Miki28 Teoljub Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Ovo ako se ispostavi kao tacno je samo takva bruka i kap koja je prelila ionako punu casu. Za ovo nema opravdanja. Mec je za 6 dana! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Nije neka šteta što nas je Herison odjavio, po meni Birch mnogo bolji igrač. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 2 minutes ago, Nele said: A to sto je “prodato” 12k sezonskih nista 3 hiljade ljudi sa kartama sto ce da izvise jbg… Ja bi na prvu tuzio. Da ali koga? Verovatno arenu. Just now, Čvarkov said: Nije neka šteta što nas je Herison odjavio, po meni Birch mnogo bolji igrač. Na poziciji 2? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Just now, John Terry said: Da ali koga? Verovatno arenu. Zasto Arenu? Zna se za visednevne koncerte Merlina vec godinama i to se ugovara mesecima unapred. Ne verujem da bi krsili pravosnazni ugovor ako postoji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 3 minutes ago, John Terry said: Na poziciji 2? Može da se isproba, što da ne. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 3 minutes ago, John Terry said: Na poziciji 2? Pozicije su kod nas prevaziđene. Inače Spoiler 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Pa nisu ljudi kupili sezonske od Arene vec od nesposobne uprave. Uzmes sezonsku pomognes klubu a on ti se popisa na facu jer ipak ne mozes sve utakmice da ispratis. Ako si znao da postoji mogucnost da ne igras sve utakmice u Areni onda jbg prodas broj karata koliki je kapacitet Pionira. Ovo ako je istina je ogroman skandal i u nekim razvijenijim zemljama bi se isplatila milionska odsteta navijacima na sudu koji su prevareni. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 2 minutes ago, Kronostime said: Zasto Arenu? Zna se za visednevne koncerte Merlina vec godinama i to se ugovara mesecima unapred. Ne verujem da bi krsili pravosnazni ugovor ako postoji. Pih...mi be raskidamo i tuđi ugovori... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 (edited) Da zamolimo Makabi da ako nekako mogu da završe do 9 Edited November 8, 2023 by NMX 4 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Lazna uzbuna insajder izbacio da se igra u Areni… Mada me nista vise ne cudi od nesposobnjakovica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 1 minute ago, NMX said: Da zamolimo Makabi da ako nekako mogu da završe do 9 Pa Makabi u Areni😀 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 1 minute ago, NMX said: Da zamolimo Makabi da ako nekako mogu da završe do 9 Sportski novinar, pri čemu važi za relativno pouzdanog, bi morao bar ovakve stvari da proveri. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Glupo je i komentarisati nesto dok se zvanicno ne objavi. Koliko znam sve utakmice cemo igrati u Areni, trenutno nema nista zakazano za taj datum. Tri dana su sasvim dovoljno za demontazu parketa, montazu bine, tonske probe za Merlinov koncert. Da nije zakazan neki predizborni skup 😂 Ali sa druge strane ocigledno da je ovaj insajder sertifikovan od strane moderatora i da se moze citirati ovde, pa ne bih odbacio ni Pionir 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezda_Srb1991 Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Ali kako se odmah spremaju tuzbe, brzinom svetlosti 😂 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 2 minutes ago, TB Told said: Sportski novinar, pri čemu važi za relativno pouzdanog, bi morao bar ovakve stvari da proveri. Nebitna je istina, samo izbaci i skupljaj reakcije. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilif88 Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Ljubomirovic do sada nije lupetao ovakve gluposti. sada je sklonio objavu. Lazna uzbuna 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 7 minutes ago, NMX said: Da zamolimo Makabi da ako nekako mogu da završe do 9 Ako sudije ne budu gledale svaku sitnicu i ako ne ode u produzetke. Na kom parketu se igra? Ima tu dosta tehnickih detalja za resavanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Banovati Ljubomirovica sa Topica! 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Evo da prepisem sa komsijskog topika, posto ce imati uticaj i na nasu utakmicu koju igramo u sledececi utorak. Od drugih vesti Laprovitola se oporavio, a Jakubaites je jos uvek pod znakom pitanja za mec sa nama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 15 minutes ago, John Terry said: Pih...mi be raskidamo i tuđi ugovori... Uživo u Areni šilbovanje Dina Merlina. Ovo bih bogami i platio da vidim. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 1 minute ago, VISOKOLETAC said: Evo da prepisem sa komsijskog topika, posto ce imati uticaj i na nasu utakmicu koju igramo u sledececi utorak. Od drugih vesti Laprovitola se oporavio, a Jakubaites je jos uvek pod znakom pitanja za mec sa nama. Oce li nas sunce ogrijati ikad? Bas je morao Lapro sad da se vrati Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 20 minutes ago, NMX said: Da zamolimo Makabi da ako nekako mogu da završe do 9 Po njegovom izvinjenjenju on je vest i konstruisao zbog Makabija. Neko mu je rekao da ima utakmica utorak u Pioniru i nakon toga je usledila konstrukcija ove vesti da mi igramo u Pioniru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 5 minutes ago, TB Told said: Po njegovom izvinjenjenju on je vest i konstruisao zbog Makabija. Neko mu je rekao da ima utakmica utorak u Pioniru i nakon toga je usledila konstrukcija ove vesti da mi igramo u Pioniru. Nemoj se zajebu naši pa da izađe da je utakmici prisustvovalo 9746 navijača. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 7 minutes ago, TB Told said: Po njegovom izvinjenjenju on je vest i konstruisao zbog Makabija. Neko mu je rekao da ima utakmica utorak u Pioniru i nakon toga je usledila konstrukcija ove vesti da mi igramo u Pioniru. Imao je pouzdanog insajdera u klubu, mogao je da pita, ako su i dalje u dobrim odnosima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Fener sutra bez pola tima, sumnjam da će mnogo zapinjati. Što znači da u utorak idu jako. 😄 #usranipotok 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts