023-24

    PJ je odlicno resenje za Mevse na poziciji gde su deficitarni. Resili se igraca na suficitarnim pozicijama. Sasvim solidan defanzivac, mora da mu se brani sut za 3, otvara vise prostora za Luku i Kajrija unutra. Nije nametljiv, u Hornetsima je znao da uzme bukvalno po 2 suta ako su Lamelo, Bridzis i Teri raspolozenim ali i da preuzme teret na sebe kad zatreba.
  7. Opa, 48 sati i 37 minuta pre Zalgirisa. K'o sat! Cestitike agilnoj upravi, sekretarici i onom liku sta pritiska send na gmailu!
×
×
  • Create New...