Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

Nema veze, bitna je aba ligatm . Sramotan klub, bas. Ne znam da li je neko od vas cuo za KK Sloga Elit iz kraljeva. Preslikani klubovi, vodi ga covek sa zenom(Nebojsa i Vesna) sin trener prvog tima, posvadjani sa svima, samo su oni pametni itd.. Sve dok je Nebojsa tu i njegov buljuk klimaca glavom nama kao klubu bolje biti nece niti smo zasluzili. od od sezone 2017/2018, mi smo samo jednu sezonu sastavili sa istim trenerom, toliko o sistemu, ali dobro setimo se gde smo bili 2011 hehe. Iskreno se nadam reakciji publike vec koliko u cetvrtak protiv Bajerna, mislim da bi to bilo bitnije od bilo koje pobede, jer smo sanse za neku ozbiljniju El kampanju vec po meni izgubili, iz ovog rasporeda bez 3 pobede nemas sta da trazis a mi smo uspeli da uzmemo 1, jbg vise srece sledece sezone.

  • Like 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Sad hladne glave mogu da ponovim, nama je neophodna doselekcija, pre svega cvrst igrac 1/2, ozbiljan razgovor sa Sabazzom ako hoce da zapne da nastavimo, ako ne tribina ili raskid pa neka pali za Kinu i igra neobaveznu kosarku. Teo se mora zauzdati i mislim da Sveropulos to moze. Malo ovde nedostaje za dobru sezonu, steta bi bilo da se nakon ovoliko ulipane love sezona zavrsi u decembru i arena zvrlji prazna. Naravno mora neko da odgovara za rasute pare od Raduljice, preko Kuzmica, Davidovca….

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Filbi said:

30.10. kkp - kkcz

 

02.11. kkcz - bayern

 

05.11. kkcz - budućnost 

 

10.11. barsa - kkcz

 

12.11. zadar - kkcz

 

14.11. fener - kkcz

 

16.11. oly - kkcz

 

19.-20.11. kkcz - mornar

 

24.11. kkcz - armani

 

 

3/9

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

54 minutes ago, Milos 3.14 said:

Mi smo posle Dobrića doveli igrača koji još ređe ulazi pod koš odnosno doveli smo klasičnog trojkaša što je koncepcijski pucanj u nogu.

Ja sam se nadao da će tu doći neko ko ume da vodi loptu ili ko bar ume da se spusti na post.

Imaš već Lazića koji mora imati minute zbog sva tri plejmejkera i Nedovića i na to dovodiš igrača koje ne da ne ulazi u reket nego ne mrda od linije za tri i pri tom je loš u odbrani.

Vrati se Dobriću sve ti je oprošteno.

Slažem se da bi trebalo više akcija za njega, ali mi imamo dovoljno otvorenih šuteva, prioritet je da se uspostave drugi elementi 

Rokas je elitni šuter,pod koš ulazi bez lopte i traži asistenciju, ide na skok,dobar je u odbrani,jedan kompletan igrač. A druga trojka (Hanga)igra s loptom i ne moram da pričam šta sve umije.Nedović i Šabaz ulaze pod koš,tu ne fali koncepcije sa vanjskih pozicija. Tu je i Lazić ,nije to pucanj u nogu već odlično koncepcijski popunjena pozicija tri. Baš odlično,to je moje mišljenje. Problem su druge pozicije.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

59 minutes ago, Zadnji vezni said:

 

Na ovom snimku se vidi situacija,kad Yago prilazi Teu,u tom trenutku je apsolutno sam i ima otvoren pogled ka košu .

Tek posle 2,3 sekunde na njega izlazi Naneli mislim.Kod ove situacija sam baš odlepio.

Mogao je da mu da loptu da je želeo naravno.Ali odluka je bila da ide na faul.

 

Pravite od ove situacije neku dramu koje bas i nema. Koje 2-3 sekunde covece? Yago dolazi u poziciju za prijem lopte na nekih 13.4 sekundi do kraja, a PJ radi switch sa Smajlagicem i na liniji za 3p je vec na 12.7 sekundi do kraja. Yago je imao dakle 0.7 sekundi da mu Teo doda, da se podigne u sut i da opali dugu trojku sa nekih 8 i po metara. Svako kasnjenje u tih 0.7 sekundi je izvesna rampa PJ-a. 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Miki28 Teoljub said:

Lose smo uopste tu situaciju i zapoceli. Luka koji je otisao preduboko i Yago koji je ostao iza Tea. 

Ipak imao je Teo 1-2 sekunde da doda taj pas kada Yago prolazi pored ali vec kada je PJ krenuo ka Yagu taj pas je rizican. Svakako 12 sekundi do kraja je ostalo, pogodio oba bacanja tu. 

 

Meni je problematicnije kako je ZZ potrosio 5 sekundi u sledecem napadu, tu je trebala biti neka uigrana akcija mada pitanje je da li je i imamo jer kad pogledas postavku napada onda pomislis da je egal zavrsnica i nigdje ne zurimo. 

Zasto tada Rokas nije bio u igri pa i Tobey, Hanga to ne znam. Sta ce Bolomboy i Davidovac tu?

Neverovatno je kako ste ti i Uini u stanju da branite neodbranjivo. Ne volom Teodosica,nikada ga nisam ni voleo,ali za razliku od vas nemam problem da kazem da nas je povezao na pocetku,krenuli smo da igramo kvalitetnu kosarku kada je on usao. Jel problem vama da kazete da je usrao poslednjih pet minuta ili morate da trazite izgovore tipa 'shabazz 5 sekundi nista ne radi(koji je uzasan bio,da se razumemo),igrac na liniji dodavanja' itd. Kako objasnjavas njegov sut i okreta za 3 posle tajmauta? Ko je tu pogresio? 

  • Like 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Moja poenta nije bila da sa ovim videom pljujem Tea što nije bacio Yagu,nego taj poriv da zadnjih par minuta igra sam.

Da drži loptu do besvesti,da šutira iz nerezonskih situacija itd itd.Da privatizuje i ekipu i utakmicu koja se obično,

ne završi dobro po ekipu za koju nastupa.Tačno je da nas je on direktno vratio iz deblog minusa.da je proigrao dobar deo ekipe.

Ali završnica meča je još jednom pokazala šta će se gledati od Tea u ovakvim tesnim završnicama i utakmicama.

 

Onaj koga treba više kritikovati je njegov parnjak sa pozicije pleja Sabaz Neipir.Šta je on dečko radio u 4/4 je neverovatno.

Ili bolje šta je on radio defanzivno celu tekmu je neverovatno i nedopustivo.Proslavio je sinoć "mrtvog" Jaramaza i Aleksu

koji su se bukvalno šetali pored njega bez ikakve njegove reakcije.Avramović uzima trojku na 80-80 ovaj nije podigao ruku bar da ga 

osujeti koliko toliko.Takvu ležernost,prvenstveno u odbrani nisam odavno video.Još rekoše ovde da je solidan defender,da nije vazduh 

poput Teodosića i da je za Yaga Kalina lično.kad ono sinoć videšmo suprotno.Imam utisak da je nešto po sredi što se njega tiče.

Pratio sam ga dok je bio u Zenitu,pa onda u Milanu,jeste njegov stav na terenu onako na izgled opusteniji ali ovo što kod nas gledamo

od njega je neki dobar vid kurcobolje i apsolutne opustenosti i neke letargije,gde ga ne pogađa mnogo rekao bih ni rezultat ni to da li je

pogodio ili promašio,da li je dao pogrešan pas...itd itd.

 

Takođe igrač koji je bitan i imao ulogu kod Duška Rokas nije bio prisutan u Areni.Od defanzive pa do napadačkih akcija.

Videlo se na početku da je zbunjen,uplašen,nesnađen..kako god,kod onog zicera s početka utakmice.

 

Ali za mene najveća misterija Sabaz koji je doveden da bude vođa i lider ovih momaka a on liči za sada na lošu kopiju ČovićFilipa.

 

Edit: zamalo da zaboravim da pomenem našu domaću osnovu i čigru na parketu na obe strane terena Dejana Davidovca.

Čovek i ono što je mogao i znao u poslednjem mandatu kod nas sad više ne može.A nije bilo mnogo toga što je mogao za ovaj nivo košarke.

Čovek je jednostavno igrač manje na parketu ili ti igrač više za protivnika,kako ko želi.Stvarno sam mišljenja da je jedan od lošijih igrača u 

celokupnoj EL.Pre bih stavio i ovog Ilića,pa će se videti borba,želja i sakupiće bar nekoliko skokova za razliku od Dede stelta.

Jbt,kakvu selekciju smo mi napravili pred ovu sezonu jezivo.

I mora da se čuje sa tribina Uprava napolje!

Edited by Zadnji vezni
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Don Dusko said:

 

Sta da vam kazem Milos je nepogresiv izgleda.Sve sto uradi dobro je.

To nemenja cinjenicu da se Shabazz raspada isto.

 

mojne da se spinujemo sada, kao sto je ocigledno i receno, dovoljno je zakenjao time sto je promasio tri bacanja, to bih centru zamerio a ne njemu.

ovo je bespotrebno, prosto zato sto prkosi osnovnoj logici kosarkaske igre, odnosno, situacije na terenu.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Како смо почели и како сам очекивао да ћемо одиграти утакмицу ја сам више него задовољан приказаним и то како је Сфаиропулос спремио утакмицу са смао три тренинга ако изузмемо прву четвртину баш смо добро изгледали.. 

 

Е сад та последња четвртина то је невероватно шта се нама дешава у тој четвртини да је било која екипа друга играла уместо нас и била на нашем месту у последњој четвртини свих ових 5 утакмица у ЕЛ имала би скор 5 0 и делила би прво место са Реалом.

 

Баш баш болни порази стиче се утисак да је небитно ко је тренер или играч да ће наша Звезда изгубити 10 разлике и на минут до краја уткамице колико лоше играмо завршницу. 

 

Јаго је морао да игра целу последњу четвртину јер га је ишло и то у пару са Боломбојем а Тео и Шабаз да се мењају стално. 

 

Ово смо морали да искористимо и по ко зна који пут нисмо, а сада следи АБА дерби који ће судије уништити по правилу навлачити за домаћу екипу. Милина је гледати ЕЛ дерби када је суђење 50:50 могу рећи да је ово била можда и најбоља утакмица Евролиге ове сезоне. 

 

Идемо даље шта да се ради то нам је изгледа тако код нас да тек када имамо 4 5 победа мање од екипе која је у 8 (а сада 10) онда тек можемо да добијемо по нешто тако сваке сезоне. 

Link to comment
Share on other sites

35:21 у последњој четвртини је много и за сеоски турнир у коме је награда 3.000 динара и три кила јагњетине код Ноџе, а не у ЕЛ и у дербију. Ово од синоћ је срамота и нема потребе увијати у машнице и тражити позитиву, већ правити озбиљне анализе и неопходне промене. Икс пута смо у претходних пар година својеручно вратили екипу која је грогирана и на конопцима да на крају добије утакмицу. Или ће доћи до фундаменталне промене у односу појединих играча према игри, или морају да лете, ако треба и на финансијску штету, ако нисмо знали да се заштитимо. Знамо ко треба да лети први, али од тога нема ништа.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Sad ce Nebojsa u jutarnji sutra prekosutra da nam objasni kako je ovo sve ok i kako je aba prioritet i nismo se ni lozili na top 8, ljudi cuvajte zdravlje sve dok je doktor robotike tu ocekujte ovo , imacemo mi nekih 13 do 16 pobeda u El i izvisicemo za 2-3 pobede kao i svake godine i naravno izgubiti Aba, pa onda u julu jovo nanovo

Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, Filbi said:

30.10. kkp - kkcz

 

02.11. kkcz - bayern

 

05.11. kkcz - budućnost 

 

10.11. barsa - kkcz

 

12.11. zadar - kkcz

 

14.11. kkcz - fener

 

16.11. oly - kkcz

 

19.-20.11. kkcz - mornar

 

24.11. kkcz - armani

 

 

6 od 9 i to ozb skalp ce da padne u Barseloni ili Atini ( prije tipujem Atini ).

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

49 minutes ago, Mile1 said:

Izgubili smo utakmicu i to jedina cinjenica. Hocemo i u ponedeljak kada dobijemo po usima opet daizvlacimo pozitivne strane i tako svaku narednu utakmicu dok se porazi nizaju kao na traci. U sezonu smo usli bez beka i startne cetvorke 

Doveli smo invalida Bjelicu i uvek fizicki spremnog Davidovca. Krpimo se konstantno te Hanga igra te igra ono. A vi se tesite sa teskim gostovanjem i ostalim glupostima. Vec 6 godina izvlacimo pozitivne strane a klub stagnira u mestu. Ocajan skauting kluba dovode se igraci koji su pred penzijom, nismo izbacili igraca jos od Gudurica tu ne racunam Topica koji nije ni dobio sansu. Dozvoljavamo da dva egomanijaka sruse sve i oteraju trenera koji nam je spasio sezonu. A ti i tebi slicni i dalje trazi pozitivne strane necu da ti rusim sneska

Nista ne bih dodao!

Covicu mars vise iz Zvezde!

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, zoki_dd said:

Rokas je elitni šuter,pod koš ulazi bez lopte i traži asistenciju, ide na skok,dobar je u odbrani,jedan kompletan igrač. A druga trojka (Hanga)igra s loptom i ne moram da pričam šta sve umije.Nedović i Šabaz ulaze pod koš,tu ne fali koncepcije sa vanjskih pozicija. Tu je i Lazić ,nije to pucanj u nogu već odlično koncepcijski popunjena pozicija tri. Baš odlično,to je moje mišljenje. Problem su druge pozicije.

Jeste sve si u pravu ako gledaš samo izolovano poziciju tri, ali ako znaš da na 1 imaš Šabaza, Tea, Jaga da na 2 imaš Nedovića i da će Lazić zbog gore pomenutih imati minute  onda prema tome biraš igrače.

Ako ti je jebeni Čović rekao Teo dolazi sigurno  , Simonović dolazi sigurno, Lazić ostaje , Luka ostaje, vraća se Davidovac ,onda moraš drugačije.

Onda ako si doveo Hangu znaš da će gro vremena provesti na 2, znaš da je veteran kog ne možeš da cediš ako hoćeš da bude upotrebljiv na kraju sezone .

Dakle, jesu problem druge pozicije, ali to znaš i to ti je upisano u kamenu onda na taj problem ne dodaješ Rokasa jer nije dobar fit.

Nama su sad trojke Rokas i Lazić . 

Pri čemu on od ovog boldovanog nije pokazao ništa.

Dobar igrač jeste, koristiće nam, ali ne onoliko koliko bi dobar bio negde drugo u drugačijoj ekipi.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, NikeAir said:

Teodosic zadnje 3 utakmice u EL 3/20 za tri

Da,to je problem,ne samo onaj jedan šut nego uzimanje 7 šuteva po utaknici uz jednog pogođenog.To je svaki meč -10 koševa,a uz slabiju odbranu i nešto više. Zašto igrač sa takvim iskustvom to ne uviđa i radi ono u čemu je najbolji, nije mi jasno,a ni drugima i zato takvu igru nazivaju nepoštovanjem i bezobrazlukom. Kada je Bogdan izdivljao protiv Italije posuo se pepelom i ostalo je istorija.Tako treba rezonirati lider.

Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Kiflice said:

Neverovatno je kako ste ti i Uini u stanju da branite neodbranjivo. Ne volom Teodosica,nikada ga nisam ni voleo,ali za razliku od vas nemam problem da kazem da nas je povezao na pocetku,krenuli smo da igramo kvalitetnu kosarku kada je on usao. Jel problem vama da kazete da je usrao poslednjih pet minuta ili morate da trazite izgovore tipa 'shabazz 5 sekundi nista ne radi(koji je uzasan bio,da se razumemo),igrac na liniji dodavanja' itd. Kako objasnjavas njegov sut i okreta za 3 posle tajmauta? Ko je tu pogresio? 

E zaobidji me sa tim. Vec sam nekoliko puta napisao da je prodao utakmicu isto kao i ZZ ali da mu secirate ovaj "pas" ka Yagu, presmijesno.

Uhvatite se suta za 3 posle promasenih bacanja gdje je svako znao da ce potegnuti upravo taj sut u tom napadu ili promasena bacanja ali ovo oko tog "pasa" za Yaga je slabo.

 

Mozete vi bolje👍

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...