Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

19 minutes ago, djura.net said:

Previse glupiranja, kao da smo nekad pobedili Efes u gostima, pa cemo I sad.

Bas tako, mada tipujem na nasu standardnu utakmicu. Krecemo neocekivano dobro, Hanga siba ove njegove licki viseboj trojke, Gile i Deda igraju tango smrti kao nikada pre, Neda dominira. Krece strmoglavi pad krajem druge i pocetkom trece, nekako se vracamo u cetvrtoj zahvaljujuci Teu i  Bolomboju. 4,5 poena prednosti na dva, minuta pred kraj se volsebno tope air ball-ovima i izgubljenim loptama i standardno gubimo na jedan-dva poseda. Ide harakiri GTR-ovaca u Zappa bazi i DorCHolu, proklinjanje Vucica i ciganske vlasti, turneja cetiri skakaonice za Cokija koji se nagutao nitro glicerina kad smo poveli u cetvrtoj. Kornet pise kako smo ih razbili i neka drze gace iduce sezone.

  • Like 2
  • Ha-ha 15
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Mile1 said:

Ako Nedovic ne bude igrao protiv Efesa, stvarno se plasim da mozemo dobiti tu utakmicu

 

Ma to mi dobijamo, nema sumnje. Utakmica nema za nas znacaja, Neda igra, kralj nebitnih utakmica, zaboia 40+, 8 od 8 za tri i nezaustavljivi ulaz, plus Tobi koji se takođe budi i izdominira samo kad su manje bitne ili skroz nebitne utakmice.

Link to comment
Share on other sites

Skoro je bio intervju ovog Mijata trenera Efesa kak ne mož prebolit onu Kecman tricu

Nažalost mi ćemo da platimo cenu da se kako tako osveti komšijama

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

On 4/2/2024 at 11:35 PM, Brat od Korneta said:

 

Kvalitet je bezveze cak ali taj sam logo ima mnogo vecu vrednost od materijalnog kvaliteta... Jos kad znas da taj brend vodi njegova cerka i da on licno nosi te stvari nije kao da nosis rendom stvar iz nekog fan shopa.

 

Reala tesko ali Virtus bi mogao da se dobije. Za Zvezdu je ova El sezona uveliko zavrsena, ali za nas Duskiste jos traje i trajace do poslednjeg kola a nadamo se i posle toga.

 

Neka bude sto biti ne moze.

Esi reko nesto?

😁

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Quote

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović je u intervjuu za "Meridian sport" govorio o brojnim temama, a ona najzanimljivija bila je njegov potencijalni naslednik na mestu prvog čoveka crveno-belih.

Čović je u više navrata govorio da ne bi imao ništa protiv da napusti mesto predsednika šampiona Srbije ako se proanđe adekvatna zamena i čini se da je u tome uspeo. Njegov predlog je Željko Drčelić.

Reč je o veoma uspešnom čoveku u oblasti građevinarstva, vlasniku i generalnom direktoru kompanija “W. D. Concord West”, članu Upravnog odbora Crvene zvezde.

Čović je otvoreno rekao da je našao čoveka koji će ga zameniti.

"Mislim da sam ga pronašao. Ozbiljno vam kažem.Mislim da je to Željko Drčelić, predsednik Upravnog odbora! Znate da nikad nisam hvalio pro forme, kao što nikad nisam ni napadao pro forme. Mislim da je on čovek koji ima dovoljnu energiju, visprenost i prostor za efikasno pristupanje svemu što su izazovi u košarci. I stvarno mislim da smo pogodili sa čovekom, kao i sa dobrim brojem ljudi u Upravnom odboru. U tom skautingu, za razliku od ovog igračkog, nismo promašili. Mislim da je ovaj skauting vrlo bitan kao potencijal da više nikada ne promašite ili da promašite što manje. Jer, uvek ćete da mašite i u tom igračkom skautingu”, rekao je on.

Neće nas to june da mune. Ali daj Bože da se desi još ovog leta dok još nije kasno. 

Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Fromthecorner said:

Dobro jutro, jutros sam se setio da je neko projektovao Marka Simonovica za startnu cetvorku ove sezone, evo pijem trecu kafu ne mogu da se opasuljim

Ne izmišljaj, projektovana četvorka je Moneke a pokvareni Bijelopoljac je izgurao svoj hir i uvalio nam kolašinskog Markanena. Još naterao Čimu da laže da ga šatro nismo dogovorili. Kakav čovek. 

  • Like 4
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Kako ćemo da drknemo Efes niste ni svesni. Potpisujem da će igrati i Topić i Trej. Čović će pre hteti da u punom sastavu dobije tu utakmicu kako bi prao usta i na sav glas vikao da nismo imali sreće i da smo zbog povreda imali raspad u EL i da evo da smo bili kompletni kako bi nam nebo bila granica. I da je njegovo,, loženje" pre početka sezone na F4 pa i nešto više nije bila prazna priča i kako nije, po ko zna koji put, prevario navijače nego eto jbg. nismo imali sreće. 

Edited by Čočo
Link to comment
Share on other sites

Dajte molim vas. Pa ovaj skup igraca nije uspeo da pobedi Albu  i Asvel, kada im je pobeda itekako igrala za plasman,  a da pobedi za nas nebitnoj utakmici na gostovanju, i to Efes kome igra samo pobeda? 

Pa oni su otišli rekreativno i u Madrid (teodosic ostao, pa igrao protiv SCD) , a da sad nesto urade epohalno.

Na stranu sto je sportski ići na pobedu i što je to jedino razumno rešenje, ali čisto sportski ovaj tim nema kvalitet da dobije . 16 mesto je prava mera i tabela nikad ne laže. 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Није да се ми нешто пуно питамо па ћемо их као пустити.

Навијати против нас нећу сигурно, тако да је за мене идеалан сценарио победе Звезде и Валенсије у последњем колу.

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

30 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Није да се ми нешто пуно питамо па ћемо их као пустити.

Навијати против нас нећу сигурно, тако да је за мене идеалан сценарио победе Звезде и Валенсије у последњем колу.

 

Samo pobeda Zvezde me zanima. Ostalo bas svejedno.

Nismo mi Spanci i Turci valjda.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...