Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

Au ala je Sferopulos spremio meč. Skroz je iznenadio i nadmudrio Želimira 3G lineup-ovima, sve vreme je držao po tri beka koji mogu da iskreiraju na terenu. Najzanimljivije je što je krenuo sa Topićem, pretpostavljam jer je želeo da ekipa što manje zavisi od Teodosića tj. da se razigra bez njega. Jer je sigurno računao na to da će Partizan njega pritisnuti odbranom.

 

Na kraju je Gilespi bio X faktor iako sam očekivala Bolomboya, uz sjajnog Hangu koji u odbrani donosi mnogo. Yago je energetska bomba i igrač koji je zahvalan za svaku ekipu, nzm što na njega krene pljuvačina posle prve greške. U svakom slučaju odlično spremljena tekma, igrači ispoštovali, bukvalno su svi dali doprinos.

 

Teo je genije, nadam se da su mali i Bolomboy okej. 

  • Like 26
  • Love 3
Link to comment
Share on other sites

Ja bih voleo da se smanji hejt prema omalenom Brazilcu. Uradio je za ovu polusezonu vise nego recimo razni Holovi ili Qulo Kolomi.

Morate uzeti u obzir da je ipak u pitanju 3 plej.. Ja sam zadovoljan na danasnjoj utakmici kako je izgledao(imao je na kraju malo lose poteze al jbg). Do tada je bio odlican.

Iz njega vristi stav BORBA BRE!

  • Like 39
  • Love 2
Link to comment
Share on other sites

Rutinski, maksimalno smo eksploatisali sve defanzivne propuste koje KKP ima ali sve je lakše kad floor general igra na ovaj način, čovek bi od cepanice napravio igrača...Valjda nisu ozbiljnije povrede ove dvojice, taman smo se kompletirqli i zaličili na ozbiljan tim...Kao što rekoh posle Stambola, lepo nam je počela godina...pu, pu, da ne ureknemo...🔴

Link to comment
Share on other sites

Da ne beše Gedraitisove trojke...

 

U svakom slučaju doktorsko prvo poluvreme, očekivao sam reakciju, ne može Partizan 40 minuta da bude onako pregažen kao u prvih 20.

 

Najdraže mi je što smo takvu ofanzivnu mašineriju sveli na zapravo samo jednu seriju koševa za 40 minuta, kada su spustili na -9. To je za pohvalu.

 

Povrede su po meni minorne, mislim da je Topić normalno hodao, a Joel će da pričvrsti mali za domali prst i sve ok. Sledeću tekmu u ABA mogu da igraju Tobi i Gilespi na centru.

 

Bravo Zvezdo, više nego zasluženo.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Doziveh dete Zvezde da igra u startnoj u derbiju u EL.

Teodosic kao Merlin, a glavom kao Napoleon.

Presrecan sam partijama skoro svih, Rokasa, Hange, Nwdovica, ali Gilespi mi je ispunio srce. Sto se tice Bokija, ako neko ima pravo na los dan, onda je to on.

 

Ne trebamo poleteti, oni su bez Ledeja i Avrama, sto se dosta osetilo, nama je falio samo Mitar.

 

Ako nam je Bokisa slomio prst, nama koliko sutra fali covek na 4!

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...