fillam Posted January 25 Share Posted January 25 2 minutes ago, oʞɐdoɐu nɾ said: Dao bi ovaj zicer, ali mu je zasmetao Tobiška, bedem u odbrani. Što dovoljno govori o našoj odbrani u derbiju 😅 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 25 Share Posted January 25 Kladionica kaže: 1.65 na nas, 2.80 na Albu. Tako je nešto slično bilo i sa Baskoncima, pa možemo reći i da su bili blizu da pogode [emoji18] Kladionice su i tada pogodile trenutni potencijal oba tima u stvarnosti ali stvarnost je kategorija koju mi držimo u fioci sa čarapama. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 25 Author Share Posted January 25 18 minutes ago, oʞɐdoɐu nɾ said: Ali zato Birch nije dugo igrao i nije u formi, iako ume mnogo više od Gilespija. pa znam ali kao što rekoh pre nekoliko dana, ne znamo zaista da li nas je npr taj birch izotkivao ili nije raspoložen da se cima po evropi, ili nešto treće danas neko kaže za d-won'ta aka derrick williamsa, i dalje je slobodan. jebiga, slobodan je i za preostalih 17 timova, od kojih verovatno postoji 4-5-6-7, kojima bi on bio makar dobar backup ali iz nekog razloga ga niko nije potpisao, kao uostalom i tog bircha. gillespieju treba teokratija u napadu, ili neki manje dobar ali verziran plej. ja sam oduševljen kako yago igra praktično od početka kalendarske godine ali kao asistent, tj razigravač ekipe je jako tanak. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted January 25 Share Posted January 25 3 minutes ago, uini said: pa znam ali kao što rekoh pre nekoliko dana, ne znamo zaista da li nas je npr taj birch izotkivao ili nije raspoložen da se cima po evropi, ili nešto treće danas neko kaže za d-won'ta aka derrick williamsa, i dalje je slobodan. jebiga, slobodan je i za preostalih 17 timova, od kojih verovatno postoji 4-5-6-7, kojima bi on bio makar dobar backup ali iz nekog razloga ga niko nije potpisao, kao uostalom i tog bircha. gillespieju treba teokratija u napadu, ili neki manje dobar ali verziran plej. ja sam oduševljen kako yago igra praktično od početka kalendarske godine ali kao asistent, tj razigravač ekipe je jako tanak. Ovo. Bez Tea, ne mora ni da ulazi, nema ko da mu doda na zicer. Jago je iskoristio to što ima ogromnu minutažu, ali svakako mu asisti nisu jača strana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted January 25 Share Posted January 25 (edited) Gile brat je dešnjak koji u napadu akcije završava kucanjem kontra rukom... Pa ti to zaustavi i skautiraj... Dok se ostatak tima navikne na to biće to super... To vam je kao u tenisu kada igrate protiv ljevaka...ti šalješ na bek'end stranu.. Aaa ono forhend buuummm.. Najlakše je kačiti memove kako on maši bazen s metra, sačekaj da se namjesti i prebaci loptu u drugu ruku... POSTER!!! Ko je na posteru?? Aaa? Edited January 25 by Ab1995 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 25 Share Posted January 25 Graphic design is my passion. Tri igraca, sedam nogu 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted January 25 Share Posted January 25 Shodno prethodnim desavanjima i izostancima, veceras je potreban izuzetan napadacki mec od strane nizih igraca (kojih nemamo za izvoz) i poenterski i pakerski, dok skok mora biti na vrhuncu na obe strane. Teska prica u odsudnim momentima, jbg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 25 Share Posted January 25 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 25 Share Posted January 25 10 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 25 Share Posted January 25 2 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 25 Share Posted January 25 S obzirom da se bliži derbi. Ali pre toga treba uspešno apsolvirati Berlin i Albu. Ali nisam mogao da odolim. 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 25 Share Posted January 25 Dobijamo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creed Bratton Posted January 25 Share Posted January 25 4 hours ago, NikadProtivKaline said: takvima je i luka, koji je bolji od simona, ok kao startna cetvorka...tako da je diskusija bespredmetna Luka na 4 >>>>>>>>>>>>> Luka na 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urelekurele1312 Posted January 25 Share Posted January 25 Jel zna neko jel ima neko okupljanje cigana u berlinuSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted January 25 Share Posted January 25 Sreca (bas i nije al ajd) sutra imam ispit pa propustam gledanje utakmice, taman da malo odmorim od nerviranja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 25 Share Posted January 25 2 hours ago, NMX said: Graphic design is my passion. Tri igraca, sedam nogu Ja ih vidim 8 (nemoj da je neko )... barem u delovima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 25 Share Posted January 25 16 minutes ago, Kooineeperk said: Ja ih vidim 8 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted January 25 Share Posted January 25 2 hours ago, John Terry said: Teško mi kada vidim Teodosića ovako neraspoloženog 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 25 Share Posted January 25 2 hours ago, Kankkunen said: Naravno Davidovac i ovde zabusava, sedi i osmatra dvogledom dok Gedraitis mora sav posao da odradi. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
City Posted January 25 Share Posted January 25 26 minutes ago, Borca said: Naravno Davidovac i ovde zabusava, sedi i osmatra dvogledom dok Gedraitis mora sav posao da odradi. Jbt..meni se ucinilo da Deda naginje flajku :) 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 25 Share Posted January 25 Teško da smo favoriti protiv bilo koga u EL bez dva ključna beka, praktično nam ne igraju dva od tri najbolja igrača. Jagu svaka čast na ovom medenom mjesecu, ali šta će biti ako i on naleti na zid? Mi pričamo o igrača koji je bio projektovan za trećeg pleja, a sada je lider ekipe. Baš smo u teškoj situaciji trenutno, ulazimo osakaćeni u odlučuje bitke. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 25 Share Posted January 25 7 minutes ago, City said: Jbt..meni se ucinilo da Deda naginje flajku 🙂 To je kao dvogled, u jednom delu je vinjak a u drugom kisela ... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 25 Share Posted January 25 39 minutes ago, Borca said: Naravno Davidovac i ovde zabusava, sedi i osmatra dvogledom dok Gedraitis mora sav posao da odradi. Ja sam na prvo gledanje mislio da pije iz čuture. 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 25 Share Posted January 25 Yago vs Alba: Reg. sezona 18/4/5 na 5/7 iz igre i 7/8 bacanja L 8/1/9 na 3/13 iz igre i 0/2 bacanja L Plejof 24/2/2 na 9/13 oz igre i 3/3 bacanja W 11/3/9 na 3/9 i 5/6 bacanja L 14/1/7 na 3/12 iz igre i 7/8 bacanja W 16/5/5 na 4/15 iz igre i 6/8 bacanja W Poznaju ga dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Систем те лаже Posted January 25 Share Posted January 25 Имам добар осећај за вечерас. Алби када кола крену низбрдо више се не заустављају, зато је потребно стрљиво и паметно градити игру, без срљања. Победа нам даје самопоуздање пред дерби у недељу, а и омогућава даљу борбу за плеј - оф. Ко год да је у хали вечерас присутан, да не штеди дланове и грло. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts