Marko Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljutikrilo Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Sota imala b2b u gostima, o cemu ima da se pise. Same ol same ol. Mozda kad se definitivno vrati onaj kljakavac i bude moglo nesto da se uigra. Dotle sa rekordnom nezainteresovanoscu pratim ishode tekmi u regularki. Vogelu, Vogelu, kamo ti Chimezie, Vogelu kljakavac - bredli bil? nisam mnogo obraćao pažnju na njega, pa ni na njegovu istoriju povreda, ali ta vašington trojka (vol, oto porter, b. bil) ostade mi u pamćenju najviše po povredama. onim kilometarskim. čovek da se zapita: ko li je kondicioni trener tamo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Sota imala b2b u gostima, o cemu ima da se pise. Same ol same ol. Mozda kad se definitivno vrati onaj kljakavac i bude moglo nesto da se uigra. Dotle sa rekordnom nezainteresovanoscu pratim ishode tekmi u regularki. Vogelu, Vogelu, kamo ti Chimezie, Vogelu I ja se pitam zašto mu Metu ne igra skoro ništa a u predsezoni je bio sasvim pristojan da ne kažem dobar. Meni je recimo Watanabe baš bezveze igrač a uzima minute na PF kad KD uzima predah. Veliki upitnik baš. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 Mene više zanima zašto ne krenu da forsiraju Bola, vidim da Sparsima sa Vembanjamom uspeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 1 minute ago, Dracarys said: Mene više zanima zašto ne krenu da forsiraju Bola, vidim da Sparsima sa Vembanjamom uspeva. Ono šta je odigrao u predsezoni je bio blagi užas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 2 minutes ago, Dracarys said: Mene više zanima zašto ne krenu da forsiraju Bola, vidim da Sparsima sa Vembanjamom uspeva. Sunsi imaju 1-6 kad Bol ne igra Take that for data! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 (edited) @DameTime možeš li nešto reći o Aytonu. Impresije. Brojke su mu opale (6 poena manje) osim skoka za minut vise provedenog u igri. Ipak ima nesto bolje statse od Jusufa. Edited November 16, 2023 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 1 hour ago, Dracarys said: Mene više zanima zašto ne krenu da forsiraju Bola, vidim da Sparsima sa Vembanjamom uspeva. Vidim da i dalje ima ljudi koji iz nekog nepoznatog razloga misle da je Bol kosarkas. Decko bi imao problema da bude produktivan u drugoj kineskoj ligi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 Post je više bio na račun Vembanjame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 1 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 The Real DPOY Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 On 11/13/2023 at 11:59 AM, 40Wins said: U cetvrtak na krsnu slavu utakmica protiv Lejkersa. Boze zdr, sveti Domantije tripl dabluje Azdaju Davisa. 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 Micic konačno dobio konkretnu minutažu a da nije klasičan garbage time. I bio je vise nego solidan. Mogao bio do kraja sezone da bude na nekih 15+ minuta Klay Thompson blagi užas. Sto bi rekli na NBA reditu “Get ready to learn chinese” Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 13 hours ago, bodo said: @DameTime možeš li nešto reći o Aytonu. Impresije. Brojke su mu opale (6 poena manje) osim skoka za minut vise provedenog u igri. Ipak ima nesto bolje statse od Jusufa. Očekivano je da mu opadnu poeni, s obzirom na to da mislim kako je manji fokus u napadu na njemu nego što je to slučaj bio kod vas. Moj utisak, ono što sam gledala, odličan je rebounder ali pokazuje minimalan effort u svemu. Mene je to jako razočaralo, moguće jer sam vrlo dugo priželjkivala da zaigra kod nas, bukvalno se minimalno cima u odbrani i izgleda kao da ga mrzi da živi. Trenutno, bez obzira na razliku u statsima (jer je ovaj još više "skrajnut" u PHX), vama je bolje legao Jusuf. Ostadoh dužna odgovor i @Darko za Scoota. Razočaranje sezone za sada, očekivala sam da ćemo biti truba kao ekipa, ali isto tako sam od njega očekivala više i da se umeša u borbu za ROY. Za sada baš loši procenti u sezoni. Već sam pisala da mi se od naših mladih igrača najviše dopada Sharpe. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 navijaci kazu kljakavi i dlo za levca i grozana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 28 minutes ago, HAMMER said: navijaci kazu kljakavi i dlo za levca i grozana. Cikago bi se upiskio od srece da je ovo istina. Smesno je pricati o trejdu Lejkersa pre januara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 Imam problem kada ovde neko napiše kljakavac jer ne znam na kog tačno igrača misli od 90% lige 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 Heat ispod radara ima 7 pobeda za redom iako su imali i dosta povreda (trenutno bez Herroa) a i Lowry je i definitivno preminuo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 Heat i Spoelstra su uspeli da vaskrsnu pokojnog Robinsona(najbolji ppg i apg u karijeri) i usput veliku minutazu daju marginalcu Haighsmithu i nekom rukiju(mrtvom belcu) sa 29% za 3, koji vise lici na clana neke latino bande. Alhemija 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 Pa normalno je kada Batler i Adebajo vode glavnu reč o pobedama. Ne znam čemu iščuđavanje pobedama prošlosezonskog finaliste. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 17, 2023 Author Share Posted November 17, 2023 klay thompson ove sezone nakon 13 utakmica: 13.8/3.4/1.9 40/33/85 klay thompson prosle sezone nakon 13 utakmica: 15.5/3.4/2.4 36/33/81 na kraju zavrsio sa 22ppg i 42% za tri. dakle ne bi trebalo da bude panike za njega. wiggins je vec malo ozbiljniji slucaj. ova sezona: 10.5/4.2/1.5 40/13/50 prosla: 18.3/5.8/2.4 49/38/74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 Izgleda da je medeni mesec GSW-a prosao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 Njima klupa dobro igra. Starteri su problem. Zao mi Petruseva, da li je kalibar za NBA ne znam, ali nije kao da mu je data neka sansa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljutikrilo Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 Kingsi su vazda pretrpani na centarskoj poziciji, a da li on može na PF, hm teško Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts