Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

Meni je glavno pitanje posle ovih 10 kola, koja je svrha tobija u zvezdi? On se vodi kao profesionalni kosarkas? 

Mi jedino nesto igramo kad igraju ovi domaci igraci, koji bi po kvalitetu trebali da budu ili zamene ili zamene zamena, kako udju ovi projektovani nosioci sve ode u pizdu materinu. Sabaz, Tobi, Rokas, koja je njihova svrha u ekipi CZ, osim da se napoje na kazanu? 

Nama su u 2023 godini nosioci igre Luka, Teo, veceras Davidovac...

Ne znam ni sta da pisem, ostao sam bez teksta, ej bre, 65:69 i na kraju 21 razlike. Do veceras je bar Nedović igrao i iznad ocekivanja, veceras opet ispucavanja sa 9 metara, dodavanja iz skoka...

Cemu sluzi Simonović, da je bar malo visi mogao bi bar bandera da bude.

Da sam sad neki faktor u Zvezdi, mene bi bilo sramota, podneo bih momentalnu ostavku i otisao u 3 pizde materine...

Posle onakve 3 utakmice, pred punom Arenom na 65:69 ... ja to ne mogu da shvatim.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Don Dusko said:

Vini slazem se, sralo ih je(jeste ovde sam ozbiljan) ali jbg kada smo im nasom odbranom omogucili. Sta hocu da kazem prvo su ubacili otvorene suteve pa su se kasnije otcepili.

 

Bukvalno sam izneverovao kad je Tonut kada smo odigrali najbolju odbranu do tad uzeo onaj sut preko Nemanje i pogodio kao kap...

 

Sralo ih je ali smo im i mi omogucili...

 

nemamo mi bez hange i lazica dovoljno defanzive ali kosarka je igra ritma i samopouzdanja, x puta sam to napisao; nema tu odbrane kada ovakk krene. isto kao sto nisu oni omogucili davidovcu, tj nisu igrali lose na njemu, nego covek bio u zoni

 

takodje, i dalje smo bez napiera i tobeyja u napadu, gedraitis okej, bolomboy onako, teo dobar u prvom, u drugom nije nista uradio

 

moraju napier pa ostali navedeni da pruze neki doprinos, nama i na ovoj utakmici najbolje igraju igraci koji su planirani da budu rezerve.

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nadam se da ce posle ovog vecerasnjeg meca, Sferopulos presjeci i zahvaliti se nekim igracima i dovesti nesto sto njemu treba. Dao je svima sansu, nekoliko njih je bas fino to iskoristilo ali neki su i dalje sramotni. 

 

Nazalost mi bez ZZ nemamo sta da trazimo u EL, mozemo nekad nesto izvuci ali jednostavno on je taj sa kojim zivimo ili mremo.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, Ljubitelj baklave said:

Zelimir je lani u decembru imao i losiji skor od ovih 3 7 , pa je malo falilo da dodju do final 4 ( a realno su i trebali po kvalieti da budu tamo ). Hocu da kazem da 3 7 kao takav ne znaci ama bas nista, odigranotakmica je jedan od onih gde mozes samo da cestitas rivalu na nestvarnom sutu, utakmica kakva na final 4 turnirima izbacuje najjace timove od strane zestokih autsajdera.

Zelimiru lane nisu starteri bili igraci poput Dede i Mitra, vec legitimni F4 starteri.

Dok god se ovako palanacki vodi klub nema iskoraka.

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Ma kakav ZZ, nema ništa od njega. Do sad nam nije doneo ništa, samo oduzeo. Ova povreda ga je možda i spasila šilbovanja, bar za sad. Čovek je najveći i najskuplji promašaj Zvezde ikad. Džaba se nadaju njegovi obožavaoci... Neće taj proigrati u Zvezdi nikad...

  • Like 16
Link to comment
Share on other sites

Preneo bih poruku koju mi je poslao drug(vraca se trenutno kuci sa utakmice), a tice se ne samo Covica.

 

Овај народ заслужује пропаст, јер је спустио главу и дозвољава да га товари свака будала на сваком ћошку. У пекари, максију, кафићу, у саобраћају, у дому здравља, општини, послу, власт. Ћути и трпи! Трпеће док курац не пробије трбушну аорту, а близу је

  • Like 6
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

93 poena smo primili , a Armni imao samo 11 asistencija…demolirali su nas iz 1 na 1. 
U ostalom, 52 poena za 15tak minuta je sramno. 

Usput, najlosije vodjena utakmica Janisa od kad je dosao. Tajmat tek na 12:0 seriji Armanija preokrenuo utakimcu. Morao je da reaguje brze. 

 

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Nemate hrabrosti, svaki dan na forumima i tviteru naletim na hiljadu komentara Covicu odlazi. Onda odem danas na utakmicu i skandiram mu pola utakmice, i nijedno jedino grlo me ne isprati, jedino sto vidim je par pogleda ispod oka. Kad budete imali herca za promene, dobicete i iskorak u Evropi. Do tad, tesite se komentarima ubacili su ves masinu u kos, povredjeni smo, nemamo srece itd.

  • Like 4
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Nakrcaš roster sa 15 igrača. Ok Laza i Hanga su povredjeni, Kuz ispada jer je neupotrebljiv. Od 12 igrača, Ilić nije ulazio, Shabazz rovit. Od preostalih 10 Simon i Lazarević nikakav doprinos. Igraš utakmicu sa 8 igrača, od kojih Tobi nije odigrao skoro ništa od kad je došao, Yago ako ne ubode par trojki nema nikakav uticaj na igru. Ostaju 6, svaka čast Teu, ali ne može on u ovoj fazi karijere da igra 30+ minuta. I sad treba da ti iznesu utakmicu Nedović, Deda, Mitar, Bolomboj i Rokas, a i Rokas se nije proslavio do sada. Zaključak treba umeti nakon 53 godina u košarci da nakrcaš toliko igrača sa nikad većim budžetom i utakmicu ti nose 5,6 igrača od kojih prostom logikom nijedan ne treba biti nosilac i nije bio osim Nede i Tea. I ništa nije čudno kad takvu ekipu nalupa Armani koji ima po dva kvalitetna igrača na svakoj poziciji iako su i imali odlične procente iz igre.

  • Like 14
Link to comment
Share on other sites

Pocinjes po ko zna koji put meč sutem za tri poena 0/8, i na kraju sa 25%...a protivnik 63%.

18-2 serija poslednjoj cetvrtini. 6 uzastopni poraz od Armanija.

To je to ...tu smo ...borba u repesazu sa ludim Pocekom.

Sto je najgore,  gospodin od 50 godina kosarke nas je na ovo navikao, i niko se ne buni .

Nije znao da napravi rezultat kada nema para,  sad ne zna ni kada  ima.

 

I ŠTA CEMO SAD DOKTORE? 

Ah, KUP slavice  cukteras je tu, idemo jako...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kao Deda večeras, verujem da će sutra proraditi i Rokas, Nedara će zasigurno imati još dobrih serija uz neke neminovne oscilacije, ubaciće Jago opet nekom 3-4 trojke ko mu se namesti...ali od Nejpira ne očekujem da ću se nagledati prajm košarke ove sezone.
Najteže ga je gledati u prepunoj Areni kako mu svira paja kada ga vrate na klupu nakon par minuta štete.
Bar da nevešto odglumi neko razočarenje ili bes što opet nije isporučio. Bez grimase, bez ikakvih gestikulacija i nikada nema ništa da kaže treneru u prolazu ili igračima na klupi.
Kao mulac.
Podaleko je taj performans od loše forme.

Pozivamo se ovde na strpljenje a ubrzo, već za doček Nove godine, kada budemo i zvanično odustali od napada na F4, Šabaz će biti bogatiji za milion evra.
A onda ni to drugo milionče za nošenje našeg dresa nije daleko i onda u junu...živ i zdrav i nestrošen:
Goodbuy suckers.










  • Like 5
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...